(31-12-2015، 12:33)ηιcτσρнιlια ♰ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-12-2015، 12:29)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-12-2015، 12:27)ηιcτσρнιlια ♰ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:|
(31-12-2015، 12:23)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-12-2015، 12:20)ηιcτσρнιlια ♰ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
انکار نکُن -_-
نـظر لُطفته :|
قشنگ اگه الان پیشم بودی مرتکب قتل میشدم:|
بیشعوووووووووووووووووور-_____________________-
فک کُنمـ تو همـ ب این عبارت احتیاج داری :| = ** نـخور -_-
برادر مادربزرگ دایی باباته ._.
آفـرین ._.
ببین من چقد ب فکر سلامـتـیتمـ :| ، یه بار شـُده بـگـمـ ** بـُخـور ؟ :|
هـمـیشه از ایـن کـار زشـت نـهـیت می کـُنـمـ :|
+ احسان تُ هنوز داری میخوری ؟ :|
یه نفس بگیر باو:|
ریدی تو حالم میگی آفرین؟:|
(31-12-2015، 12:34)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-12-2015، 12:32)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-12-2015، 12:30)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.احسان تو یکی ماجرا میدونی ان بازی در نیار
(31-12-2015، 12:28)๒lคςк ๔єค๔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-12-2015، 12:26)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منم رفتم غذا درس کردم برا خودم
غذای خانواده رو درس کردم |:
ادای نماز خوندنو درآوردم جلو بابام :|
و الان اینجام :|
الهی:|
چِ پسر گُلی:|
/(._.)
:|
آرش خاک تو سرت :|
از پس این صنمعلی پاترومم بر نمیای ؟ :|
خاک تو سرت :7
کوروش کی بود راستی ؟ :7