امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹

(23-06-2016، 17:47)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب ببره :|
تو چیکار داری :/

اگه گفتین اسم این چیه؟ ._.
ˢᵒᵐᵉ ᵗᶤᵐᵉˢ
 ᵖᵃˢᵗ ʰᵘʳᵗˢ 
ᵃᶰᵈ ʸᵒᵘ ᶜᵃᶰ'ᵗ 
ˡᵉᵗ ᵗʰᶤᶰᵍˢ ᵍᵒ
ᵞᵒᵘ ʲᵘˢᵗ ᵏᵉᵉᵖ ᵈᶤᵍᵍᶤᶰᵍ
 ᵗᶤˡˡ ʸᵒᵘ'ˡˡ ᵈᶤᵉ ᶤᶰˢᶤᵈᵉ 
ˑ ˑ ˑ
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، Aiden Pearce ، -Demoniac-
آگهی
(23-06-2016، 17:48)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2016، 17:45)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2016، 17:44)rose2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی من سوال دارم ._.

بپرس بپرس(:

واااااا!
الان تو حمید نیسی؟!
خو پس چرا علی شدی یهو؟!!
خخخخ
خاستم بگم منم هستم(:
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Fake Girl ، هلی ، -Demoniac-
(23-06-2016، 17:46)rose2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2016، 17:45)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2016، 17:44)rose2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی من سوال دارم ._.

بپرس بپرس(:
تو ک حمیدی .-.
باشه

امیر چرا بن شد؟ o_O

اون امیری ک من میشناسم جلو دهنشو نمیتونه بگیره 
از همه چی محروم شد 
مدیر ثابت نیستم نمیدونم ولی به احتمال زیاد فحاشی 

(23-06-2016، 17:48)rose2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2016، 17:47)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیه این جیندای رو نشناسه 
اسمشو نمیدونی بگو بگم |: 
آرین
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ 80
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Fake Girl ، Son of anarchy ، ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، -Demoniac-

(23-06-2016، 17:46)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی من سوال دارم ._.

بفرمایید (: 

(23-06-2016، 17:44)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیه داستان

هیچی داش اوب- اومده میخواد دختر ببره تو پ خ 
وقتی ک دختر تموم شد میان پسر مخ میکنن:|
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Fake Girl ، -Demoniac-
(23-06-2016، 17:48)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2016، 17:48)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی من سوال دارم ._.

بپرس بپرس(:

واااااا!
الان تو حمید نیسی؟!
خو پس چرا علی شدی یهو؟!!
خخخخ
خاستم بگم منم هستم(:

اها،من با این وضعیت خنگیم حتما امسال قبولم،،،خخخخ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/388880-226.jpg
اخرین عکس سربازی ک میخواس بره پیش پدرش.ولی رفت پیش خدا.
روحشون شاد
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Fake Girl ، Son of anarchy ، -Demoniac-
(23-06-2016، 17:47)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2016، 17:46)rose2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی من سوال دارم ._.

بپرس بپرس(:
تو ک حمیدی .-.
باشه

امیر چرا بن شد؟ o_O

از حیطه وظایف من خارجه(:

اما ممنون ک اهمیت دادی (=

(23-06-2016، 17:49)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی من سوال دارم ._.

بپرس بپرس(:
تو ک حمیدی .-.
باشه

امیر چرا بن شد؟ o_O

از همه چی محروم شد 
lممنون ._.
ˢᵒᵐᵉ ᵗᶤᵐᵉˢ
 ᵖᵃˢᵗ ʰᵘʳᵗˢ 
ᵃᶰᵈ ʸᵒᵘ ᶜᵃᶰ'ᵗ 
ˡᵉᵗ ᵗʰᶤᶰᵍˢ ᵍᵒ
ᵞᵒᵘ ʲᵘˢᵗ ᵏᵉᵉᵖ ᵈᶤᵍᵍᶤᶰᵍ
 ᵗᶤˡˡ ʸᵒᵘ'ˡˡ ᵈᶤᵉ ᶤᶰˢᶤᵈᵉ 
ˑ ˑ ˑ
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، هلی ، -Demoniac-
باو این شاخ مجازی بازیا چیه :|
مگه ۱۴ ساله این
ب شما چه ربطی داره کی مخ میزنه
اون احمقی میاد. تو انجمن مخ بزنه دیگه چیزی واس از دس دادن نداره :/
میخوای مخ بزنی پاشو برو پارک گیریم اینجا مخم زدی :/
نه بیرون میاد نه هیچی عند عندش میاد پخ میگه دوست دارم :|
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Fake Girl ، هلی ، Son of anarchy ، -Demoniac-
(23-06-2016، 17:51)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2016، 17:48)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی من سوال دارم ._.

بپرس بپرس(:

واااااا!
الان تو حمید نیسی؟!
خو پس چرا علی شدی یهو؟!!
خخخخ
خاستم بگم منم هستم(:

اها،من با این وضعیت خنگیم حتما امسال قبولم،،،خخخخ
هیچ وقت خودتو دست کم نگیر 
به بقیه از قابلیتات نگو ولی باور داشته باش که داری (: 
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط هلی
(23-06-2016، 17:49)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی من سوال دارم ._.

بپرس بپرس(:
تو ک حمیدی .-.
باشه

امیر چرا بن شد؟ o_O

از همه چی محروم شد 

(23-06-2016، 17:48)rose2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیه این جیندای رو نشناسه 
اسمشو نمیدونی بگو بگم |: 
آرین
دهنتو. 25r30
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، هلی ، Son of anarchy ، -Demoniac-
(23-06-2016، 17:51)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باو این شاخ مجازی بازیا چیه :|
مگه ۱۴ ساله این
ب شما چه ربطی داره کی مخ میزنه
اون احمقی میاد. تو انجمن مخ بزنه دیگه چیزی واس از دس دادن نداره :/
میخوای مخ بزنی پاشو برو پارک گیریم اینجا مخم زدی :/
نه بیرون میاد نه هیچی عند عندش میاد پخ میگه دوست دارم :|

عشقم |: 
قصر بادیه من با اون سیکس پکای مسخرت |: 
اینجا یک مکان مجازیه و هر روز افراد زیادی اینجارو بازدید میکنن 
نباید این فرهنگ غلط به بچه ها هم منتقل بشه 
اگر ادامه گیدا کنه میشه خونه خالی و در نهایت فیلتر شدن انجمن 

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط هلی ، ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، Son of anarchy ، -Demoniac-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 35 مهمان