بنظر شما کشتی کج صحنه سازی است؟
چرا؟
لطفاً دلیل بیاورید.
چرا؟
لطفاً دلیل بیاورید.
|
آیا کشتی کج صحنه سازی است؟ |
|||||||||||||||||||||||
بنظر شما کشتی کج صحنه سازی است؟
چرا؟ لطفاً دلیل بیاورید.
15-09-2012، 16:25
فکر نکنم فقط بعضی حرکات مثل گاز گرفتن و ... ممنوعه
15-09-2012، 16:48
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() راجب این دو هم نظر بدین این که جانسینا اینطوری زخمی میشه ودومی اینکه یه قولی مثل بیگشو رو بلند می کنه
15-09-2012، 22:05
اولی فک نکنم اخه من هرچی کشتی کج دیدم کسی خونی نشده بعد چرا من تو ایترنت فقط عکس جان سینا رو می بینم که خونیه
دومی فک کنم اره واقعی است چون جان سینا خیلی قوی است
15-09-2012، 22:10
مسخره
15-09-2012، 23:15
چرا همه می گن کشتی کج وحشیانس
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
16-09-2012، 9:58
ممنونم از نظرات
کشتی کج در عکس اول جاسینای را می بینیم که از براک لیسنار با موشت های او به این وضع درامده وعکس دوم دیگه بلند کردن بیگ شو برای کشتی گیر فیسی مثل سینا کار اسونی حتی او یه بار بیگ شو و ادج را نیز باهم بلند کرد:cool: واقعاً قویه ![]()
16-09-2012، 10:00
(15-09-2012، 16:48)REZA.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اولی که واقعیه دومی چه شکلی نباید واقعی باشه ؟ ![]() مثلا طناب بستن به بیگ شو ؟ واقعیه دیگه
16-09-2012، 10:03
(آخرین ویرایش در این ارسال: 16-09-2012، 10:03، توسط னιSs~டεனσή.)
دوست من
![]() هم هست ![]() ![]() برخي از رينگ هاي مسابقه با طناب هاي رنگي هستند!يعني همشون ![]() من دقيق نميدونم ![]() اما فكر كنم قرمز نشان دهنده ي نمايشي باشه! ![]() آبي معمولي ![]() و سياه وحشيگري ![]() ![]() اينا رو پسر داييم بهم گفته بوده ![]() نميدونم ديگه ![]()
16-09-2012، 10:08
دروغ فکر کنید به {پدیگری } بابا این فینیشر آدم رو میکشه یا {بوستان }
این حرکت آدم رو میکشه چون سر حریف را محکم به زمین میکوبند . برای خونی شدن سر یا کلک دوربین است یا همان صحنه پردازی . یا چیزی مثل اسپریه قرمز در لباس یا آستین خود قایم میکنند به هر حال ممنون.
| |||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|