(24-06-2016، 14:01)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اصن فقط مشهدی -_-
خفتیاتانه در بیرن که مو مخوام یگ پیکان چَخ چَخی بِخَرم بُرُم از حرم زائر بُبُرم طُرقِبِه و شاندیز
خداوِکیلی پول لازمُمُ شِدیدا
ایشالله سال دیگه ک مشهدی شدم یاد میگیرم
(24-06-2016، 14:03)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گیلان و گلستان و مازندران شبیه همدیگس گویشش.فقط یکم سخت میشه گیلکی رو فهمید
(24-06-2016، 14:00)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:|
جدی حمید شمالی؟؟؟؟
کجاش؟!من مازندرانم
ایسلنده :|
آخه کدوم استان ب جز مازندران مازنی حرف میزنن ؟ :|
(24-06-2016، 14:00)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2016، 13:58)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2016، 13:56)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
احسان خاک بر سرت.حمید جواب داد ولی تو هنوز هنگی
این شغال خودش شمالیه :|
این جواب نده کی جواب میده ؟ |:
خفاش تو از کجا میدونی؟._.
من ی چیزایی از تو میدونم ک خودتم نمیدونی وگ :|
قیشک |: