17-09-2012، 16:21
چقدر خوبه بعضی از آدما بدونن که اگر چیزی رو به روشون نمیاری
“از سادگی نیست”
شاید دیگه اونقدر واست مهم نیستن که روشون حساس باشی...!!!
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ |
||||||||||||||
چقدر خوبه بعضی از آدما بدونن که اگر چیزی رو به روشون نمیاری “از سادگی نیست” شاید دیگه اونقدر واست مهم نیستن که روشون حساس باشی...!!!
یه اسپم بدم؟
![]() فرید رفت ...
ياد گرفتم که عشق با تمام عظمتش دو سه ماه بيشتر زنده نيست
ياد گرفتم که عشق يعني فاصله و فاصله يعني دو خط موازي که هيچگاه به هم نمي رسند ياد گرفتم در عشق هيچکس به اندازه خودت وفادار نيست و ياد گرفتم هر چه عا شق تري ، تنهاتري... ![]() ![]() ![]()
17-09-2012، 16:22
دیدی که سخــــت نیســـــت تنها بدون مــــــــــن ؟!! دیدی صبح می شود شب ها بدون مـــــــــن !! این نبض زندگی بــــــــی وقفه می زند… فرقی نمی کند با مــــــن …بدون مــــــن… دیــــــروز گر چه ســـــــخت امروزم هم گذشت …!!! طوری نمی شود فردا بدون مــــــن !!!…
17-09-2012، 16:23
اي کـــاش
هـمـان آدمـهـايـي کـه نـوشتـههايـم را ميدزدنـد و حـرفهـايـم را به نـام خـودشـان ميزننـد گـوشـهاي از دردهـايـم را هـم بـدزدنـد و بـه نـام خـودشـان بــزنــنــد !!
17-09-2012، 16:24
خــدایا...
خدایــا... خدایا با توام... چرا راحتم نمیکنی ..... چرا جونمو نمیگیری... چرا زجرم میدی.... چــــرا؟ چـــ-ـــرا؟ چـــِـــ_ــرا؟ دیگه نمیتونم تحمل کنم.... خـــدایــــِـــــــــــــا........................!!!!!
اره تو بودى خوده تو ............
با رفتنت ثابت كردى...... اره من بود من....... بازم بارفتنت ثابت كردى..... كاش زود تر ميرفتى ..... تا به هردويمان ثابت شود...... اينكه من عاشقانه عاشقت بودم..... ولى تو .......... ولش .كن........ بخشيدمت كه منو ساده حساب كردى .. بخشيدمت براى اينكه منو اسباب بازيت فرض كردى.. ولى لعنت به من كه تورو ادم فرض كردم....
(17-09-2012، 16:21)_VaMPiRe_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کجا؟؟؟ ![]()
17-09-2012، 16:25
گاهی خدا برای حفاظت ازشما کسی را از زندگیتان حذف میکند!!!
اصرار به برگشتنش نکنید...!!!!
17-09-2012، 16:25
تنها بودن قدرت می خواهد ،
و این قدرت را کسی به من داد ، که روزی می گفت تنهایت نمی گذارم… | ||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 3) | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |