امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفتگــو و بررسی سـریالهای کــره ای "

(02-04-2016، 21:41)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آها .
فهمیدم ، مرسی !
___
کیا اینجا فیلم من و بچه از سوکی رو دیدن ؟!

من خیلی وقت پیش دیدم... فوق العادس
هم طنزه هم آخراش گریه دار._.
پاسخ
آگهی
نقد و بررسی نگهبان شبو که انجام ندادیم !  بـذارید من کامل ببینم خودم انجامش میدم  با کمک شادی جان ..  البته اگـه ماهانم استارت بزنه که خیلی خوب میشه ..  هرکسی نظرشو راجبش میگه .  من در حین اینکه فیلم میبینم همه نکاتشو بررسی میکنم ..  تو قسمت یادداشت گوشیم بررسی شو مینویسم بعد از توش یه چیزی در میارم به عنوان نقد و بررسی میذارم ..  
فقط در همین حد بگم که علاوه بر موضوع و تخیلی بودنش و اینا ،  من عاشق موزیک وسطش شدم !  واقعا آرامش بخشه . 
راستشو بگم !  من تا حالا فیلم تاریخی خودم ندیدم هرچی تاریخی دیدم تو تی وی بوده و قسمت سانسوراشو از اینستا میدیدم ..  ولی الان که خودم دارم کامل میبینم واقعا حسه خوبیه  
کره ایا جدیدا فیلمای عاشقی زیاد میسازن! مثله به من دروغ بگو ،  پنیر در تله،  اوه الهه من  و..   واقن خزش کردن :| واسه همین دیدن همچنین فیلمایی واقعا تنوعه .. 
" عکسهایی از قسمت 5 سریال نگهبان شب  "  (خودم اسکرین گرفتم ) 

" گفتگــو و بررسی سـریالهای کــره ای " 17
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
پاسخ
 سپاس شده توسط Apathetic ، ...Maryam...
برای شروع نقد خوبی بود ♡
بنظرم راجع به داستان تا هرجایی که دیدی هم نقد کن .
داستان تا قسمت 5 خوبه ، بهترین قسمتش همون اولیش هست بین 5 تا . ولی خب داستان فیلم تازه شروع شده !
شخصیتا هم به ویژه سو ریون دختر وزیر در حال حاضر خودشون هستن خوده اولیه شون .. مثلا سو ریون خیلی مهربونه ولی شاید نتونه مهربون بمونه *_*
دیدن سریالای تاریخی خیلی خوبه فقط نه از تی وی چون تی وی بهش گند میزنه همین نگهبانو اگه تی وی پخش میکرد افتضاح میشد اونم چون جادو و ارواح اصلا قطب مخالف عقاید وطنم پاره ی طنم ایران هست ._.
همین ایمانو که تی وی پخش کرد نصف سانسوراش بی مورد بود و قدرتای جادویی چویونگ و گیچول بود که سانسور شد
اگه نگهبانو تی وی پخش میکرد کل تخیلیش از بین میرفت
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ
 سپاس شده توسط Dead Silence
نقل قول: خیلی مهربونه ولی شاید نتونه مهربون بمونه *_*
چقد جالب داره میشه  ^^^_____^^^ میشه بیشتر از این بگی ؟ ینی چه اتفاقاتی باعث میشه عوض بشه ؟ 
هرچی میرم جلوتر انگیزه دیدنم بیشتر میشه  واسه این سریال ! 
چرا ایمانُ مثال میزنی ؟  افسانه خورشید و ماه که بانوعه جادوگر بود و دختره رو جادو کرده بود تو دوبلش گفتن : من بهش دارویی دادم که باعث شد بمیره :| 
اخه دارو کجا،  جادو کجا ..  
قسمت 6 اَم تموم شد ._.  واقعا خیلی سریال خوبیه .. من عاشق سـانگ هه(دوهـا) شدم♥جز اون نقش هاییه که واقعا تو فیلم خیلی منو تحت تاثیر خودش قرار داده ..  اون قسمتی که اون دوتا مرده میخاستن اذیتش کنن  و اون زنه سیلی زد به دختره، یکی سمت راست یکیم سمت چپ صورتش !  گفتن تو سه پنم نمیرزی و دختره گریه کرد واقن ناراحتش شدم !!  
جونگ ایل وو هم خیلی باهاش بد رفتاری میکنه .. بنظر من نباید با دختر وزیر دوست بشه و ازدواج کنه ..  که البته معلومه کی به کی میرسه تهش !  مو سوک همون نگهبانی که امپراطور برا رین گذاشته ،  اون دوها رو میگیره و رینم خواهرشو ..  خواهر محافظه  همین مو سوک !  آره ؟  :|
ولی خدایی هیچی قسمت اولش نمیشه ..  الانشم واقعا جذاب و خوبه ..  ولی واقعا قسمت اول یه چیز دیگه بود  ♥♥♥
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
پاسخ
 سپاس شده توسط Apathetic
(02-04-2016، 23:45)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خیلی مهربونه ولی شاید نتونه مهربون بمونه *_*
چقد جالب داره میشه  ^^^_____^^^ میشه بیشتر از این بگی ؟ ینی چه اتفاقاتی باعث میشه عوض بشه ؟ 
هرچی میرم جلوتر انگیزه دیدنم بیشتر میشه  واسه این سریال ! 
چرا ایمانُ مثال میزنی ؟  افسانه خورشید و ماه که بانوعه جادوگر بود و دختره رو جادو کرده بود تو دوبلش گفتن : من بهش دارویی دادم که باعث شد بمیره :| 
اخه دارو کجا،  جادو کجا ..  
قسمت 6 اَم تموم شد ._.  واقعا خیلی سریال خوبیه .. من عاشق سـانگ هه(دوهـا) شدم♥جز اون نقش هاییه که واقعا تو فیلم خیلی منو تحت تاثیر خودش قرار داده ..  اون قسمتی که اون دوتا مرده میخاستن اذیتش کنن  و اون زنه سیلی زد به دختره، یکی سمت راست یکیم سمت چپ صورتش !  گفتن تو سه پنم نمیرزی و دختره گریه کرد واقن ناراحتش شدم !!  
جونگ ایل وو هم خیلی باهاش بد رفتاری میکنه .. بنظر من نباید با دختر وزیر دوست بشه و ازدواج کنه ..  که البته معلومه کی به کی میرسه تهش !  مو سوک همون نگهبانی که امپراطور برا رین گذاشته ،  اون دوها رو میگیره و رینم خواهرشو ..  خواهر محافظه  همین مو سوک !  آره ؟  :|
ولی خدایی هیچی قسمت اولش نمیشه ..  الانشم واقعا جذاب و خوبه ..  ولی واقعا قسمت اول یه چیز دیگه بود  ♥♥♥
قسمت اول حتی میشه گفت بهترین قسمت سریال بود .
قسمت های اول و اخر دوتا از خارق العاده ترین قسمتای نگهبانن . البته قسمتای 15 به بعد اگه اشتباه نکنم هم عالین !
گفتم که الان تو در مقطعی از فیلم هستی که داستان اروم شده ولی نگران نباش چون خوباش هنوز نرسیدن .. (:
منم دوها رو خیلی دوس دارم واقعا پشتکارش قابل تحسینه .
نمیتونم بهت بگم چرا دختر وزیر بد میشه البته فک کنم مشخص باشه ؛ دختره رین رو دوس داره ، دوها هم رینو دوس داره ، رینم دوها رو دوس داره !
در رابطه با اخرش ترجیح میدم چیزی نگم . خودت باید ببینی !
ولی اینو بگم که حدس هات همه اشتباه بود D:
فقط یه چیزی ؛ دختر وزیر خواهره موسوک نیست . دختر عموی موسوکه ! خواهر موسوک خیلی وقته مرده و وارد داستان هم به صورت روح خواهد شد و ماجراهایی خواهد داشت ^^
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ
تمام مدرسمونو کی درامر کردم ^^
فردا میخوام مدرسه 2015 رو واس یکی ببرم اونم در عوض توآیلایت رو برام بیاره !
توآیلایتو هیچ وخ کامل ندیدم :|
بگذریم ... از شماها چه خبر ؟ تینا که مشغول نگهبانه .. the crezy girl هم مشغول سریال های ریپلای !
ماهانم که از موده کره درومده ..
سارا چه میکنه ؟!
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Interstellar
یه خبر بد .. 
قسمت 10رو نمیتونم ببینم  >_______<
آنلاین نمیتونم ببینم ..  همه سایتارو باز کردم یا لینکاش خراب بود یا هنگ میکرد ... 
وای چی کنم :'<
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
پاسخ
 سپاس شده توسط Interstellar ، Apathetic
(03-04-2016، 22:19)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تمام مدرسمونو کی درامر کردم ^^
فردا میخوام مدرسه 2015 رو واس یکی ببرم اونم در عوض توآیلایت رو برام بیاره !
توآیلایتو هیچ وخ کامل ندیدم :|
بگذریم ... از شماها چه خبر ؟ تینا که مشغول نگهبانه .. the crezy girlریحانه-__- هم مشغول سریال های ریپلای !
ماهانم که از موده کره درومده ..
سارا چه میکنه ؟!
پاسخ
 سپاس شده توسط Apathetic
قسمت 10 میلی متری میرفت جلو  :| خیلی اصابمو خورد کرد ! 
هنوز 14قسمت مونده :| 
اگه قسمتای بعدم همینطور پیش بره کارم زاره ! 
خیلی خوب بود این قسمتشم .   همه حقایق داره فاش میشه . 
راستی ! 
عاشق آهنگ تیتراژ پایانی شم . 
فوق العاده س ..  ینی هرچی از این فیلم بگم کم گفتم خدایش  (:
عین فیلمای آمریکایی عه ! ..
 " اسکرین بای می "

شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
پاسخ
 سپاس شده توسط Apathetic
خب یاد گرفتم ! D:
ریحانه ی عزیز ^^ ♡

+ تینا جون از کجا میبینی ؟ اپارات و نماشا هم فک کنم داشته باشن ! هیچ جا اگه نداشت یوتیوب هست ^^
امیدوارم درست شه .
این سریال که اصن عشقه منه =)
دوستام ازم خواستن تو مدرسه براشون ببرن قبول نکردم ^^ عمرا به کسی بدمش !
اهنگاش که دیگه ♡♡♡ .. یه چنل هس تو تلگرام اهنگاشو همین امشب گذاشت ( ب درخواست من ^^ )
اسمش مجله کره ای در کافه بازاره .. خواستی سر بزن !
من جز اهنگ پایانیش اون اهنگ بی کلامشو که مواقع حساس میزاره خیلی دوس دارم .. همون اهنگی ک قسمت اول شاه رفت کمان رو برداره گذاشت ! اصن میمیرم برا اون اهنگ *.*
خب کم کم داری به جاهای جالب داستان میرسی ! حالشو ببر =)
منم توآیلایتو 2 قسمت دیدم D:
ولی هیچی کره ای نمیشه
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 65 مهمان