08-06-2016، 19:47
من بالای صفحه سیوش کردم اکانتمو!
بعدشم کجاش موجوده؟محروم شده!
|
انتقادات |
|||||||||||||||||
08-06-2016، 19:47
من بالای صفحه سیوش کردم اکانتمو!
به هر حال حذف نشدی !
اکانت های مختلف میسازی و محروم میشی .. این اکانت محروم نمیشه ( در صورتی که اکانت مجدد نسازی ) .
21-06-2016، 13:40
سلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم بگم من بیشتر از 20بار نظر ارسال کردم اما نمیتونم پیام خصوصی بفرستم شما هنوز به به ارسالهاي مورد نياز براي ارسال پيام خصوصي دست نيافتهايد. حداقل ارسال مود نياز: 20.
21-06-2016، 16:31
سلام عمو صابر
می خواستم بگم بعضی ازمدیرای اینجا خیلی پرو هستن بااینکه فقط یه مدیر سادن فکرمی کنن کی هستن که می گن جایگاه خودتو بدون انگارخودشون تو چه جایگاهی هستن . لطفا ادبشون کنید. :97::97::97::97::97::97: خونم داره به جوش می یاد.
21-06-2016، 17:18
(21-06-2016، 16:31)لی مین هو* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلام . شما به رفتار خودتون توجه کردید ؟ فکر میکنید چنین رفتاری درسته ؟ مدیران ما هر چقدر هم که بد باشن ( که نداریم چنین مدیری ) بیشتر از شما از مسائلی آگاه هستند و به این مراتب به وظیفشون عمل میکنند ! شما تازه وارد انجمن شدی و به قوانینی که ما از اون ها خبر داریم توجهی ندارید و آگاه نیستید . بهتون پیشنهاد میکنم برای آشنایی بیشتر با قوانین مطالب زیر را مطالعه کنید بعد به فکر انتقاد باشید : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. قوانین اصلی انجمن ! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اسپم چیست ؟
21-06-2016، 17:31
(21-06-2016، 16:31)لی مین هو* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شما خونتون به جوش میاد ؟ میشه بپرسم به چه دلیل ؟ ما باید خونمون به جوش بیاد که نمیاد یا اگه هم بیاد سکوت میکنیم ، اونوقت شما چه سریع میاید اینو میگید ! میخواید بگم چرا ما باید خونمون به جوش بیاد ؟ 1- اسپم های فراوان 2- بی اطلاعی از قوانین انجمن 3- اطلاع داشتن از بی اطلاعی از قوانین و " بی توجهی و بی اهمیتی به این موضوع " 4- جا زدن خودتون جای آدم های معروف :| جدا این آخریه دیگه حسابی خون من یکی رو به جوش آورد وقتی پستتون رو میبینم که میگید من فلانی ام ! واقعا به نظر خودتون این کاراتون خنده دار نیست ؟ پس اول شما خودتون رو درست کنید بعد درخواست بدید که ما رو ادب کنن .
21-06-2016، 17:57
با سلام خدمت مدیران ارجمند ببخشید من 50% اخطار باسم اومده میگه تو تاپیکات تبلیغ کردی میرم نگاه میکنم میبینم هیچیزی نیس بعد میبینم یکی از مدیراتون زد تخلف در تبلیغ این چه وعضشه لطفا بررسی کنید با تشکر
(21-06-2016، 17:57)piam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. احتمالا موقع زدن موضوع ، موضوعُ بدون لینک نکردین ( که تبلیغ محسوب میشه ) برای این کار باید روی عکس یا متن لینک دار بزنید و بعد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این علامت رو بزنید ...
25-06-2016، 14:06
من برای دانلود رمان ویرانگر به سایت شما اومدم و عضو شدم ولی لینک رو به من نمیده اگه میشه لینک رمان ویرانگر رو به طور خصوصی در تلگرام برام بفرستین ممنون
25-06-2016، 14:15
خیلی هم خوب انتقادی ندارم
| |||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|