امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹

(19-06-2016، 23:22)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2016، 23:17)мoвιɴα т نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2016، 23:14)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2016، 23:11)мoвιɴα т نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2016، 23:09)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری =] چ خبر

مگه تو دکتری ؟:\مرسی تو خوبی ؟
سلامتی آقا امامـ زمان
نه فضولم
بد نیسم

God ha✚es us all

شاشممـ Big Grin

خداروشکـر چه خبر ؟

نهایی پی پی کردم 
همین
تو چی

من 19/95 شـدممـ :|

برممـ دیه سحر بیدار نمیشممـ .. بـای

(19-06-2016، 23:24)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2016، 23:21)мoвιɴα т نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2016، 23:19)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2016، 23:18)мoвιɴα т نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2016، 23:15)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ ..

سرت تو ... :|  Big Grin
شوخی کردممـ | خدافظت (:

چی ؟

خدا وکیلی خدافظ به چی میخوره ؟ 

بیا پ.خ بگو ببینم ..

وعععع یـاحسیـن

مهرناز گـ*ـه خوردمـ شب بخـیر :|||  Heart

منم برمـ فن فیک بخونم بـای

منظورش اینه ک سر مبارکت تو قسمت تحتانی مرحوم حافظ :|
ب زبون دوون خودمون ترجمه کن :|

ببین میتونی ی کـاری کنی نشـون افتخـار بگیرن بزارن پروفممـ -_-

حالا برممـ ؟ بـوی :>
 سپاس شده توسط Berserk ، ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd
آگهی
(19-06-2016، 23:25)мoвιɴα т نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2016، 23:22)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2016، 23:17)мoвιɴα т نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2016، 23:14)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2016، 23:11)мoвιɴα т نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه تو دکتری ؟:\مرسی تو خوبی ؟
سلامتی آقا امامـ زمان
نه فضولم
بد نیسم

God ha✚es us all

شاشممـ Big Grin

خداروشکـر چه خبر ؟

نهایی پی پی کردم 
همین
تو چی

من 19/95 شـدممـ :|

برممـ دیه سحر بیدار نمیشممـ .. بـای
موهای زائدم ریخ :|
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط Berserk ، мoвιɴα т
خداحافظ همگی..
 سپاس شده توسط Berserk ، мoвιɴα т ، ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd
19/95555555!!!!!!!
شت |:

--

خ وقت بود نیومده بودم اینجا ! خوش گذشت .. خدافظ ((:
 سپاس شده توسط Faust ، мoвιɴα т ، ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، sober
barobach insta follow konin age khastid

_aryan_sr_
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
(19-06-2016، 23:30)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

_aryan_sr_

با تو بودم .  vahidrk
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd
(19-06-2016، 23:36)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2016، 23:30)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

_aryan_sr_

با تو بودم .  vahidrk

چیو  ?
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط Faust
خوبم مرسی تو خوبی ...
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd
(19-06-2016، 23:37)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2016، 23:36)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

_aryan_sr_

با تو بودم .  vahidrk

چیو  ?

گفتم درخواست دوستی دادی یا دستت خورد ؟
(19-06-2016، 23:41)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2016، 23:37)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

_aryan_sr_

با تو بودم .  vahidrk

چیو  ?

گفتم درخواست دوستی دادی یا دستت خورد ؟
یعنی انقد من عوضیم از دیدت :/
درخواست دادم دیگه 25r30  Heart
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط Faust

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 97 مهمان