(02-04-2016، 18:01)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-04-2016، 14:52)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
راستی تینا نگهبان به کجا رسید ؟ چن قسمت دیدی ؟
قسمت 5 اَم ^_^ دیشب داشتم از بیخوابی میمردم وگرنه چهارو دیروز میدیدم که امروز 5 و 6 رو ببینم ! فوق العاده س .. جونگ ایل وو عالی بازی کرده ♥ ♡ ♥ بیچاره تو همه این سریالای تاریخی امپراطور نمیشه .. همیشه نامبر توعه ! :| ولی در کل perfect !!♡
آفرین ! D:
تازه بنظرم الان تو قسمتایی هستی که سریال بیشتر از هروقتی آروم میشه .. خب آدم هیجانی ای مثل من دلش میخواد همه ی قسمتای فیلم مثل قسمت اول پر هیجان باشه ! ولی خب نمیشه اینجوری ادم هم زده میشه .. جذابیتش هم از بین میره ..
الان به مقطعی از فیلم رسیدی که تازه داستان داره شکل میگیره و پیش میره ! وقتی به قدر کافی پیش بره دوباره هیجانی میشه و اینبار تا قسمت اخر هیجانشو خفظ میکنه .. قسمتای قشنگی تو راهن ^^
و درمورد جونگ ایل ووی دوس داشتنی هم بگم نگرانش نباش .
اولا اخرش بالاخره شاه میشه .
دوما حیفه رین (ایل وو) که بخواد فقط شاه مملکتش شه ! رین این همه قدرت و توانایی و استعداد داره اونوقت بشینه سلطنت یه مشت وزیر ترسو که حتی نمیدونن روح چه شکلیه رو بکنه ؟ :|
رین واسه کارای بزرگتری ساخته شده .. ^^ ♡
(02-04-2016، 16:29)THE CREZY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-04-2016، 14:52)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من بالاخره امروز بعد از چندین ماه شکارچی شهرم رو از دوستم پس گرفتم ! :V
هوس کردم ببینمش باز *_*
ممنون از تینا و ماهان ! ♡ دیگه یا با f4 شروع میکنم یا وارثان ..
راستی تینا نگهبان به کجا رسید ؟ چن قسمت دیدی ؟
و تو ماهان ! چی داری میبینی فعلا ؟
ارباب خورشید بنظر جالب میاد ! @the CREZY GIRLریحانه._.
من جدیدا مشتاق شدم مدرسه ی موریم هم ببینم .. نمیدونم چرا ._. از تیپ لی هیون وو توش خیلی خوشم اومده !
ولی انقد عقبم و سریال دارم که فعلا باید بیخیال جدیدا بشم .. من هنوز حتی پسران فراتر از گل و وارثان رو که هر ننه قمری دیده ندیدم :|
البته خب حقم دارم من هنوز 1 سال هم نیست که کی درامر شدم ..
وااای امروز فهمیدم ریپلای به غیر از1988 و 1997 ،1994 هم داره....
فقط نمیدونم چرا اولینش1994عه بعدش1997 جدیدشم1988
دارن هی میرن عقب تر #.# چه جَلَب(((:::::
عه ! چه جالب (:
اینا فیلمن دیگه ؟ بعد موضوعشون چیه ؟
ولی چرا فیلمای این همه سال پیشو میبینی .. زیاد قدیمی ان !
(02-04-2016، 15:48)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من فعلا کره ای نمیبینم.. (((:
ولی شاید نگهبان شب رو بگیرم ببینم..
اینطوری که تو گفتی خیلی خوبه انگار.
در مقایسه با بقیه ی سریالای کره ای در ژانر تاریخی و تخیلی بهتره .
از اونجایی که سلیقت به فیلمایی مث هری پاتر و هابیت و ارباب حلقه ها میخوره احتمالا ازش خوشت میاد .. از تخیلی هاش البته !
عاشقانه ی نگهبان شبو من خیلی دوس نداشتم . ولی تخیلیش عالی بود !
The crezy girl
ببخشید اشتباه شد ..
فک کردم مثلا ریپلای 1994 محصول 1994عه !
الان سرچ کردم دیدم نه .. ربطی نداره .
سریال هم هست نه فیلم :|
پاک همه چیو برعکس گفتم .-.