موضوعها: 1,159
سپاس ها 27309
سپاس شده 20176 بار در 8029 ارسال
حالت من: هیچ کدام
30-06-2016، 8:57
(آخرین ویرایش در این ارسال: 30-06-2016، 8:58، توسط sober.)
آخر شکارچی شهر تلخ نیس
دو نفر اصلی پارک مین یانگ و لی مین هو به هم می رسن
آخر فیلم نشون میده اون دوتا روبه روی هم ایستادن و همه موانعشون از بین رفته برای اینکه باهم باشن
فقط اون قسمت هایی که نمیگم چه اتفاقی می افته من بغض داشتم
دوستم گریه کرد
کلا عالیه
داستانش هر قسمت یه رازی داره که زندگی همه رو تو سریال تحت تاثیر قرار میده._.
موضوعها: 1,467
سپاس ها 23583
سپاس شده 24895 بار در 9131 ارسال
سلام ..
خب من بالاخره پزشک غریبه رو همین الان تموم کردم !
فاطی هم دیروز تمومش کرد .
باید بگم عالی بود !! تا الان بهترین سریال کره ای که دیده بودم یه لیست دوتایی بود ؛ شکارچی شهر و تو از ستاره ها اومدی .
از الان این لیست رو سه تایی می کنم . پزشک غریبه هم بهترین سریالی بود که در کنار شکارچی و ستاره ها تا حالا دیدم !
حتی یک لحظه هم سریال خسته کننده نبود .
پایان خوب و جذابی هم داشت یعنی سعی کرد تا حد امکان همه ی بینندهدهارو با پایانش راضی نگه داره .
دلیل اینکه میگم سریال عالی بود اینه که اولا سریال آموزنده ی پزشکی بود ^^
من تا حالا سریال پزشکی چند تایی دیدم ولی همشون فقط پزشکی بودن در حالیکه پزشک غریبه چند تا ژانر داشت و پزشکی یکیش بود اما نسبت به بقیه بهتر پزشکی رو نشون داده بود . اتاق عملها عالی بودن عملها کاملا طبیعی و هیجان انگیز بودن ! و احساس میکنم با دیدن این سریال حتی یاد گرفتم عمل پیوند قلب رو خودم انجام بدم ._. D:
اکشن سریال هم عالی بود . از نظر ژانر هیجانی و اکشن خیلی به شکارچی شهر و هیلر شبیه بود تازه کلی هم بازیگر مشترک با شکارچی داشت .
عاشقانه ی سریال و مثلث های عشقی هم واقعا ناب بودن اصلا ادم خسته نمیشد از عاشقانه های سریال .
در کل بگم جدا کار قشنگی بود !
+ من و فاطی تصمیم گرفتیم از امروز یا فردا ، اوه ونوس من رو شروع کنیم . یه کار متفاوته ببینیم این چه جوره ! به علاوه فکر نکنم شماها دیده باشینش .
راستی من چند تا سریال خریدم که به زودی دستم میرسه .. نسل رو کامل سفارش دادم یا پینوکیو و دانشمند شبگرد و بکش خلاصم کن ( کیلمی هیلمی )
موضوعها: 2,130
سپاس ها 10081
سپاس شده 11234 بار در 3757 ارسال
بعد پسران برتر از گُل و بوسه شیطنت آمیز کیم هیون جونگ فیلم مطرحی بازی نکرده ؟