امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282

(29-12-2015، 18:40)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز خوبه شما دینی دارید:| ما شنبه فیزیک داریم فرداش زبان فارسی فردای اون آمار چارشنبه شیمی:|
برید خداتونو شکـــــــــــر کـنید !
دینیِ ما هفته ی دومه:|

من اولین امتحانم که شنبه اس فیزیکه
وتا جمعه هم کلاس دارم نمیرسم بخونمo_O
دوشنبش هم شیمی
..

[ ᴇvɪʟ ]
사람들의 수용을 위해 사는 경우, 거절로 죽을거야 

..
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Tɪɢʜᴛ ، Dead Silence
آگهی
(29-12-2015، 18:40)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-12-2015، 18:38)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-12-2015، 18:37)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-12-2015، 18:32)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-12-2015، 18:28)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا چی هس ؟

درمورد جنگه مث کال افه ولی خیلی باحاله برات اپ میکنم میفرستم وقت کردم^.^
گشنم شده:\

(29-12-2015، 18:35)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-12-2015، 18:33)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سحر عوضی سه روز راحت استراحت میکنه -_-

من فردا بیام باید بشینم 6 درس دینی بخونم p336
عبی نداره عوضش فردا ک تعطیل شد 3 روز استراحت میکنی البته باید درس بخونی برا ترم :/ ng2

همون دیگ -_-

شنبه دینی دارم dit
دینی که چیزی نی :|
چن تا حرف امامو نمازو روزه و ...

این معلم شاهده ی سوالایی در میاره |:

همه انحرافی -_-

نماز روزه نجس و.. برا هشتمه

مدرسه شاهِد هَستی ؟

من خُودم شاهد بُودم ..

خواهرمم شاهده ..
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، L²evi ، Tɪɢʜᴛ
(29-12-2015، 18:41)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حال بگـوییـد ایـن بُشکہ پر نشدنی را چگونـه پر کنمـ؟._.*

ندا این حرفا رو ولش کن.. تو که از من بزرگتری و حتــــــــــــــماََ میدونی ادبیات امسال حجمش چقدر سنگینه یه راهنماییم بکن بتونم تو نصف روز کلشو بخونم:|
براش هیچی وقت نـذاشتن!cry2
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ ، # αпGεʟ ، L²evi
(29-12-2015، 18:42)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-12-2015، 18:37)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما بخاطر چیدن صندلیا 11 تعطیل میشیم ._.

ساعت هفت میری تا یازده فقط؟ساعت هشت بیدار شو صبحانه بخور بعدش شروع کن درس بخون باور کن خیلی بهتر از اینه که بری وقتتو تلف کنی تو مدرسه.

امتحان دینی کلاسی دارم -_-

ریاضیم کلاس دارم بهتره برم |:

نخوامم برم مامانم نمیذاره -_-

(29-12-2015، 18:41)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دارم بستنی میخورم 91

(29-12-2015، 18:42)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-12-2015، 18:40)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه انحرافی -_-
مثلا چی ؟ :V

ازین نظر دقت نکرده بودم O_O

چن وقته تل نمیرم جنبه ی منفیمو از دست دادم -_-

(29-12-2015، 18:44)✯ѕтαя gιяℓ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-12-2015، 18:38)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-12-2015، 18:32)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درمورد جنگه مث کال افه ولی خیلی باحاله برات اپ میکنم میفرستم وقت کردم^.^
گشنم شده:\

(29-12-2015، 18:35)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عبی نداره عوضش فردا ک تعطیل شد 3 روز استراحت میکنی البته باید درس بخونی برا ترم :/ ng2

همون دیگ -_-

شنبه دینی دارم dit

همه انحرافی -_-

مدرسه شاهِد هَستی ؟

من خُودم شاهد بُودم ..

خواهرمم شاهده ..

ره تازه رفتم

نزدیک 1 ماهه
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Dead Silence ، L²evi
(29-12-2015، 18:45)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخوامم برم مامانم نمیذاره -_

معلما هفته ی آخرو هم ول نمیکنن:| ما یکشنبه امتحان ریاضی میخاست معلممون بگیره بچه ها گفتن مدیر گفته امتحان نگیرید.
معلممون گفت ما امتحان نمیگیریم کــــــــوییز میگیریم:| تا حالا انقد قانــــــــــــــع نشده بودم..:|

(29-12-2015، 18:43)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوشنبش هم شیمی

عه عین ما D: فیزیک 2 آسونه من کلا براش پنجشنبه رو وقت میذارم بقیش شیمی میخونم:|
خداروشکر یه همدرد پیدا کردم:| شیمی 4 که میگن خیلی سنگینه تو یه روز و نصفی میرسی بخونی؟
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط L²evi ، # αпGεʟ ، Tɪɢʜᴛ
(29-12-2015، 18:45)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ندا این حرفا رو ولش کن.. تو که از من بزرگتری و حتــــــــــــــماََ میدونی ادبیات امسال حجمش چقدر سنگینه یه راهنماییم بکن بتونم تو نصف روز کلشو بخونم:|
براش هیچی وقت نـذاشتن!cry2

فقط واس معنیا راه حل وجود داره اینکه فقط توضیحات بخونی._.*ارایه دو نمره میاد نخوندیم نخوندی
ولی بقیشو باس بکوپ بخونی.-.
❤دلم برات کبابه=(

(29-12-2015، 18:51)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-12-2015، 18:45)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخوامم برم مامانم نمیذاره -_

معلما هفته ی آخرو هم ول نمیکنن:| ما یکشنبه امتحان ریاضی میخاست معلممون بگیره بچه ها گفتن مدیر گفته امتحان نگیرید.
معلممون گفت ما امتحان نمیگیریم کــــــــوییز میگیریم:| تا حالا انقد قانــــــــــــــع نشده بودم..:|

(29-12-2015، 18:43)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوشنبش هم شیمی

عه عین ما D: فیزیک 2 آسونه من کلا براش پنجشنبه رو وقت میذارم بقیش شیمی میخونم:|
خداروشکر یه همدرد پیدا کردم:| شیمی 4 که میگن خیلی سنگینه تو یه روز و نصفی میرسی بخونی؟

نه اسونه
شیمی ۲ تستاش سخته بقیه ای خوردنه
شیمی ۴ و ۲رو واقعا دوس دارم❤
..

[ ᴇvɪʟ ]

..
 سپاس شده توسط Dead Silence ، # αпGεʟ ، Tɪɢʜᴛ
سلامممممممممممممممممم Tongue Tongue
Heart Heart گرگ هم که باشی,عاشق بره ایی خواهی شد,که تو را به علف خوردن وا داشت........و رسالت عشق این است :شدن انچه نیستی
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، L²evi
(29-12-2015، 18:51)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط واس معنیا راه حل وجود داره اینکه فقط توضیحات بخونی._.*ارایه دو نمره میاد نخوندیم نخوندی
ولی بقیشو باس بکوپ بخونی.-.
❤دلم برات کبابه=(

اصن قرار نبود برای ادبیات وقت نذارن..معلم ادبیاتمون گفت براش یه روز وقت گذاشتن بعد که برنامه رو دیدیم رفتیم بهش گفتیم گفت من بهشون گفتم یه روز بذارن ولی انگار نشد..
نه بابا من اگه قرارباشه بخونم باید همشو بخونم:|2آ کن برام دیگه دوستی!!!
هعییی!cry2:hlp:cry girl

نقل قول: نه اسونه

شیمی ۲ تستاش سخته بقیه ای خوردنه
شیمی ۴ و ۲رو واقعا دوس دارم❤
شیمی 2 کامل فصل 1 ، 2 رو فهمیدم .. فقط باید دوره کنم ! ولی این انرژی شبکه بلور وکلا یون ها رو هضم نمیکنم:|
البته تا الان وقت نذاشتم بخونم ولی هرچی درس داد تو کلاس رو اصلا متوجه نشدمـ..:183:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، L²evi

(29-12-2015، 18:42)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما بخاطر چیدن صندلیا 11 تعطیل میشیم ._.

ساعت هفت میری تا یازده فقط؟ساعت هشت بیدار شو صبحانه بخور بعدش شروع کن درس بخون باور کن خیلی بهتر از اینه که بری وقتتو تلف کنی تو مدرسه.

نخوامم برم مامانم نمیذاره -_-

من دارم بستنی میخورم 91

(29-12-2015، 18:42)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه انحرافی -_-
مثلا چی ؟ :V

ازین نظر دقت نکرده بودم O_O

چن وقته تل نمیرم جنبه ی منفیمو از دست دادم -_-

(29-12-2015، 18:44)✯ѕтαя gιяℓ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون دیگ -_-

شنبه دینی دارم dit

همه انحرافی -_-

مدرسه شاهِد هَستی ؟

من خُودم شاهد بُودم ..

خواهرمم شاهده ..

ره تازه رفتم

نزدیک 1 ماهه

سوالای امتحانای مدرسه شاهد  زیاد سَخت نیست ..ولی برای بقیه بچه ها سخته ..
چون در حد تیزهوشانه ، اما برای بچه های خود شاهد سخت نیست 
چون معلماش در حد همون سوالای تیزهوشان درس میدن .. 
 سپاس شده توسط L²evi ، # αпGεʟ ، Tɪɢʜᴛ
تو را می دعایمـ دوستمـ:*
..

[ ᴇvɪʟ ]

..
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Dead Silence ، Tɪɢʜᴛ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 97 مهمان