امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹

(12-06-2016، 15:22)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2016، 15:13)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از کجا باید بفهمیم یه نفر افسردس ؟ :|

ٰگوشه گیره ، منزویه ، بی حوصله .. حوصله ی حرف زدن با دیگرانو نداره ، خیلی میخوابه و تو جمع ظاهر نمیشه !

مادر فادر ورلد  :| 
ینی منم افسرده م خودم خبر ندارم ؟  rding
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ 13
 سپاس شده توسط Medusa ، Faust ، …Reyhaneh… ، Jack Daniel'ѕ
آگهی
(12-06-2016، 15:27)√ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ . نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2016، 15:26)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2016، 15:22)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2016، 15:13)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ٰگوشه گیره ، منزویه ، بی حوصله .. حوصله ی حرف زدن با دیگرانو نداره ، خیلی میخوابه و تو جمع ظاهر نمیشه !

عه ! همه ی این ویژگیارو داره ! فقط زیاد نمیخوابه .. اصن نمیخوابه :|

داغونه پ :||

خیلی Confused
یه سری کارای دیگه ام ک افسرده آ میکنن انجام میده :| : به یه سری آهنگای چیز گوش دادن :| ، سیگار کشیدن یا مثلا سلف هارم .. :ess:
(12-06-2016، 15:28)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2016، 15:26)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه ! همه ی این ویژگیارو داره ! فقط زیاد نمیخوابه .. اصن نمیخوابه :|

ببرش دکتر ..  4fvf

من ک نسبتی ندارم باهاش اونچنان .. فقط یکم دوستیم ..

ننه باباش ببرنش :| به من چه -_-
 سپاس شده توسط Medusa ، …Reyhaneh… ، Jack Daniel'ѕ
دری اول اسمش م داره :| ؟؟؟
 سپاس شده توسط Faust ، Medusa ، …Reyhaneh… ، Jack Daniel'ѕ ، -Demoniac-
نقل قول: یه سری کارای دیگه ام ک افسرده آ میکنن انجام میده :| : به یه سری آهنگای چیز گوش دادن :| ، سیگار کشیدن یا مثلا سلف هارم .. « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ 13
خُ پس فک کنم ازیناییه ک فقط اداشو درمیارن .. مثلا بی افش ولش کرده ازین بازیا درمیاره Dodgy
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، Faust ، …Reyhaneh… ، Jack Daniel'ѕ
(12-06-2016، 15:35)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره :| از کجا میدانی :| ؟

(12-06-2016، 15:36)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: یه سری کارای دیگه ام ک افسرده آ میکنن انجام میده :| : به یه سری آهنگای چیز گوش دادن :| ، سیگار کشیدن یا مثلا سلف هارم .. « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ 13
خُ پس فک کنم ازیناییه ک فقط اداشو درمیارن .. مثلا بی افش ولش کرده ازین بازیا درمیاره Dodgy

نه نه میدونم چ کساییو میگی اما این ازونا نیس .. مطمئنم ._.
 سپاس شده توسط esiesi ، Medusa ، …Reyhaneh… ، Jack Daniel'ѕ
(12-06-2016، 15:32)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره .. من سوم دبیرستان افسرده شدم  3cy
 سپاس شده توسط esiesi ، Medusa ، -Demoniac- ، …Reyhaneh…
مفحل دکتران و روانشناسان :|
شایدم افسرده دلان:|
 سپاس شده توسط Medusa ، -Demoniac- ، Jack Daniel'ѕ
(12-06-2016، 15:37)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2016، 15:35)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره :| ازکجا میدانی :| ؟

نگو ک آخرین دوس پسرش پدرام بوده ک ولش کرده :||||
بوده ؟ :|

(12-06-2016، 15:38)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2016، 15:32)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره .. من سوم دبیرستان افسرده شدم  3cy

من ریاضی افتادم بازم مث خر شادم :| 
ینی همچنان افسرده م ؟ :|

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=259105

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=259108

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=259107

سپاس و نظر :/
 سپاس شده توسط Faust ، -Demoniac- ، …Reyhaneh… ، Medusa ، Jack Daniel'ѕ
نقل قول: نگو ک آخرین دوس پسرش پدرام بوده ک ولش کرده :||||

اممم دیگه من اسم بی افشو ک نمیدونم دقیق :|

اما یه همچین اسمایی بوده فک کنم پژمان ، مهران ، پدرام نمیدونم ..

اسم خودشو بگو خُ ..
 سپاس شده توسط …Reyhaneh… ، Medusa ، esiesi ، Jack Daniel'ѕ
(12-06-2016، 15:41)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: نگو ک آخرین دوس پسرش پدرام بوده ک ولش کرده :||||

اممم دیگه من اسم بی افشو ک نمیدونم دقیق :|

اما یه همچین اسمایی بوده فک کنم پژمان ، مهران ، پدرام نمیدونم ..

اسم خودشو بگو خُ ..

ملیکا ؟ :|
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 74 مهمان