امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283

(05-01-2016، 20:15)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یه مرده ی متحرکم که از خودمم متنفرم ... 

چن وقته که فهمیدم اون پسره تو 25 باند a-del دانشجوی بابام بوده :| 
دچار یاس فلسفی شدم  D:
اسمشم عادل احدیه :| 
O_O
 سپاس شده توسط ✘Nina✘ ، esiesi
آگهی
(05-01-2016، 20:15)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دچار یاس فلسفی شدم  D:

Exclamation
?Isn't it lovely, all alone
...Heart made of glass, my mind of stone
 سپاس شده توسط esiesi
(05-01-2016، 20:18)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دچار یاس فلسفی شدم  D:
O_O

یعنی خیلی حس گندیه :| 
if I'm not back again this time tomorrow carry on carry on as if nothing really matters.
 سپاس شده توسط ✘Nina✘
سلاممممممم Heart
 سپاس شده توسط ✘Nina✘
(05-01-2016، 20:18)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-01-2016، 20:12)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-01-2016، 20:11)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-01-2016، 20:03)a.y.e.h نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-01-2016، 19:57)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 82« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 82« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 82« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 82« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 82  

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 82« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 82« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 82« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 82« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 82« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 82« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 82« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 82« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 82« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 82« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 82« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 82« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 82« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 82

:229:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
a.y.e.h ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
reyhaneh 937 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Wanton ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘Nina✘ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✯ѕтαя gιяℓ✯

-ــ-
همین الان داشتم به این قضیه فکر میکردم  25r30 25r30

واقعا چرا اینجوریه ؟؟؟؟
cry girl 

من ستاره میخوام cry2
برا ازمایشیا و ثابتا 5 ستارس :|
برامنم که ارسالام سه هزارتاس پنج تا ستارس 
ارهههههههه .میگم تا یه ماه پیش ستاره هام بیشتر بود
495

(05-01-2016، 20:14)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-01-2016، 20:11)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-01-2016، 20:03)a.y.e.h نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-01-2016، 19:57)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 82« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 82« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 82« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 82« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 82  

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 82« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 82« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 82« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 82« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 82« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 82« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 82« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 82« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 82« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 82« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 82« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 82« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 82« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 82

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
a.y.e.h ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
reyhaneh 937 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Wanton ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘Nina✘ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✯ѕтαя gιяℓ✯

-ــ-
همین الان داشتم به این قضیه فکر میکردم  25r30 25r30

واقعا چرا اینجوریه ؟؟؟؟
cry girl 

من ستاره میخوام cry2

(05-01-2016، 20:09)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-01-2016، 19:43)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا یه داداش کوچیکترم دارم که 11 سال با من تفاوت سنی داره یعنی با بابام تقریبا (دور و برای ) 50  
به فاضلاب وصله به قول حميد :229:
سلام منو به بابات برسون بگو خدا قوت پهلوان:٧
بگو بچه بعدي چن سالگي ايشالا؟:٧

نه دیگه بستشونه 
Big Grin

نه جون من
بگو ايشون كه دستش تو كاره دو سه تام برا ما بزنه تو تنور :٧
توليدي بزنيد:٧

دیگه پیر شده کار از کار گذشته

نه والا ايشون هنوز جوونه:|
بگو مال مردم خوردن نداره:|
بريزه سر جاش من كمبود دارم:|
 سپاس شده توسط ✘Nina✘
حوصلم وکید خبـ :/ 
یکم شولوغ کنین 
if I'm not back again this time tomorrow carry on carry on as if nothing really matters.
 سپاس شده توسط ✘Nina✘
(05-01-2016، 20:19)a.y.e.h نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-01-2016، 20:18)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دچار یاس فلسفی شدم  D:
O_O

یعنی خیلی حس گندیه :| 

سلام میگم میشه بگید چجور میشه برا پروفایل عکس گذاشت؟؟؟؟؟؟ Huh
 سپاس شده توسط ✘Nina✘
(05-01-2016، 20:27)a.y.e.h نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکم شولوغ کنین 

نافذنافذفهذهفغذهفغيفهغيغفيهغيخغفيفغهيفغيغهيفهذهغيفغهيفغهفهغييفهغذهفغيفغهيفغههفغي​لبفقغغسفسغثقغصقسغسصغقسغصششذقتهقغييقهغعفقييقعفعقيفطعقعثطفعطفسثعثطفطعثفطثععطثفعثطف​ثطفثطعفطثعفطثقذذهقغهذقغهيقغهيقهيقيقعيقغقفيعغيققهيغهقغيفهعبفخحلغهحلغحغلهلحغهخغلهخ​علغخلغعخخدفعفعدخفدخعهدفعهفغدهفغدغدفههغفدهفغبقغبههغقبهذقذقغهقهغذقغبهقهغذقهغذدعفخد​غلحغهزغحهغحزهزهحغحهغزحغزهحغهزحزغهغهز
بيا كلي شولوغ كردم:|

دچار یاس فلسفی شدم  D:
O_O
چته :| ؟ 
چشاتو جم کن :| 
(05-01-2016، 20:19)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دچار یاس فلسفی شدم  D:

Exclamation

؟ :| 
حرف بدی زدم ؟ :| 
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 82
 سپاس شده توسط ✘Nina✘
(05-01-2016، 20:29)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-01-2016، 20:27)a.y.e.h نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکم شولوغ کنین 

نافذنافذفهذهفغذهفغيفهغيغفيهغيخغفيفغهيفغيغهيفهذهغيفغهيفغهفهغييفهغذهفغيفغهيفغههفغي​لبفقغغسفسغثقغصقسغسصغقسغصششذقتهقغييقهغعفقييقعفعقيفطعقعثطفعطفسثعثطفطعثفطثععطثفعثطف​ثطفثطعفطثعفطثقذذهقغهذقغهيقغهيقهيقيقعيقغقفيعغيققهيغهقغيفهعبفخحلغهحلغحغلهلحغهخغلهخ​علغخلغعخخدفعفعدخفدخعهدفعهفغدهفغدغدفههغفدهفغبقغبههغقبهذقذقغهقهغذقغبهقهغذقهغذدعفخد​غلحغهزغحهغحزهزهحغحهغزحغزهحغهزحزغهغهز
بيا كلي شولوغ كردم:|

:||||||||

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 29 مهمان