06-04-2016، 23:45
ی سایت درست حسابی برا نگهبان بدین ._.
|
" گفتگــو و بررسی سـریالهای کــره ای " |
||||||||||||||||||||||||||||||||
06-04-2016، 23:45
ی سایت درست حسابی برا نگهبان بدین ._.
06-04-2016، 23:53
(06-04-2016، 23:45)Tɪɢʜᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. در این زمینه من اطلاعی ندارم ._. ولی تینا حرفه ایه این کاره ^^ تینا جان ؛ دخترم ! سایت بده به سارا ^^ ♡
06-04-2016، 23:56
همه سایتای رمان و فیلم کره ای آرو دارن میبندن -__-
07-04-2016، 11:17
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-04-2016، 11:23، توسط Dead Silence.)
دوها دوتا شده :|
دلم میخاد سو ریون رو نصفش کنم ((: .. خیلی آدم کثیفی شده ! .. این چقد خوشگل بود :| قسمت 16 #روحه_مصیبت
07-04-2016، 11:29
وایییی آره D:
روح مصیبت خیلی قیافش خوب بود اصن به کره ای هام نمیخوره ^^ من که تا دیدمش عاشقش شدم (: حیف نقش منفی بود >.<
07-04-2016، 12:45
کاش فیلمساز های ماهم این و درک کنند که فیلنامه بخش مهمی از فیلمه مانند فیلم های کره ای
(07-04-2016، 12:45)amitistech نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مشکل فقط از فیلم سازها نیست . وقتی برای ساخت فیلم محدودیت هایی همیشه هست ، وقتی تا یکی میخواد یه کاره متفاوت بسازه تایید نمیشه ، وقتی فیلم ها چهار پنج سال از ساختشون میگذره و بازم اجازه نمیدن که اکران شن ، وقتی پر زحمت ترین سریال تلوزیونمون " کیمیا " عه :| ، وقتی برای جنگ و خونریزی صد تا سریال میسازن ولی حتی یه سریال با موضوعات جذاب و پر طرفدار مثل تخیلی نداریم ، وقتی حتی نمیتونیم واسه تاریخ غنی کشور خودمون مثل سلسله ی هخامنشیان و کوروش و داریوش فیلم بسازیم که مجبور میشیم فیلمای تاریخی کشورای دیگه رو ببینیم ، وقتی به جای اینکه واسه تاریخ خودمون فیلم بسازیم برای تاریخ اعراب فیلم میسازیم در حالیکه انقدر خودمون تاریخ جذابی داریم که میشه باهاش صدتا فیلم ساخت ، وقتی تفکر مردممون هنوز جوریه که میگن فیلمای کره ای یا چینی و ژاپنی چرته چون قیافه هاشون و چشماشون عجیبه ، وقتی که تلوزیونمون از حسادت از هیچ کاری دریغ نمیکنه که شبکه نمایش خانگی رو بخاطر موفقیت های شهرزاد خراب کنه ، وقتی سریال ایمان (سرنوشت) رو جز یکی دو صحنه فقط و فقط بخاطر قدرتهای جادویی و سکانس های جادویی فیلم سان سور کردن و هنوزم انتظار دارن مردم پای فیلمای ترکی نرن و امثال کیمیا رو نگاه کنن ، چه انتظاری میشه داشت ؟
07-04-2016، 13:16
شادی قسمت 18 رو یادته ؟ :|
چه صحنه ای !!! پادشاهُ دوها و جونگ ایل وو .. :|
07-04-2016، 15:27
(07-04-2016، 13:16)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخخخ آره ! رسیدی به 18 ؟ آورررین ^^
07-04-2016، 15:32
من دیشب تا اوایل 3 دیدم ._.
امتحان ریاضی دارم الان دیگ نمیتونم -_-
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
بررسی فیلم Sansho the Bailiff (1954) | |||||
نقد و بررسی سریال پادشاهی ( Kingdom ) |