29-06-2016، 3:19
(29-06-2016، 3:16)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بیه :7
(29-06-2016، 3:11)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اتفاقا در جریان دایرکت های اینستام هستم :|
(29-06-2016، 3:05)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-06-2016، 2:55)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.در اون ک شک نکن :|
(29-06-2016، 2:53)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:|
صفات بارز خودتو ب من نسبت نده -_-*
من از همون کودکی دانا و باهوش بودم :|
بارز ک لاستیکه :|
تو ؟ :|
یکی تو باهوشی ، یکی صنم :|
تازه خودت تو صندلی داغ صنمو تحسین کردی :>
فقط یه بار بخاطر اون ورس :/
تو ندیدی ک چ فوشایی از من خورده اون طفلِ بدبختِ بیچاره ی نابودشده :|
صنم همه چیو واسه من تعریف میکنه ._.
خدایی خوب از پست بر میاد :V
داره بت چرت میگه بیچاره :7
آیدی اینستاتو بده تا همه اسکرین شاتارو برات بفرستم :7
اون دفه داشت گریه ش میگرفت D:
(29-06-2016، 3:16)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-06-2016، 3:12)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-06-2016، 3:12)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پول شامُ نمیده ، چون خودش میدونه خوبه :|
مگه تو نمردی از زخم معده ؟ |:
اون دوستت بود ک از زخم معده مرد :| میبینی ک هستم :|
:|