(28-06-2016، 12:51)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-06-2016، 12:33)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یه ه.کره منو فالو کرد .. از ترسم پاک کردم !
فرداش رفتم پیجش دیدم ه.کره وای فای بوده :|
هکر خودشو نشون نمیده هیچوقت یادت باشه
اینایی که اسمشون هکره حداکثر تونستن وبلاگ بلاگفا -- کنن |:
(28-06-2016، 12:45)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دیگه اینجوری فکر نکن
چه جالب ..
قبلاً فکر میکردم باید تلاش کرد و وارد حاشیه نشد !!
خودتم قانع نکن واقعیت رو باید گفت
شیدا 1 سال زودتر از من نویسنده شد
الان مدیره من هیچ کس معرفی نکرد یه رزی بود که اونم رفتم پستشو دیدم گفته علی نباید نویسنده بشه
بعد از دوسال مدیر شدم اونم اخرش رفتم به صابر گفتم
برای همین استفا دادم
وقتی تبعیض هست بین کسی که میماله و تلاش میکنه
بهتره همونی که میماله مدیر بشه
4000 تا تاپیک عدد کمی نیست که من تو انجمن بازی میزاشتم
اول از همه باید بگم که خیلی ها بودن بعد از تو نویسنده شدن و خیلی هم زود مدیر !
حتی خود من ..
آدم تلاش کنه 100% نتیجش رو میگیره !
من .. وقتی تصمیم گرفتم وارد تیم بشم نه دوستی توی تیم داشتم و نه پارتی و نه حتی کسی که ازم حمایت کنه و بگه موافقه باهام . ولی با این وجود بدون اینکه حرفی بزنم و حتی درخواست بدم خیلی راحت مدیر گفتگو شدم .
باید عملکرد درست تر از این باشه .. تو خیلی راحت صحبت میکردی و اصلاً به موقعیتی که داشتی توجه نمیکردی !
تا تقی به توقی میخورد انصراف از پست !
من با این وضعیت حرصم در میاد دلم میخوام برکنار کنم طرفو چه برسه یکی دیگه که اون قدرتو داره .
من خودم چند وقت پیش حواسم بود ی تاپیک که حتی یک خط هم متن نداشت یکی دو هفته تو بخشت بودو ندیدی .
عملکرد تو مثل مدیر نیست .. بهتره بگم در حد یک نویسنده داری کار میکنی ، که البته سخت تره کارش
اینو بدون وقتی بخوای آزمایشی بشی به پستایی که گذاشتی توجه میکنن .. اما وقتی بخوای ثابت شی به فعالیت مدیریتی ! ( بستن موضوع های بیکیفت ، اخطار و تذکر به کاربرا و الگو شدن برای اونها )
من خودم وقتی مدیر شدم حتی یکدونه موضوع هم توی بخش خودم نذاشتم و همیشه سعی کردم بخشمو زیر و رو کنم . ( کل صفحه های بخشمو دیدم و حتی موضوع های چند سال پیشم بستم )
اما تو به نظر من با وجود اینکه خودت مدیری داری کاری میکنی که مدیراهم بهت تذکر بدن !
بهتره واسه پیشرفت سعی کنی تغییر کنی حالا خود دانی