13-06-2016، 17:32
قطعا مانستر اکسو بهتره .
آخی ! بد شانسی ها ((:
من حدود یک ساله که فن اکسو شدم .. از فورمینت هم فقط یه اهنگ گوش دادم . فنش نیستم ولی بدمم نمیاد .. البته که حالا از هم پاشیدن '_'
من از همه ی گروه ها گوش میدم .. منتها فقط اکسو رو دنبال میکنم .
مثلا من از سوجو ، شاینی ، گرلز جنریشن ، کارا ، تی آرا ، گات 7 ، سونتین ، آیکون ، ای او ای ، ان سی تی ، تی وی ایکس کیو و .. گوش میدم ولی حتی یه گروه از اینا هم نیست که عضواشون رو کامل بشناسم ._. جز اس ان اس دی البته ._.
کلا گروه خوب توی کی پاپ زیاده .. ادم نمیتونه همرو دنبال کنه !
راستی هرکی اینجا شاینی میشناسه جز Evil و View چند تا اهنگ خوب معرفی کنه که دان کنم ^^
(13-06-2016، 13:11)DAZZLING BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میدونم همه هشتگ میزنن زیر پستای جیون و هیونا و ....
و کیوبم اینو گفته که فعلا هیونا قرارداد بسته.....
میدونم...شاید پاشیده شن....شاید شب خبر تایید کمپانی ام بیاد......
ولی دقت کن کیوب گفته فعلللن هیونا.....فعلن..
هاااااااا هااااااااا منم از همم پاشیدمممم......
من اون موقعی ام که طرفدار اکسو شدم چن روز بعدش لوهان و تاعو و کریس رفتن =| ی ماه پیشم که طرفدار فورمینت شدم الان گفتن از هم پاشیدن.بهتره برم طرفدار گروهی شم که ازش متنفرم بعد از هم بپاشن روحم شاد شه....
مدیر کانالمون داره خودزنی میکنه خخخخ
هعیییییی فنا دارن هشتگ میدن بلکه از خرشیطون بیان پایین.من موندم اون چارتای دیگه به چ حقی قرارداد نمیبندن.
بدبخت فورنیا........هفت سال طرفداریی که اخرش این شه؟؟؟
آخی ! بد شانسی ها ((:
من حدود یک ساله که فن اکسو شدم .. از فورمینت هم فقط یه اهنگ گوش دادم . فنش نیستم ولی بدمم نمیاد .. البته که حالا از هم پاشیدن '_'
من از همه ی گروه ها گوش میدم .. منتها فقط اکسو رو دنبال میکنم .
مثلا من از سوجو ، شاینی ، گرلز جنریشن ، کارا ، تی آرا ، گات 7 ، سونتین ، آیکون ، ای او ای ، ان سی تی ، تی وی ایکس کیو و .. گوش میدم ولی حتی یه گروه از اینا هم نیست که عضواشون رو کامل بشناسم ._. جز اس ان اس دی البته ._.
کلا گروه خوب توی کی پاپ زیاده .. ادم نمیتونه همرو دنبال کنه !
راستی هرکی اینجا شاینی میشناسه جز Evil و View چند تا اهنگ خوب معرفی کنه که دان کنم ^^