امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283

(31-12-2015، 12:03)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صنم اواتارت کپیه پریوشه aah

اتـفاقا مـهوشه :| از شـوهـرش طلاق گرفته :|
آگهی
(31-12-2015، 12:10)ηιcτσρнιlια ♰ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2015، 12:03)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پریوش یکی از دوستان من بود:|
(31-12-2015، 12:06)ηιcτσρнιlια ♰ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2015، 12:00)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2015، 11:59)ηιcτσρнιlια ♰ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2015، 11:42)ηιcτσρнιlια ♰ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2015، 11:37)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
تو خواهر غَزَلی ؟ :/ 
نمیدونستم 
وگرنه کتکت میزدم ک صدات در نیاد |: 
از پ.خ هام ک توش بت فوش میدم اسکرین میگیری ؟ 5  

:| خوبه اونروز سه ساعت راجب سیستر و هازبند حرف زدیمـ  :|
** نـخـور :|** نخور :| ** نـخور :|
فوش دادی :| ؟ آره فوش دادی :| فوش ورژن جدید :V

تو بخور :| توبخور :| تو بخور :| 
اونقد بت گفتم پاتروم :| 

همرو تُ خوردی چیزی واس من نمـونده  :|
و من صد برابر جوابتو دادمـ :|
یوث دَ :|

من گیاهخوارم اونا تو جیب توعه 1: 
انگشت وسط + شست :| 
پاتروم :| 

اگه نمیدونی پاترم چیه بگو تا بت بگم :7 

تُ همه ی عُمرت ** خـوردی :|

شست + وسط + اشاره + حلقه :|

پـاترومـ عـمـتـه :| خـالته :| خـواهرخالته :|

مـهرناز ببین ب من فُش داد ، بنش کـُن )):
[/quote]

همه عمرم آب خوردم :7 

لامپ 100 ، لیوان ، رول پلاک ، اسپری گاز ، لوله پولیکا :| 

نیستن :7 
فقط تویی و عـمـتـ :| خـالت :| خـواهرخالت :|

شست :|
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 31
(31-12-2015، 12:12)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2015، 12:10)ηιcτσρнιlια ♰ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی از همونایی ک به قتل رسوندی ؟ :|

مهوشمـ دوستت بوده یادت نمیاد :|
اِهــِم اِهــِم اِهــِم .-.
 سپاس شده توسط esiesi
(31-12-2015، 12:13)ηιcτσρнιlια ♰ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2015، 12:12)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه من قاتلم چیزی؟:|
تو روحت صنم-________-
 سپاس شده توسط esiesi
(31-12-2015، 12:15)нεℓεηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اِهــِم اِهــِم اِهــِم .-.

مگه دستشویی عمومیه  :|
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 31
(31-12-2015، 12:13)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2015، 12:06)ηιcτσρнιlια ♰ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2015، 12:00)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2015، 11:59)ηιcτσρнιlια ♰ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2015، 11:42)ηιcτσρнιlια ♰ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| خوبه اونروز سه ساعت راجب سیستر و هازبند حرف زدیمـ  :|
** نـخـور :|** نخور :| ** نـخور :|
فوش دادی :| ؟ آره فوش دادی :| فوش ورژن جدید :V

تو بخور :| توبخور :| تو بخور :| 
اونقد بت گفتم پاتروم :| 

همرو تُ خوردی چیزی واس من نمـونده  :|
و من صد برابر جوابتو دادمـ :|
یوث دَ :|

من گیاهخوارم اونا تو جیب توعه 1: 
انگشت وسط + شست :| 
پاتروم :| 

اگه نمیدونی پاترم چیه بگو تا بت بگم :7 

تُ همه ی عُمرت ** خـوردی :|

شست + وسط + اشاره + حلقه :|

پـاترومـ عـمـتـه :| خـالته :| خـواهرخالته :|

مـهرناز ببین ب من فُش داد ، بنش کـُن )):

همه عمرم آب خوردم :7 

لامپ 100 ، لیوان ، رول پلاک ، اسپری گاز ، لوله پولیکا :| 

نیستن :7 
فقط تویی و عـمـتـ :| خـالت :| خـواهرخالت :|

شست :|
[/quote]

بسه دیگه -_-
آدمـ باش -_-
 سپاس شده توسط esiesi
ادب کده:|
(31-12-2015، 12:15)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2015، 12:13)ηιcτσρнιlια ♰ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه من قاتلم چیزی؟:|
تو روحت صنم-________-

انکار نکُن -_-
نـظر لُطفته :|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان