وایسا ی جمله ساده ترجمش کن
دیشو مه مار و خاخر بوردنه مه خاله سره مه ره نوردنه.ندومبه چ ایسه؟!!!!
حخخخخخخخخخخ.یا علی چقد پیشرفت کردیم ما.
دیشو مه مار و خاخر بوردنه مه خاله سره مه ره نوردنه.ندومبه چ ایسه؟!!!!
(24-06-2016، 13:48)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2016، 13:46)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چیزی ب ذهنم نمیرسه احسان جان.ذهنم قفله.
میخوای بیخیال جمله شمالی شو
(24-06-2016، 13:45)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یا علی
(24-06-2016، 13:43)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.احسنت :|
(24-06-2016، 13:42)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بچه ها ی سوال فنی!چرا همتون ب این علامت علاقه دارین؟!
:|
واقعا سوهان روحه.اصلا ی روزی بخوان شکنجه کنن منو ی علامتو میفرستن بچه ها.بابا یعنی چی؟!
یکی از نشانه های شیعه ی علی اينه ک تو آخر جملاتش اينو بزاره:|
لا اله الا لا لا :|
(24-06-2016، 13:43)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2016، 13:42)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شمان مایی ای ؟ :|
به عتا ثانیه سر بیشتن کلشه ؟ :|
بابا داری غلط غلوط میگی اصن نفهمیدم بابا.
من ی چی میگم تو ترجمه کن.
واسا فک کنم
دارم از رو فرهنگ لغت میگم :|
چیکار میکنی تو.نمیخواد ب خودت فشار بیاری انقد.فرهنگ لغت؟!!!!
مگه شمالیا فرهنگ لغت هم دارن؟؟؟؟
تبرستان :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://tabarestan.ir/index.php?option=com_dictionary&controller=dictionary&searchMethod=starts&type=char&searchword=%D8%A7&Itemid=437
حخخخخخخخخخخ.یا علی چقد پیشرفت کردیم ما.
(24-06-2016، 13:48)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عججججججبببببززززز
(24-06-2016، 13:46)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تخت جمشیدم دارن:|
چیزی ب ذهنم نمیرسه احسان جان.ذهنم قفله.
میخوای بیخیال جمله شمالی شو
(24-06-2016، 13:45)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یا علی
(24-06-2016، 13:43)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.احسنت :|
(24-06-2016، 13:42)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بچه ها ی سوال فنی!چرا همتون ب این علامت علاقه دارین؟!
:|
واقعا سوهان روحه.اصلا ی روزی بخوان شکنجه کنن منو ی علامتو میفرستن بچه ها.بابا یعنی چی؟!
یکی از نشانه های شیعه ی علی اينه ک تو آخر جملاتش اينو بزاره:|
لا اله الا لا لا :|
(24-06-2016، 13:43)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2016، 13:42)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شمان مایی ای ؟ :|
به عتا ثانیه سر بیشتن کلشه ؟ :|
بابا داری غلط غلوط میگی اصن نفهمیدم بابا.
من ی چی میگم تو ترجمه کن.
واسا فک کنم
دارم از رو فرهنگ لغت میگم :|
چیکار میکنی تو.نمیخواد ب خودت فشار بیاری انقد.فرهنگ لغت؟!!!!
مگه شمالیا فرهنگ لغت هم دارن؟؟؟؟