امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

| گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ |

(14-05-2016، 16:04)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واس شما فرق داره در این مورد :|

نامردیه :|
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، -Demoniac- ، # αпGεʟ
آگهی
نمیاد چرا خب ؟ :/

+ بچها حس میکنم خستم :/ سرم سنگینی میکنه :/ نمیتونم از بین ببرمش :/ توان هیچ کاری ندارم :/
البته در حال مرگ نیسم :|
فقط دوس دارم بمیرم :|||
چیکار کنم؟ :|
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط …Reyhaneh… ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، -Demoniac-
(14-05-2016، 16:04)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2016، 16:02)( lιεβ ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2016، 16:00)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2016، 15:56)THE CREZY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2016، 15:51)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه پُررو رو بـِبـینا :|
یاد ی خاطره افتاده بودم :|▲
+
چشم یِ میگم :|

منظورم یِ نبود منظورم به 'میآدش' بود:|
آورین دلآور:|
سلام رسوند یه نفر .__.
دلاور نگو :|
شیرزَن V:

(14-05-2016، 15:59)( lιεβ ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2016، 15:57)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
سه شنبه تعطیلِ

چارشنبه دینی :|

__

@Marse
16 خرداد پایان تلخی های زندگی :|

18 خرداد :|

(14-05-2016، 16:04)THE CREZY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2016، 16:00)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2016، 15:56)THE CREZY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2016، 15:51)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه پُررو رو بـِبـینا :|
یاد ی خاطره افتاده بودم :|▲
+
چشم یِ میگم :|

سلام رسوند یه نفر .__.
شیرزَن V:

ی نَفَر!
شیرمرد:7
من متعلق به همتونم ._.!

شِت:|

+فظ!
به قول ی نفر !

(14-05-2016، 16:07)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+ بچها حس میکنم خستم :/ سرم سنگینی میکنه :/ نمیتونم از بین ببرمش :/ توان هیچ کاری ندارم :/

الان توقع داری دکتری کنیم؟!
میتونی بمیری(:
فقط اینو میدونم(:
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، -Demoniac-
فک کنم جمعه و شنبه جاشون عوض شده :/
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، -Demoniac-
(14-05-2016، 16:07)( lιεβ ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نامردیه :|
به من که خیلی میچسبه :|
 سپاس شده توسط -Demoniac-
یادتون باشه که بعدش یه روز بدم میاد :v !
- خدافظ ._.
 سپاس شده توسط …Reyhaneh…
(14-05-2016، 16:07)THE CREZY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2016، 16:02)( lιεβ ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام رسوند یه نفر .__.
شیرزَن V:

(14-05-2016، 15:59)( lιεβ ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چارشنبه دینی :|

__

@Marse
16 خرداد پایان تلخی های زندگی :|

18 خرداد :|

(14-05-2016، 16:04)THE CREZY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام رسوند یه نفر .__.
شیرزَن V:

ی نَفَر!
شیرمرد:7
من متعلق به همتونم ._.!

شِت:|

+فظ!
به قول ی نفر !

(14-05-2016، 16:07)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان توقع داری دکتری کنیم؟!
میتونی بمیری(:
فقط اینو میدونم(:
آره خب :|
نهایت همدردی یک ایرانی :|

توان مُردنم ندارم :|

اون فک میکنه ک من بدم :/
تو خونه راجبم نمیزنه حرف اصن :/
بم میگه جلو جم انقد گند نزن :/
میگم درس میشه هیچوخ نشو سرد ازم :/
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط -Demoniac-
دونه دونه میـان :|
مَهینتاج
آفت 
شَهپر 
مهوَش
پَریوَش
:|||
 سپاس شده توسط Magical Girl ، -Demoniac-

sleep baby sleep  dit
 سپاس شده توسط Magical Girl ، -Demoniac-
There's a look on your face I would like to knock out :/

(14-05-2016، 16:15)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

sleep baby sleep  dit
I will try :/

اینجاش خیلی قشنگه :/

Now the world needs to see that it's time you should go
There's no light in your eyes and your brain is too slow
:/
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط -Demoniac-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 71 مهمان