(28-05-2016، 20:45)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عررررر •__•
سه قسمت نسلُ دیدم !! ^^ 7، 8، 9
خیلی پرفکت ..
اون موقع که دختره ماشین کرایه کرده بود ، رفت ته دره و تو یه قدمی مرگ بود و یو شی جین خبر نداشت، دختره تو گوشیش ویس گذاشت .. تو وویسه به عشقش اعتراف کرد . بعد اون وویسه رو همه پزشکا ( همکار دختره و همه سربازا همکار شی جین شنیدن ! ) فکرشو بکنید از بلندگوی مرکز نظامی پخش شد .
ینی محشر بودددددددد !!!!!!!!
الان میگم چطوری .. یه دستگاه (خودمم نمیدونم دستگاهه چی بود) اونو بردن به دنیل دادن تا تعمیرش کنن . دنیل یه پسره جذاب دختر کُش *_____* !{اگه خاستین عکسشو میذارم}
بعد اونم تعمیرش کرد و دکتره اومد ازش تشکر کنه .. بعد با سیم رابط گوشیشو به اون وصل کرد و آهنگ گذاشت .. برای مریضا و کلا همه که حال کنن .. بعد این رفت آهنگ بعدی که همون وویسه بود . وای وقتی که شنید بدو بدو اومد تو اتاق که شی جینم اونجا بود .. محشررر ...
خیلی خوبه که =))
اره عکسشو بزار !
بچه ها میدونید که من یه اکسوال دیوونم یعنی با کنسرتا و ام وی هاشون زندگی میکنم !
و دیشب داشتم یه کنسرت متفاوت از اهنگ overdose رو میدیدم فک کنم یه کامبوی همچین چیزی بود اخه کنیرت اصلی فرق داشت.
تو این ورژن اول کای میاد بعد اکسو .
فقط میتونم بگم خیلی عالیه نبینید نصف عمرتون بر فناست چون میرید فضا ♡
کامبک*
کنسرت*
غلط تایپی :|