30-05-2016، 17:45
(30-05-2016، 17:42)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-05-2016، 17:34)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-05-2016، 17:31)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-05-2016، 17:27)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یاد چیز افتادم .. معلم دینی مون ! چی میگف .. آها ! نمیدونم ظاهر بین نباشید و عمق رو ببینید و این حرفا .
(30-05-2016، 17:23)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میبینم علاقه ی بسیاری به اداب و رسوم ده ما نشون میدی !
میتونیم تو استبله دهاتمون برات کار پیدا کنیم ، چه طوره ؟ :183:
آخه میخواستم از ده شما زن بگیرم که پشیمون شدم :/
استبل دوس ندارم ، حالا اگه اصطبل بود ی چیزی :/
اگه بخوای میتونم برات گواهی سلامت و تکمیل قرنطینه بگیرم بیارمت شهر :/
هم وو هم مهرناز فقط دنبال دیکته ی کلمات میگردید
ظاهر بینای کافر ! ابروی اسلام و هرچی مسلمونه رو بردید که -_-
معلم دینی تون زشت بوده که میگفته ظاهر بین نباشین
لازمه کل کل ، داشتن دامنه لغت درست و گسترده ست ...
مربی مهدتون مگه نگفته بهتون ؟
آهخخخ راستی یادم نبود تو ده شما مهد کودک و مدرسه نیست :/
ببخشید داغ دلتو تازه کردم :/
اسلام به ذات خود ندارد عیبی / هرعیب که هست از مردم ده شماست
اوه یه ! شعرم میگفتی شما ما خبر نداشتیم ؟ خب رو کن دیگه چیا بلدی ؟
فقط یه چیزی این وسط مبهمه برام .. تو از خودم بیشتر اداب و ویژگی های دهمو میدونی ! :297:
میگم نکنه اشتباهی پیش اومده .. یا جاهامون باهم عوض شده یعنی ده مال شماس ، یا تو هم عضو دهاتمونی ، یا خیلی از دهاتمون خوشت اومده و راجع بهش تحقیق کردی که همه چیسو میدونی ! اوهوم .
- بستنیم ریخت ._. (:
بله ، چیزای خوب ، همشو رو کنم زیرش خالی میمونه :/
چون به ده شما پدیده های عجیبی نسبت میدادن من خیلی کنجکاو شدم و کلی تحقیق کردم
فهمیدم ده شما خیلی فقیره و۹۰٪شون زاغه نشینن
میخوام کمک نقدی کنم به دهتون