امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283

ساعت ٠:٠٠
 سپاس شده توسط sober
آگهی
نقل قول: راس میگه گ.آ میترکید :>

تغییر جنسیتم میدادیم اون وسط :V

الان همه تلن من خطم خراب شده -_-
اون داستان تغییر جنسیت خیلی خوب بود. چقدر خندیدم من! من شروع کردما. گفته باشم! من اول تغییر جنسیت دادم  Big Grin

نقل قول:
شما پدر منی ؟ O_O
فکر کنم اشتباه شده. ببخشید! من زیاد بچه دارم رو این حساب گاهی اشتباه میشه  Confused

(30-12-2015، 23:30)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-12-2015، 23:28)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-12-2015، 23:23)deymon 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه ببین کی اینجاس .. سلام اقا فرید مشتاق دیدار اقا ... شناختین منو ؟ 

درود!
اسمت رو به یاد ندارم عزیز (از بس اینجا ادم دیدم!)
ولی بله می دونم از فسیل هایی. مدیر هم بودی فکر کنم یه زمانی.

(30-12-2015، 23:24)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-12-2015، 23:21)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه!
راست میگه!
حریف نداره!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=151038

اعتماد به کهکشان راه شیری :4fv:

خیلی جیگره! چقدر خوشگله لعنتی! اصن بدون ارایش جذابیت می باره ازش! دیدیش؟

نقل قول: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=162634

بیوش :v
اوه  Confused من حرفی ندارم!
راست میگه لابد (اخه مگه میشه انقد خالی بس مگه؟)
ن ندیدمش ..
نمیخوامم ببینمش ..
چون به خوشگلیش حسودیت میشه  Sleepy
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ ، sober
بله قبلا مدیر قسمت موبایل و اینترنت و ... بودم که متاسفانه یه اتفاق بد تو زندگیم افتاد که تشعشعاتش تا فلش خور هم رسید و مدیریت هم اوت شدیم 
به هرحال کسری هستم عزیز اگ یادتون بیاد . واقعا خوشحال شدم الان دیدمتون عزیز . انشالله همیشه خوب و خوش و خرم باشین /// چند وقت پیش هم اومدم ولی به قول دوستان شماهم مثل ما کم پیدایی 
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، sober
(30-12-2015، 23:32)deymon 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله قبلا مدیر قسمت موبایل و اینترنت و ... بودم که متاسفانه یه اتفاق بد تو زندگیم افتاد که تشعشعاتش تا فلش خور هم رسید و مدیریت هم اوت شدیم 
به هرحال کسری هستم عزیز اگ یادتون بیاد . واقعا خوشحال شدم الان دیدمتون عزیز . انشالله همیشه خوب و خوش و خرم باشین /// چند وقت پیش هم اومدم ولی به قول دوستان شماهم مثل ما کم پیدایی 

ای وای. چون اتفاق بدی بوده جویا نمیشم که چی بوده چون ممکنه تلخ باشه برات. 
بله دیگه. به قول انگلیسی ها gold is old  Big Grin

سپاس شده توسط Berserk ، sober
(30-12-2015، 23:31)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
شما پدر منی ؟ O_O
فکر کنم اشتباه شده. ببخشید! من زیاد بچه دارم رو این حساب گاهی اشتباه میشه  Confused

باش :/
(30-12-2015، 23:34)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-12-2015، 23:32)deymon 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادش بخیر اون زمان چقد بحث داشتیم درمورد نازی ها و کمونیسم و هیلتر و از این طور موضوعات هنوزم یادم هس
Big Grin 

ممنون بزرگیتونو میرسونه به هرحال این اتفاقا ممکنه برای هرکسی بیوفته ولی نه تنها به من اسیب جدی ای زد که به دور و بر و اشنایان حتی اون زمان شما و اقا صابر و هانیه خانم و همچنین فاطمه خانم مدیر قسمت گفتگوی ازاد بودن فک کنم یه سری دلخوری هایی پیش اومد که هنوز که هنوزه شرمندم 
(30-12-2015، 23:31)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون داستان تغییر جنسیت خیلی خوب بود. چقدر خندیدم من! من شروع کردما. گفته باشم! من اول تغییر جنسیت دادم  Big Grin

نقل قول:
شما پدر منی ؟ O_O

(30-12-2015، 23:30)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-12-2015، 23:28)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-12-2015، 23:23)deymon 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه ببین کی اینجاس .. سلام اقا فرید مشتاق دیدار اقا ... شناختین منو ؟ 

درود!
اسمت رو به یاد ندارم عزیز (از بس اینجا ادم دیدم!)
ولی بله می دونم از فسیل هایی. مدیر هم بودی فکر کنم یه زمانی.

(30-12-2015، 23:24)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-12-2015، 23:21)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه!
راست میگه!
حریف نداره!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=151038

اعتماد به کهکشان راه شیری :4fv:

خیلی جیگره! چقدر خوشگله لعنتی! اصن بدون ارایش جذابیت می باره ازش! دیدیش؟

نقل قول: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=162634

بیوش :v
اوه  Confused من حرفی ندارم!
راست میگه لابد (اخه مگه میشه انقد خالی بس مگه؟)
ن ندیدمش ..
نمیخوامم ببینمش ..
چون به خوشگلیش حسودیت میشه  Sleepy
نبابا Confused
چه سیندرلایی هس مگه ایشون؟

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 12

چه بستایه._____.
سلام.__________________.
(30-12-2015، 23:38)deymon 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-12-2015، 23:34)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادش بخیر اون زمان چقد بحث داشتیم درمورد نازی ها و کمونیسم و هیلتر و از این طور موضوعات هنوزم یادم هس
Big Grin 

ممنون بزرگیتونو میرسونه به هرحال این اتفاقا ممکنه برای هرکسی بیوفته ولی نه تنها به من اسیب جدی ای زد که به دور و بر و اشنایان حتی اون زمان شما و اقا صابر و هانیه خانم و همچنین فاطمه خانم مدیر قسمت گفتگوی ازاد بودن فک کنم یه سری دلخوری هایی پیش اومد که هنوز که هنوزه شرمندم 
دنیای مجازیه دیگه! زیاد مهم نیست دنیای مجازی. فقط می تونه تاثییر بذاره وگرنه اصل همون دنیای واقعیه. فدای سرت

من برم دیگه دوستان
بدرود

(30-12-2015، 23:38)deymon 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grin 

دنیای مجازیه دیگه! زیاد مهم نیست دنیای مجازی. فقط می تونه تاثییر بذاره وگرنه اصل همون دنیای واقعیه. فدای سرت

من برم دیگه دوستان
بدرود

سپاس شده توسط sober ، Tɪɢʜᴛ

آواتار صورتیه اهورا :v

فریده خانوم :>
 سپاس شده توسط sober ، FARID.SHOMPET

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 29 مهمان