امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282

(29-12-2015، 18:32)✯ѕтαя gιяℓ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نِدا ؟

جیــــغ سلام انی(:

جونم؟

راسی برم به ایمان بگم
عنوان مدریتتو این شکلی کنه؟ "مدیـر تالـار فیلمـ و سینما"
که مث منو ساری و پارمی شی یکی شیم^.^
..

[ ᴇvɪʟ ]
사람들의 수용을 위해 사는 경우, 거절로 죽을거야 

..
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Tɪɢʜᴛ ، || Mιѕѕ α.η.т ||
آگهی
من به شخصه فردا مدرســــــــــه نمیرم D:
میشینم تو خونه درس میخونم تا برم اونجا وقتم تا ساعت دو تلــــف شه 129f
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Tɪɢʜᴛ ، L²evi
(29-12-2015، 18:32)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-12-2015، 18:28)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-12-2015، 18:25)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مردم چ خسیس شدن سپاس نمیدید نه؟
دیه نمیسپاسمتون-____-*

(29-12-2015، 18:24)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-12-2015، 18:20)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیــــــغ پارمی(: خوبی؟ چ خبر؟

یه خبر خوببب
یه ویدیو از تل دریافت کردم درمورده بازیه
مث کال افه
به صورت واقعی فیلم مبارزه رو ساختن انقد باحاله
یه روز سرعتم خوب بود برات اپ میکنم(:
کال اف ؟
شت .. از این بازی دیگه بدم میاد رفتم سراغ نیمه جان

(29-12-2015، 18:19)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فردا دبستانا تعطییییییییله cry2
اموزش پرورش فک میکنه ما دبیرستانیا و شما راهنماییا ریه نداریم (:

عه پ بیخیال._.*
حالا چی هس ؟

درمورد جنگه مث کال افه ولی خیلی باحاله برات اپ میکنم میفرستم وقت کردم^.^
گشنم شده:\

(29-12-2015، 18:35)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-12-2015، 18:33)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-12-2015، 18:22)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-12-2015، 18:16)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-12-2015، 18:13)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه منو میشناسـی(= چ خوب

خوبی؟
اسمـت ارشه^.^؟

تا حدودی.________.
مرسی
شما خوبی؟=)
اوهوم:>

به علت فصل امتحانات خوب نمیباشم =)خخخ

خب اقا ارش خوشوقتم شناختمت=)

(29-12-2015، 18:19)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساری=) ناحت نباش دختر=)

(29-12-2015، 18:24)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-12-2015، 18:20)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-12-2015، 18:15)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ندا .

یه خبر خوببب
مث کال افه
کال اف ؟

سحر عوضی سه روز راحت استراحت میکنه -_-

من فردا بیام باید بشینم 6 درس دینی بخونم p336
عبی نداره عوضش فردا ک تعطیل شد 3 روز استراحت میکنی البته باید درس بخونی برا ترم :/ ng2

همون دیگ -_-

شنبه دینی دارم dit

(29-12-2015، 18:36)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من به شخصه فردا مدرســــــــــه نمیرم D:
میشینم تو خونه درس میخونم تا برم اونجا وقتم تا ساعت دو تلــــف شه 129f

ما بخاطر چیدن صندلیا 11 تعطیل میشیم ._.
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، L²evi ، Dead Silence
(29-12-2015، 18:37)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-12-2015، 18:32)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-12-2015، 18:28)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-12-2015، 18:25)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیه نمیسپاسمتون-____-*

کال اف ؟

عه پ بیخیال._.*
حالا چی هس ؟

(29-12-2015، 18:35)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-12-2015، 18:33)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-12-2015، 18:22)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-12-2015، 18:16)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا حدودی.________.
مرسی
شما خوبی؟=)
اوهوم:>

ساری=) ناحت نباش دختر=)

یه خبر خوببب
مث کال افه
کال اف ؟

عبی نداره عوضش فردا ک تعطیل شد 3 روز استراحت میکنی البته باید درس بخونی برا ترم :/ ng2

همون دیگ -_-

شنبه دینی دارم dit
دینی که چیزی نی :|
چن تا حرف امامو نمازو روزه و ...
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282 183

سپاس شده توسط L²evi ، Tɪɢʜᴛ
باز خوبه شما دینی دارید:| ما شنبه فیزیک داریم فرداش زبان فارسی فردای اون آمار چارشنبه شیمی:|
برید خداتونو شکـــــــــــر کـنید !
دینیِ ما هفته ی دومه:|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ ، # αпGεʟ ، L²evi
(29-12-2015، 18:38)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-12-2015، 18:37)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیه نمیسپاسمتون-____-*

عه پ بیخیال._.*
حالا چی هس ؟

ساری=) ناحت نباش دختر=)

کال اف ؟

همون دیگ -_-

شنبه دینی دارم dit
دینی که چیزی نی :|
چن تا حرف امامو نمازو روزه و ...

این معلم شاهده ی سوالایی در میاره |:

همه انحرافی -_-

نماز روزه نجس و.. برا هشتمه
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، L²evi
حال بگـوییـد ایـن بُشکہ پر نشدنی را چگونـه پر کنمـ؟._.*
..

[ ᴇvɪʟ ]
사람들의 수용을 위해 사는 경우, 거절로 죽을거야 

..
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Dead Silence ، Tɪɢʜᴛ
(29-12-2015، 18:35)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-12-2015، 18:32)✯ѕтαя gιяℓ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نِدا ؟

جیــــغ سلام انی(:

جونم؟

راسی برم به ایمان بگم
عنوان مدریتتو این شکلی کنه؟ "مدیـر تالـار فیلمـ و سینما"
که مث منو ساری و پارمی شی یکی شیم^.^

نه نیازی نیست ..

ندا تِلگرامَم رو داشتَن ه.ک میکردن خنثی کردمـ ..

الان گُوشیم هَنگـه .. ده بار رفرش کردم تا بتونم بیامـ اینجـا ..

دیدَم پیامـ دادی ولی چُون تلگراممـ قاطیه ندیدمـ ..

بیا پ.خ 
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، L²evi
(29-12-2015، 18:40)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این معلم شاهده ی سوالایی در میاره |:

همه انحرافی -_-
مثلا چی ؟ :V
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282 183

سپاس شده توسط L²evi ، Tɪɢʜᴛ

ما بخاطر چیدن صندلیا 11 تعطیل میشیم ._.

ساعت هفت میری تا یازده فقط؟ساعت هشت بیدار شو صبحانه بخور بعدش شروع کن درس بخون باور کن خیلی بهتر از اینه که بری وقتتو تلف کنی تو مدرسه.
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Tɪɢʜᴛ ، L²evi

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 97 مهمان