امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹

(24-06-2016، 23:06)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 23:05)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 23:05)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 23:04)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 23:03)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قطع ب یقین

من ک بعید میدونم:|
ندومبه ولا

اینجا ک طبرستان نیس:/
ولی تو ک اهل شمالی پسر
حرف نميتونم بزنم ترنسلیت ميتونم بکنم:|
 سپاس شده توسط هلی
آگهی
(24-06-2016، 20:28)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 20:16)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 20:09)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 20:05)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 20:01)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عن عاغا مثلاً
نه ماه دادم این شده هیکلم

عمله الان میگن شیو شد ریخت بی کلاسیه :|
من میرم بیرون شب میام :V
فلن
VvV:
باشه برو شب بیـا..

(24-06-2016، 20:04)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایرانم دیگه جای زندگی نیس:|
برم تابعیت جزایر سلیمانو بگیرم/:
کسی اونجا آشنا داره؟:|
حمید ژان .."
جزایر قناری یه خونه دارم رو به قِبله  اگه فک رفتن به اونجا به سرت زد یه نِدا بده فقط..!

چن طبقه س/:؟
اول 5 طبقه بود..
ولی به دلایلی چند تا از طبقه هاش از بین رفتن
طبقه پنجم تو روز 11 سِپتامبر بمب ریختن نابود شد |:
طبقه چهارم در اثر سونامی کُلا شُسته شد رفت..!
طبقه سوم هم اجاره داده بودم به یه تازه عروس و داماد که قدمشون نحس بود و بر اثر زلزله 10 ریشتری طبقه سوم از خونه جُدا شُد پرت شد پایین
طبقه دوم هم سالمه فقط ستون هاش سُست شده که  تا چند روز دیگه خراب میشه |:
میمونه طبقه اَول.. 
.
.
که اونم  خودم توش ساکن هستم (:
هَمکَف هست اگه خواستی...

کنار خونت چادر میزنم:|
خونم رویِ گُسَلِ.... همین فردا پس فردا  نابود میشه |:
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، -Demoniac-
عِع علی ._.
ˢᵒᵐᵉ ᵗᶤᵐᵉˢ
 ᵖᵃˢᵗ ʰᵘʳᵗˢ 
ᵃᶰᵈ ʸᵒᵘ ᶜᵃᶰ'ᵗ 
ˡᵉᵗ ᵗʰᶤᶰᵍˢ ᵍᵒ
ᵞᵒᵘ ʲᵘˢᵗ ᵏᵉᵉᵖ ᵈᶤᵍᵍᶤᶰᵍ
 ᵗᶤˡˡ ʸᵒᵘ'ˡˡ ᵈᶤᵉ ᶤᶰˢᶤᵈᵉ 
ˑ ˑ ˑ
 سپاس شده توسط هلی
(24-06-2016، 23:08)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 20:28)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 20:16)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 20:09)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 20:05)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

VvV:
باشه برو شب بیـا..

حمید ژان .."
جزایر قناری یه خونه دارم رو به قِبله  اگه فک رفتن به اونجا به سرت زد یه نِدا بده فقط..!

اول 5 طبقه بود..
طبقه سوم هم اجاره داده بودم به یه تازه عروس و داماد که قدمشون نحس بود و بر اثر زلزله 10 ریشتری طبقه سوم از خونه جُدا شُد پرت شد پایین
میمونه طبقه اَول.. 
.
.
هَمکَف هست اگه خواستی...

ی دو طبقه میسازیم بره بالا:|
 سپاس شده توسط -Demoniac-
(24-06-2016، 23:07)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 23:06)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 23:05)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 23:05)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 23:04)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ک بعید میدونم:|
ندومبه ولا

ولی تو ک اهل شمالی پسر

خو بنده هم میفهمم فقط.ولی چارتا لغت بلدم ک بگم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/388880-226.jpg
اخرین عکس سربازی ک میخواس بره پیش پدرش.ولی رفت پیش خدا.
روحشون شاد
 سپاس شده توسط Son of anarchy
(24-06-2016، 23:11)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 23:07)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ندومبه ولا

ولی تو ک اهل شمالی پسر

افرین کلاس رفتی؟:|
 سپاس شده توسط هلی
(24-06-2016، 23:10)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 23:08)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اول 5 طبقه بود..
میمونه طبقه اَول.. 
.
.
هَمکَف هست اگه خواستی...

آتشفشانِ فوجی یاما تو ژاپُن فَوَران کرده گُدازه هاش تا یه ماه میریزن  همون بقلای خونه من :|
هر کی با من نحرفه پیسه ._.

نمیخواد بحرفید من رفتم بخوابم |:
ˢᵒᵐᵉ ᵗᶤᵐᵉˢ
 ᵖᵃˢᵗ ʰᵘʳᵗˢ 
ᵃᶰᵈ ʸᵒᵘ ᶜᵃᶰ'ᵗ 
ˡᵉᵗ ᵗʰᶤᶰᵍˢ ᵍᵒ
ᵞᵒᵘ ʲᵘˢᵗ ᵏᵉᵉᵖ ᵈᶤᵍᵍᶤᶰᵍ
 ᵗᶤˡˡ ʸᵒᵘ'ˡˡ ᵈᶤᵉ ᶤᶰˢᶤᵈᵉ 
ˑ ˑ ˑ
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، هلی ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، Medusa ، -Demoniac-
(24-06-2016، 23:12)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 23:10)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اول 5 طبقه بود..
میمونه طبقه اَول.. 
.
.
هَمکَف هست اگه خواستی...

آتشفشانِ فوجی یاما تو ژاپُن فَوَران کرده گُدازه هاش تا یه ماه میریزن  همون بقلای خونه من :|
از نو میسازیم روزی ی قاشق ماسه میریزم تا جزیره درست بشه:|

(24-06-2016، 23:13)rose2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر کی با من نحرفه پیسه ._.

نمیخواد بحرفید من رفتم بخوابم |:

خوب لالا کنی:|
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، Fake Girl ، -Demoniac-
(24-06-2016، 23:12)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 23:11)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی تو ک اهل شمالی پسر

افرین کلاس رفتی؟:|

اره فشرده پیش خودت....ن پیش احسان با اون فرهنگ لغتش.خخخخخ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/388880-226.jpg
اخرین عکس سربازی ک میخواس بره پیش پدرش.ولی رفت پیش خدا.
روحشون شاد

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 91 مهمان