امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفتگــو و بررسی سـریالهای کــره ای "

ی سایت درست حسابی برا نگهبان بدین ._.
پاسخ
 سپاس شده توسط Apathetic ، Dead Silence
آگهی
(06-04-2016، 23:45)Tɪɢʜᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی سایت درست حسابی برا نگهبان بدین ._.

در این زمینه من اطلاعی ندارم ._.
ولی تینا حرفه ایه این کاره ^^
تینا جان ؛ دخترم ! سایت بده به سارا ^^ ♡
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ ، Dead Silence
همه سایتای رمان و فیلم کره ای آرو دارن میبندن -__-
پاسخ
دوها دوتا شده  :| 
دلم میخاد سو ریون رو نصفش کنم  ((: ..  
خیلی آدم کثیفی شده ! .. 

" گفتگــو و بررسی سـریالهای کــره ای " 19

این چقد خوشگل بود  :| قسمت 16

#روحه_مصیبت 

" گفتگــو و بررسی سـریالهای کــره ای " 19
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
پاسخ
 سپاس شده توسط Apathetic ، Tɪɢʜᴛ
وایییی آره D:
روح مصیبت خیلی قیافش خوب بود اصن به کره ای هام نمیخوره ^^
من که تا دیدمش عاشقش شدم (:
حیف نقش منفی بود >.<
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Tɪɢʜᴛ
کاش فیلمساز های ماهم این و درک کنند که فیلنامه بخش مهمی از فیلمه مانند فیلم های کره ای
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تصفیه آب خانگی | دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تصفیه آب صنعتی | تصفیه فاضلاب | دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مانیتورینگ صنعتی |دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ابزار دقیق | دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برق صنعتی | دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تصفیه آب | دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آموزش |دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اتوماسیون صنعتی |دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برنامه نویسی پی ال سی |
پاسخ
 سپاس شده توسط Apathetic
(07-04-2016، 12:45)amitistech نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاش فیلمساز های ماهم این و درک کنند که فیلنامه بخش مهمی از فیلمه مانند فیلم های کره ای

مشکل فقط از فیلم سازها نیست .
وقتی برای ساخت فیلم محدودیت هایی همیشه هست ، وقتی تا یکی میخواد یه کاره متفاوت بسازه تایید نمیشه ، وقتی فیلم ها چهار پنج سال از ساختشون میگذره و بازم اجازه نمیدن که اکران شن ، وقتی پر زحمت ترین سریال تلوزیونمون " کیمیا " عه :| ، وقتی برای جنگ و خونریزی صد تا سریال میسازن ولی حتی یه سریال با موضوعات جذاب و پر طرفدار مثل تخیلی نداریم ، وقتی حتی نمیتونیم واسه تاریخ غنی کشور خودمون مثل سلسله ی هخامنشیان و کوروش و داریوش فیلم بسازیم که مجبور میشیم فیلمای تاریخی کشورای دیگه رو ببینیم ، وقتی به جای اینکه واسه تاریخ خودمون فیلم بسازیم برای تاریخ اعراب فیلم میسازیم در حالیکه انقدر خودمون تاریخ جذابی داریم که میشه باهاش صدتا فیلم ساخت ، وقتی تفکر مردممون هنوز جوریه که میگن فیلمای کره ای یا چینی و ژاپنی چرته چون قیافه هاشون و چشماشون عجیبه ، وقتی که تلوزیونمون از حسادت از هیچ کاری دریغ نمیکنه که شبکه نمایش خانگی رو بخاطر موفقیت های شهرزاد خراب کنه ، وقتی سریال ایمان (سرنوشت) رو جز یکی دو صحنه فقط و فقط بخاطر قدرتهای جادویی و سکانس های جادویی فیلم سان سور کردن و هنوزم انتظار دارن مردم پای فیلمای ترکی نرن و امثال کیمیا رو نگاه کنن ، چه انتظاری میشه داشت ؟
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Tɪɢʜᴛ
شادی قسمت  18 رو یادته ؟ :| 
چه صحنه ای !!!  پادشاهُ  دوها و جونگ ایل وو .. :| 
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
پاسخ
 سپاس شده توسط Apathetic ، Tɪɢʜᴛ
(07-04-2016، 13:16)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادی قسمت  18 رو یادته ؟ :| 
چه صحنه ای !!!  پادشاهُ  دوها و جونگ ایل وو .. :| 
خخخخ آره !
رسیدی به 18 ؟ آورررین ^^
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ ، Dead Silence
من دیشب تا اوایل 3 دیدم ._.

امتحان ریاضی دارم الان دیگ نمیتونم -_-
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 70 مهمان