(23-05-2016، 20:15)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-05-2016، 20:06)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-05-2016، 19:57)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-05-2016، 19:53)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آقا سپاسای شما رنگیه مال من نه -____-
من حسودیم شد ! -__-
یا منُ مدیر کنید یا رمز اکانتاتونُ بدید . زود ! :V
جانم ؟ ×_×
محروم هم یکی از گزینه های خوبه ها !
نظرت راجع به این گزینه چیه بیبی ؟ D:
دلیل محرومیت شادی خانوم ؟ =)) :V
الان یجایی مث آمریکا بودیم میتونسم بخاطر تهدیدت ازت شکایت کنم :V
ولی من ک بی جنبه نیسم .. میدونی ک ؟ ![Sleepy Sleepy](http://www.flashkhor.com/forum/images/smilies/sleepy.gif)
شکایت ؟؟؟ نوچ نوچ نوچ !
دلیل محرومیت : وضع کردن دستورات جدید برای مدیران زحمت کش :|
نه نه نه نه
راه نداره !
من و تو ازین حرفا داریم اخه ؟ :V
اکانت تو اکانت منم هس دگ ! :V
(23-05-2016، 20:15)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-05-2016، 20:09)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-05-2016، 20:08)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-05-2016، 20:06)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-05-2016، 19:57)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جانم ؟ ×_×
محروم هم یکی از گزینه های خوبه ها !
نظرت راجع به این گزینه چیه بیبی ؟ D:
دلیل محرومیت شادی خانوم ؟ =)) :V
الان یجایی مث آمریکا بودیم میتونسم بخاطر تهدیدت ازت شکایت کنم :V
ولی من ک بی جنبه نیسم .. میدونی ک ؟ ![Sleepy Sleepy](http://www.flashkhor.com/forum/images/smilies/sleepy.gif)
پشت کنکوری بدبخت ! : )))
باز تو اومدی ؟ :|
کجایی ک ببینی فردا دینی نهایی 20 ام ؟ =)) ی 7 ، 8 دوری کردمش :|
بعد عیدم عمومی زیاد خوندم ..
+ پشت کنکوری نه ! کُن کو ری ! تکرار کن ! -_-
من همیشه هستم : )))
اوه....نه بابا!
برو حرم مطهر...طُلاب بشو : )))))))))
افرین..بهت افتخار میکنم
........
حالا هر زهرماری که هست : ))))))))
حالا ن اینکه دوسش داشته باشم بخوام برم طلبه شم :|