امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283

(30-12-2015، 23:21)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه!
راست میگه!
حریف نداره!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=151038

اعتماد به کهکشان راه شیری :4fv:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 283 11

سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، *VENUS* ، Tɪɢʜᴛ
آگهی
نقل قول: خب شما هيچ وقت نمياي گ.ا
با هيچ كس حرف نمي زني ..
معلومه كه بقيه هم با شما كمتر حرف مي زنن
و دليلش اين نيست كه شما رو دوست نداشته باشن
اون موقع که من میومدم گ.ا احتمالا شما نبودی. از دوستان بپرس بهت میگن چه طور می شد! Angel
بعدشم اینکه من صرفا گاهی برای وقت گذرونی میام. دیگه مثله گذشته وقت ازادم رو نمیام فلشخور. 
و این که دوستان (البته نه همه ی دوستان) دوستی خودشون رو در چند مورد از جمله بی معرفتی به بنده ثابت کردن  Big Grin

(30-12-2015، 23:21)deymon 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام 
خوبید ؟ شبتون بخیر 
فسیل فلش خور هستم بقول دوستان از اشناییتونم کاملا بدبختم  Shy

درود
به به.! ما تقریبا با هم فسیل بودیم. 
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط *VENUS* ، Tɪɢʜᴛ
(30-12-2015، 23:24)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارا كيميا ريحانه ؟ خوبين؟

تشکر دوستمـ
Heart

سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ ، *VENUS*
ممنون فسیل جان .. اصلا از قدیم گفتن دل فسیل به دل فسیل راه داره ... مدیونی اگ فک کنی از خودم همین الان در اوردم 

شناختید مارو فرید خان ؟ اگ نشناختید هم که به هرحال مشتاق دیدار و زیارتتون بودیم Heart

خوبید ؟ 
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(30-12-2015، 23:23)deymon 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه ببین کی اینجاس .. سلام اقا فرید مشتاق دیدار اقا ... شناختین منو ؟ 

درود!
اسمت رو به یاد ندارم عزیز (از بس اینجا ادم دیدم!)
ولی بله می دونم از فسیل هایی. مدیر هم بودی فکر کنم یه زمانی.

(30-12-2015، 23:24)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-12-2015، 23:21)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه!
راست میگه!
حریف نداره!

خیلی جیگره! چقدر خوشگله لعنتی! اصن بدون ارایش جذابیت می باره ازش! دیدیش؟

نقل قول: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=162634

بیوش :v
اوه  Confused من حرفی ندارم!
راست میگه لابد (اخه مگه میشه انقد خالی بس مگه؟)

سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ ، ḲℑℳℐÅ
(30-12-2015، 23:24)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهوم ^_^

تو خوبی (: ؟

ـــ

راس میگه گ.آ میترکید :>

تغییر جنسیتم میدادیم اون وسط :V

الان همه تلن من خطم خراب شده -_-
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، *VENUS*
(30-12-2015، 23:25)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خب شما هيچ وقت نمياي گ.ا
با هيچ كس حرف نمي زني ..
معلومه كه بقيه هم با شما كمتر حرف مي زنن
و دليلش اين نيست كه شما رو دوست نداشته باشن
اون موقع که من میومدم گ.ا احتمالا شما نبودی. از دوستان بپرس بهت میگن چه طور می شد! Angel
بعدشم اینکه من صرفا گاهی برای وقت گذرونی میام. دیگه مثله گذشته وقت ازادم رو نمیام فلشخور. 
و این که دوستان (البته نه همه ی دوستان) دوستی خودشون رو در چند مورد از جمله بی معرفتی به بنده ثابت کردن  Big Grin

(30-12-2015، 23:21)deymon 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام 
خوبید ؟ شبتون بخیر 
فسیل فلش خور هستم بقول دوستان از اشناییتونم کاملا بدبختم  Shy

درود
به به.! ما تقریبا با هم فسیل بودیم. 
خب از اون موقع زمان زيادي گذشته !
بعدم همه كه بي معرفت نيستن!
اين كه نشد دليل :| به هر حال قبول كن كه كم حرف مي زني ..
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ

ملیکا هستم :|
بله شما خوبی ؟ :|

(30-12-2015، 23:22)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-12-2015، 23:20)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-12-2015، 23:16)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-12-2015، 23:13)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی .. :/ :|

تو کی هستی خوشگله؟

ریحانا هستم .. ._.*

دخترم؟!  Exclamation

شما پدر منی ؟ O_O
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Tɪɢʜᴛ
(30-12-2015، 23:27)deymon 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون فسیل جان .. اصلا از قدیم گفتن دل فسیل به دل فسیل راه داره ... مدیونی اگ فک کنی از خودم همین الان در اوردم 

شناختید مارو فرید خان ؟ اگ نشناختید هم که به هرحال مشتاق دیدار و زیارتتون بودیم Heart

خوبید ؟ 

بله بله. بسیار خوبم. سپاس. شما سلامتید؟ اومدی ببینی من مردم یا زنده یا قصد دیگه ای داشتی؟

سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ
(30-12-2015، 23:28)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-12-2015، 23:23)deymon 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه ببین کی اینجاس .. سلام اقا فرید مشتاق دیدار اقا ... شناختین منو ؟ 

درود!
اسمت رو به یاد ندارم عزیز (از بس اینجا ادم دیدم!)
ولی بله می دونم از فسیل هایی. مدیر هم بودی فکر کنم یه زمانی.

(30-12-2015، 23:24)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه!
راست میگه!
حریف نداره!

خیلی جیگره! چقدر خوشگله لعنتی! اصن بدون ارایش جذابیت می باره ازش! دیدیش؟

نقل قول: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=162634

بیوش :v
اوه  Confused من حرفی ندارم!
راست میگه لابد (اخه مگه میشه انقد خالی بس مگه؟)
ن ندیدمش ..
نمیخوامم ببینمش ..

سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Tɪɢʜᴛ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان