امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 285

(03-03-2016، 11:56)16hani16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2016، 11:53)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی احیانا شیدا رو نمیشناخت یا ازش خبری نداره؟؟؟

نوچ

مرسی (؛

(03-03-2016، 12:12)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2016، 12:10)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2016، 12:06)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2016، 12:03)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2016، 11:55)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخ و حکر بزرگ انجمنم(:

یه چیزایی یادم میاد ಠ_ಠ

(03-03-2016، 11:56)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشناست اسمش..
ولی خبر ندارم

ممنون ._.\

ایمان مدیر ناظم رو حک کردم..
چن تا کاربر حک کردم..
1 مدیر ازمایشیو 4 بار حک کردم..

ههه ایمان یادمه
ماشالا
یا ابرفض منو حک نکنی
دمت گرم
خخخخ چیمیگی :v

ترجمه کنم؟!؟ :|
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
آگهی
(03-03-2016، 12:12)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2016، 11:56)16hani16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2016، 11:53)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوچ

مرسی (؛

(03-03-2016، 12:12)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2016، 12:10)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2016، 12:06)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2016، 12:03)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه چیزایی یادم میاد ಠ_ಠ

ممنون ._.\

چن تا کاربر حک کردم..

ههه ایمان یادمه
ماشالا
یا ابرفض منو حک نکنی
دمت گرم

اگه زحمتی نیس (:
 سپاس شده توسط чернаяЛуна
(03-03-2016، 12:16)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2016، 12:12)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوچ

مرسی (؛

چن تا کاربر حک کردم..

ههه ایمان یادمه
ماشالا
یا ابرفض منو حک نکنی
دمت گرم

اگه زحمتی نیس (:

(((:
میگی اینارو حک کردم میگم دمت گرم ماشالا
یه وقت منو حک نکنی

الان اوکی شد؟؟
(03-03-2016، 12:18)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2016، 12:16)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2016، 12:12)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوچ

مرسی (؛

ههه ایمان یادمه
ماشالا
یا ابرفض منو حک نکنی
دمت گرم

اگه زحمتی نیس (:

(((:
یه وقت منو حک نکنی

الان اوکی شد؟؟

:vvvv

خانوم معلم خوبی میشی (;
 سپاس شده توسط чернаяЛуна
(03-03-2016، 12:22)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2016، 12:18)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوچ

مرسی (؛

اگه زحمتی نیس (:

(((:
یه وقت منو حک نکنی

الان اوکی شد؟؟

:vvvv

خانوم معلم خوبی میشی (;

(:

بدم میاد :/
خخخخخ (:

هوووف:|

سلامتی اون قهوه چی‌ که رفتیم تو قهوه خونه وقتی‌ حال داغون و صورت غمگینمون رو دید لبخندی زد پرسید :دو سیب؟

به سلامتی اونایی که موقع دعوا و دلخوری SMS رو مینویسن ولی ارسال نمیکنن آخه دلشون نمیاد عشقشونو ناراحت کنن

سلامتی اون دسته ار آدما که
اینقد خیانت کردن و به دروغ دوستت دارم گفتن که.
هیچ راستگویی جرأت نداره بگه دوستت دارم

سلامتی ادمهای کهـ وقتی یکی رو دوست دارن هر چقدر م اذیتشون کنهـ هر چقدرم ناراحتشون کنهـ باز یادشون میرهـ ودلشون براش تنگ میشهـ!

به سلامتی آرزوهایی که هیچگاه لمس نکردی

به سلامتی عشقی که طالعش با تو نبود و هنوزم دوستش داری

به سلامتی شب هایی که تو در تنهاییت گریه کردی و ندانستی چرا

سلامتے روزاے بےکسے

روزایے که درو دیوار ھم دلشون به حالت میسوزہ

روزایے که یه بغض تو گلوتہ

یه جملہ ھمش میاد تو ذھنت؛

“مرد که گریہ نمیکنہ”

تو دوره زمونه ای که
.
..
.
.یه پسره 16 ساله با 40 کیلو وزن و یه ماشین شاسی بلند ميشه. ...مرد رویاها! !?

.
.ما همون نامرد بمونیم بهتره! !???

اههههه

فلشخور دنیام ی روز باشه حالتو میگیرم تموم نامردیای ادماشو ازت میگیرم ...
 سپاس شده توسط чернаяЛуна
بژی کوبانی :/ 
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 285 138
سلام|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 285 138
:/
به اومید نسخه 8585
 سپاس شده توسط Silver Sun
سلام و :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=226766&pid=3173005#pid3173005
سپاس بدین بزرگتر از قبلیاس:|

نه چرا اینجوری شد باز-__-*؟!!!
 سپاس شده توسط Silver Sun

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 105 مهمان