امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹

(25-06-2016، 12:57)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2016، 12:53)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2016، 12:49)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2016، 12:42)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ضعف کردم:|

من که همین الان سه لیوان آب با یه آلاسکا و دو کاسه بستنی خوردم |: 

توله اسب با من قهری که جواب نمیدی ؟ :| 
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ 126

(25-06-2016، 12:52)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2016، 12:52)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2016، 12:50)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسم امیدو جلو من نیارید روش الرژی دارم-_-

توام مث منی :7 
عنِ چندش :7 

کاش چتامو باش تو تلگ پاک نمیکردم:|
کرکر خنده بودا:|

اصطکاک ؟ :| 
اینو فقط دارم:|

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Capture_e1.png
پاک کن تا یه شبه شیوا نیومده :| 
(25-06-2016، 12:59)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2016، 12:57)rose2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2016، 12:56)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2016، 12:54)rose2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا؟o_O
چرا نداره آدم مسخره ای بود 
بهم پ خ داده گفته علی مبارک باشه مدیر شدی حالا برو اسم منو تبلیغ کن نویسنده شم |:
ب همه مدیرا میگه |:

نویسنده بودم گف برو پ خ یه دختره بگو اسم عشقت کیه :|
منم اسگول رفتم |: 

:| 

خاک تو سرت :| « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ 126
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Jack Daniel'ѕ ، Son of anarchy
آگهی
(25-06-2016، 13:02)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم رفتم
چقد دختره شاسگول بود v:

دختره از خره تو روستای بابابزگم خنگ تر بود |: 
بهش میگم اسم عشقت چیه میگه ها ؟ |:
میگم اسم عشق چیه ؟ 
|: 
چی میگی ؟ |: 
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Son of anarchy ، Fake Girl ، esiesi
چار خط واس دختره نوشتم بد گفت:
سلام/: چی؟/:
:|
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Jack Daniel'ѕ ، esiesi ، ɪᴄᴇ ، Fake Girl
رفقا من برم مثلا محرومم از بازی با پی سی |: 
الان بابام میاد 
برم DMC |: 
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط esiesi ، Jack Daniel'ѕ ، Son of anarchy ، ɪᴄᴇ ، Fake Girl
علی بش قارداش چقد آب داره ؟ :| 
ارزش داره بیام یا نه ؟ |: 

(25-06-2016، 13:05)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفقا من برم مثلا محرومم از بازی با پی سی |: 
الان بابام میاد 
برم DMC |: 

تو نسبت به شاش بند شدن مصونیت داری :| 
 سپاس شده توسط ɪᴄᴇ ، Son of anarchy ، Jack Daniel'ѕ ، Fake Girl
(25-06-2016، 13:05)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برم DMC |: 
حمید :v
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، esiesi
علی شاشوک :| 
دائم تو DMC :| 
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Son of anarchy
اینجا چقد شلوغ شده

تا رفرش میکنی میبینی ده صفه رفتن جلو 
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ 126[url=//www.pinterest.com/pin/create/extension/][/url]
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Son of anarchy
(25-06-2016، 13:06)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برم DMC |: 

میرهweed مصرف میکنه:|
اون دفه ی روزه کامل دس ب اب بود:|

(25-06-2016، 13:08)raya(love anime)78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا چقد شلوغ شده

تا رفرش میکنی میبینی ده صفه رفتن جلو 

ده صفه عقب تر رفرش کن:|
 سپاس شده توسط esiesi ، Jack Daniel'ѕ
(25-06-2016، 13:08)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2016، 13:06)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برم DMC |: 

میرهweed مصرف میکنه:|
اون دفه ی روزه کامل دس ب اب بود:|

شاشوکه |: 

سپاس شده 11284 بار در 5000 ارسال
چ عجب :| « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ 126
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Fake Girl ، Son of anarchy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 40 مهمان