امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

با این تست باحال بفهمید کجا مسافرت برید (خوبه)

استانبول

شما بسیار برون‌گرا و احساساتی هستید و هرجایی که باشید، برای خوشگذرانی و معاشرت با آدم‌های جدید آماده‌اید. بودن در شب‌های شلوغ و خیابان‌های خوشحال را دوست دارید. همان‌قدر از قدم زدن در کوچه‌پس‌کوچه‌های پر از کافه‌ لذت می‌برید که از دیدن مکان‌های تاریخی؛ استانبول همه این‌ها را یکجا به شما می‌دهد.
با این تست باحال بفهمید کجا مسافرت برید (خوبه) 6

پاسخ
آگهی
شهر رویایی شما: بارسلونا
شما از معدود آدم‌هایی هستید که هر جایی باشید، می‌توانید از موقعیتتان لذت ببرید؛ از رفتن به یک مهمانی شلوغ همان‌قدر خوشحال می‌شوید که از یک شام طولانی با دوستان قدیمی. دوستانتان همیشه سلیقه‌ی خاص و منحصر به فرد شما را تحسین می‌کنند. بارسلونا، شهر منحصربه‌فردی ا‌ست که با سلیقه شما سازگاری کامل دارد.
پاسخ
شهر رویایی شما: فرانکفورت
پاسخ
[rtl]شهر رویایی شما: کیپ تاون[/rtl]

شما اهل ماجراجویی هستید و همیشه دنبال راهی برای اینکه از مسیر معمولی خارج شوید و همان‌طوری زندگی کنید که دوست دارید. از زندگی شهری لذت می‌برید اما نمی‌توانید آن را بدون اینکه هر ازچند گاهی به طبیعت پناه ببرید، تصور کنید. کیپ‌تاون ماجراهای زیادی برای شما خواهد داشت.
بچه ها برید عکساشو ببینید

پاسخ
 سپاس شده توسط یاشگین جون
شهر رویایی من کیپ تاون .. البته نمیدونم کجاس!

وقتی زیادی دوسش داری..

حسود میشی...

حساس میشی...

چشم دیدن نگاهای بقیه رو نسبت بهش نداری...

چشم نداری ببینی به غیر از تو با بقیه هم حرف میزنه....

اینا همه از دوست داشتن زیاده اما ...

اون فکر میکنه دیوونه شدیو الکی بهش گیر میدی...
پاسخ
[rtl]شهر رویایی شما: میامی[/rtl]
هزار بار پ.خ داده برو موهاتو کوتاه کن گفتم نمیکنم!
میلیون بار گفته برو موهاتو کوتاه کن گفتم کوتاه نمیکنم!
حالا رفتم آرایشگاه ؛ شخمی ترین مدل مو رو ورداشته داره میزنه! Angry 
من... (به دلیل وجود کلمات نامناسب امکان پخش نیست)...!
ملت به مو نیاز نععععععرن!!! 6
پاسخ
مال من فرانکفورت
پاسخ
تورنتو 

شما شیفته‌ی هیجان، آدم‌های تازه، تجربیات جدید و زندگی مدرن هستید. از آنجا که استانداردهای بالایی برای خود و اطرافیانتان متصورید، گاهی کنار آمدن با شما سخت است؛ اما این باعث نمی‌شود که جذابیت ذاتی‌تان به چشم نیاید. تورنتو، کلان شهر مدرن و امروزی کانادا، با همه‌جور امکانات مناسب سبک زندگی شما و طبیعت زیبا و در دسترسش؛ مقصدی رویایی برایتان خواهد بود.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
He is my Life 

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
(24-11-2015، 19:53)snow queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زوریخ کجاس؟؟؟؟
کشوره سوئیس
من رفتم واقعاً عالیهههههههههه

میامی برا من در اومد
پاسخ
شهر رویایی شما: فرانکفورت
شما آدمی هستید که استانداردهای بسیاری دارید و این باعث شده شخصیتی کاریزماتیک داشته باشید. کافی است به جمعی وارد شوید و همه متوجه شما شوند. نظم و زندگی بر اساس آن چه تعیین می‌کنید برایتان خیلی مهم است. همین‌هاست که سفر به فرانکفورت و تجربه‌ی فرهنگ آلمانی را برایتان دلپذیر می‌کند. در فرانکفورت می‌توانید مناظر کوهستانی، آفتاب، بازدید از موزه‌های معروف، رستوران‌ها و کافه‌های زیبا را یکجا تجربه کنید. اگر گوشتخوار هستید هم، استیک‌های فرانکفورت بی نظیرند.
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان