امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 285

چرا این هفته تموم نمیششههه  >>____<<
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
آگهی
(06-03-2016، 17:23)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا این هفته تموم نمیششههه  >>____<<

چون میخواد تورو حرص بده ._.
امیر ژون پیامش اتوماتیک میومد :|
ولی خُب مث اینکه مشکل داشته و برا بعضیا نمیومدهـ
ولی خُب تابستون همه چی دُرست میشه دوباره شلوغ میشه ._.
و دوبارهـ با اول مهر گند زدهـ میشه وسکوتی مُضخرف رو شاهد میشیم  :||
برا بعضیا نیس..یا برا همه میاد یا کلا نمیاد.. :/

صابر تو مشتیبانی مای بی بی درخواست دادع ک پلاگین سپاس رو با اطلاعیه اوغام کنیم براش پولم میدع..

یعنی هرجا سپاس خوردی تو اطلاعیه برات میاد..

منم بش کمک نکردم و میگیری نکردم وگرنه تا الان این امکان ب اینجا اضافه شده بود..والا کمک میکنی اخرش شوت میشی بیرون
گفتی مای بی بی من یاد ترفنداش افتادم :|
مث اینکه قبلا یه باگ هایی داشته
مثلا انجمن هایی که بر پایه مای بی بی بودن افرادی که پنهان شدن رو میشد تو لیست افرادی که امروز آنلاین شده اند فهمید که آنلاین شدن یا نه
الان همه چی درست شده اندکی .__.
(04-03-2016، 20:51)ѕтєяη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهمن .. با همه ی بد بودنش خوبه !

چاکریم /(._.)
ما کلا خاصیم :/
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 285 155
._. .. !
(06-03-2016، 3:11)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-03-2016، 20:52)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-03-2016، 16:00)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اختلال شخصیتی خود شاخ پنداری .-.

تو از کی آرین شدی o_o ؟

آمم از .. ی هفته پیش فک کنم :297:

کی این تصمیمُ گرفتی |: ؟
(06-03-2016، 19:11)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2016، 3:11)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-03-2016، 20:52)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-03-2016، 16:00)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو از کی آرین شدی o_o ؟

موقعی ک با سارا ..
:|
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ
(06-03-2016، 19:12)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2016، 19:11)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو از کی آرین شدی o_o ؟

موقعی ک با سارا ..
:|

پ.خ بگو |:

من الان ی دیقه واقعا به جنسیتت شک کردم :v

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 86 مهمان