موضوعها: 370
سپاس ها 1762
سپاس شده 2278 بار در 785 ارسال
حالت من: هیچ کدام
به نظر میرسد که شما از آن دسته افرادی هستید که برخوردشان با زندگی، با آرامش خاطر کامل است البته باید اعتراف کنم که شما معمولا در مواجهه با مشکلات، بیخیال و ساده لوحانه عمل میکنید. شما در بعضی مواقع، نگرانی را به نحوی تجربه میکنید ولی این مواقع را در حالت حداقل حفظ میکنید؛ به نظر میرسد که مسائل و اتفاقاتی که برای بسیاری از افراد نگران کننده و دلهره آور به حساب میآید برای شما اصلا اهمیتی نداشته باشد و از آن دسته اشخاصی هستید که تا حادثهای رخ نداده است، با بیخیالی به زندگی عادی خود ادامه میدهید.
انگاري يكم زيادي ريلكسم:|
موضوعها: 0
سپاس ها 4408
سپاس شده 651 بار در 420 ارسال
به نظر میرسد که شما از آن دسته افرادی هستید که برخوردشان با زندگی، با آرامش خاطر کامل است البته باید اعتراف کنم که شما معمولا در مواجهه با مشکلات، بیخیال و ساده لوحانه عمل میکنید. شما در بعضی مواقع، نگرانی را به نحوی تجربه میکنید ولی این مواقع را در حالت حداقل حفظ میکنید؛ به نظر میرسد که مسائل و اتفاقاتی که برای بسیاری از افراد نگران کننده و دلهره آور به حساب میآید برای شما اصلا اهمیتی نداشته باشد و از آن دسته اشخاصی هستید که تا حادثهای رخ نداده است، با بیخیالی به زندگی عادی خود ادامه میدهید.
آدم توی این دنیا واسه شکسته شدن
دلش حق انتخابی نداره !
ولی میتونه انتخاب کنه که کی
دلش رو بشکنه ...
موضوعها: 233
سپاس ها 12956
سپاس شده 14929 بار در 4645 ارسال
میزان آرامش در زندگی شما در وضعیتی متوسط، رضایت بخش، مساعد و مطلوب قرار دارد. اگرچه شما گاهی اوقات خودتان را تحت فشار میبینید، ولی به موقع علایم و نشانههای هشدار دهنده خطر را شناسایی میکنید و خودتان را از مهلکه نگرانیها نجات میدهید و متوجه میشوید که بیدلیل خودتان را تحت فشار قرار دادهاید. در واقع نگرانی و اضطراب در موارد کمی به سراغ شما میآید که آن هم با طرز برخورد صحیح شما مشکلی ایجاد نمیکند.
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
موضوعها: 30
سپاس ها 261
سپاس شده 504 بار در 102 ارسال
IN THE END,IT'S HIM AND I=D