25-12-2015، 20:05
(25-12-2015، 20:03)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شما برخورد داشتی ولی من نه !
(25-12-2015، 19:56)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-12-2015، 19:52)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بحث جنبه نیست !
(25-12-2015، 19:50)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-12-2015، 19:47)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کلا یه چیز میگم...حد خودتو بدون درست صبح کن تا اینطوری ضایعت نکنم
جواب ابلهان خاموشيست(:
برو دنبال هم اندازه خودت باهاش کل کل کن...
اورین
اول من قصد كل كل نداشتم يه شوخي ساده بود چون طرفم رو نشناخته بودم و فك ميكردم بچه ي باحالي باشي و جنبه داشته باشي
دوم درسته بايد با افرادي كه عقل شعراوى هم اندازه سنشونه بحث و صحبت كنم نه فقد كسايي كه قد دراز كردن
دوم شما كل كلاب منو تو گ ا مديدي(:
بحث شناخته عزیز من......
من حس کردم شما میخوایی منو ضایع کنی نه شوخی
چون منو اصلا نمیشناسی و شناختی نداری...منم با همه شوخی دارم ولی نه تا این حد ...وقتی شما یکی رو نمیشناسی برمیگردی بهش میگی فکر کردی انسانی؟ نه تو بُزی؟
مثل این میمونه تو خیابون یکی رو پیدا کنی بهش بگی تو بُزی انسان نیستی!! اون میخنده بهت و شوخی میکنه باهات یا جلو همه کارتون به کتک کاری میکشه؟
ادم باید حریم رو بشناسه
من خیلی از حرفت ناراحت شدم چون حس کردم میخوایی منو ضایع کنی جلو همه...برای همین اینطوری برخورد کردم...چون نه شما شناختی از من داری نه من از شما انتظار این شوخی رو نداشتم...و منم با شما شوخی نداشتم و این حرفو زدی ناراحت شد
همین
بحثم از اندازه قد و هیکل نیست...بحثم چیز دیگه ای بود عزیز من
حالا بگذریم
من فقط برای همین ناراحت شدم که حرف شمارو جای شوخی توهین برداشت کردم همین
اتفاقا من چند بار با شما تو گ ا برخورد داشتم براي همون شوخي كردم باهاتون
اميد هم اينجاست ميدونه من با كسي كه شناخت نداشته باشم يا برخوردي باهاش نداشته باشم شوخي نميكنم
ضمن اينكه بحث قبلي ما حالت شوخي داشت فك نميكردم انقد حرف من رو جدي بگيريد !
باز هم بابت اينكه ناراحتتون كردم معذرت ميخوام قصد ناراحت كردنت ن رو نداشتم صرفا جهت مزاح بود
حالا اشکالی نداره...من منظور شمارو فهمیدم ! منم تند برخورد کردم...به هرحال سو تفاهم شد !
کلا متوجه شدم !
به هرحال گذشت داداش ♥
نه داداش من کی باشم کسی از من معذرت خواهی بکنه و من شمارو ببخشم....
شما سروری...
منم معذرت بابت بازخورد تندم !♥
اقایی ♥