امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282

(22-12-2015، 19:20)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 19:17)ѕтєяη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه حرف بیخود میزنید !

خودتون از همه بچه ترید ، به تازه واردای بدبخت گیر میدید ..

دلم سوخت فقط  Rolleyes

من برم عشقولیامـ♥

باورم نمیشه..

واقعا باورم نمیشه..

اگر قرار بود به تازه واردا گیر بدیم الان هیچکدوم اینجا نبودیم..

یا حداقل مدیرا مدیر نبودن..

الکی شخصیت بقیه رو زیر سوال نبرید..

کدوم یکی از بچه ها تا الان با تازه واردا بد رفتار کرد؟

اصلا تازه وارد یا قدیمی نداره.. یا مدیر و کاربر ساده..

همه کاربر انجمن..

میشه ول کنی ؟ |: 
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
آگهی
(22-12-2015، 17:54)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 17:51)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 17:50)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای خدا :|

باز شرو كرد:|
مشکلیه؟ .__.

(22-12-2015، 17:51)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 17:46)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 17:42)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 17:39)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب ت چ !
من باباشم

شدیدا  G.N

شب توام بخیر
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282 106
:||||||||||||||||||||||

(22-12-2015، 19:15)امیرعباس... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچ وقت کسی بدون دلیل حرفی نمیزنه همین پامتو واسه صابر فرستادم

فقط این رو بدون من جزه گشت فتام
انشالله خواهی دید من کیم همتون رو به خدا میسپارم Dodgy
گوز گوز نكن :|
تو بفهمي من كيم خودت كاري ميكني بن دائم شي:٧٧٧٧
احسان؟:٧
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ ، esiesi ، # αпGεʟ
(22-12-2015، 19:23)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 19:19)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 19:16)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 19:13)нεℓεηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلآم احسـون (..*)

چطـور مطـوری ؟؟
خوبم تو چطوری ؟ 

(22-12-2015، 19:13)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است:ژوووووووووون عشق کمریمو :7 
چطوری عن آقا ؟ :| 
اگه نگی بعد از موز خوردن دیشب نزدی بهم خیانت کردی :V 

دس رو دلم نذار ک دلم خونه :| 
دیشب موز بم نرسید -_-
امروز 3 تا خوردم ک جبران کنم :7 
ازت ناامید شدم |: 
من با رفیقام دیشب یه یلدا مخصوصو با وودکا و عرق سگی داشتیم :VVV عالی بود پسر :V

کوفتت شه ب حق 124000 پیامبر :|
صب کن بگم |: تو پیک من حلزون بود |: حلزونو قورت دادم |: 
الان زنده زنده داره تو بدنم این ور اونور میره ||:
بنظرت میتونم برینمش ؟ |:
 سپاس شده توسط esiesi ، # αпGεʟ
(22-12-2015، 19:24)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 17:54)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 17:51)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 17:50)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشکلیه؟ .__.

(22-12-2015، 17:51)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 17:46)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 17:42)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من باباشم

شدیدا  G.N

شب توام بخیر

(22-12-2015، 19:15)امیرعباس... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

_ _ نكن :|

من ترسیدم |: :v
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(22-12-2015، 19:22)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 19:20)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 19:17)ѕтєяη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه حرف بیخود میزنید !

دلم سوخت فقط  Rolleyes

من برم عشقولیامـ♥

آقا اصن من بچه ام باشه من بچه ام

امیر من بچه ام
سارا من بچه ام
ماهان من بچه ام
فرناز من بچه ام
امید  من بچه ام
فاطیما من بچه ام
آرش من بچه ام  

بسه دیگه !
ولش کن ...
بیا بغل بابا ._. 

منم بقل ميكني عمو؟||||:
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
منـم خـوبـم احسـون :|
چ خبــر ؟ درسـآ خـوبن ((:
 سپاس شده توسط esiesi ، # αпGεʟ
(22-12-2015، 19:22)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 19:20)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه حرف بیخود میزنید !

دلم سوخت فقط  Rolleyes

من برم عشقولیامـ♥

امیر من بچه ام
سارا من بچه ام
ماهان من بچه ام
فرناز من بچه ام
امید  من بچه ام
فاطیما من بچه ام
آرش من بچه ام  

بسه دیگه !
ولش کن ...
بیا بغل بابا ._. 

10
u

:7

گوز گوز نكن :|
احسان؟:٧

کره خر اینجا دیگه تابلو نکن :| 
راس میگه :| 
استثناءً :7 

(22-12-2015، 19:25)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 19:23)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 19:19)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 19:16)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 19:13)нεℓεηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلآم احسـون (..*)

چطـور مطـوری ؟؟
خوبم تو چطوری ؟ 

(22-12-2015، 19:13)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه نگی بعد از موز خوردن دیشب نزدی بهم خیانت کردی :V 

دس رو دلم نذار ک دلم خونه :| 
دیشب موز بم نرسید -_-
امروز 3 تا خوردم ک جبران کنم :7 
ازت ناامید شدم |: 
من با رفیقام دیشب یه یلدا مخصوصو با وودکا و عرق سگی داشتیم :VVV عالی بود پسر :V

کوفتت شه ب حق 124000 پیامبر :|
صب کن بگم |: تو پیک من حلزون بود |: حلزونو قورت دادم |: 
الان زنده زنده داره تو بدنم این ور اونور میره ||:
بنظرت میتونم برینمش ؟ |:

:| 
ن :| 
تو روده ت چسبیده :7 
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، # αпGεʟ
(22-12-2015، 19:25)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 19:24)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشکلیه؟ .__.

شدیدا  G.N

شب توام بخیر

_ _ نكن :|

من ترسیدم |: :v

:٧٧٧٧٧
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(22-12-2015، 19:27)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه حرف بیخود میزنید !

دلم سوخت فقط  Rolleyes

من برم عشقولیامـ♥

امیر من بچه ام
سارا من بچه ام
ماهان من بچه ام
فرناز من بچه ام
امید  من بچه ام
فاطیما من بچه ام
آرش من بچه ام  

بسه دیگه !
ولش کن ...
بیا بغل بابا ._. 

منم بقل ميكني عمو؟||||:
بیا بوست کنم راضیت کنم |: 
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(22-12-2015، 19:20)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه حرف بیخود میزنید !

دلم سوخت فقط  Rolleyes

من برم عشقولیامـ♥

باورم نمیشه..

واقعا باورم نمیشه..

اگر قرار بود به تازه واردا گیر بدیم الان هیچکدوم اینجا نبودیم..

یا حداقل مدیرا مدیر نبودن..

الکی شخصیت بقیه رو زیر سوال نبرید..

کدوم یکی از بچه ها تا الان با تازه واردا بد رفتار کرد؟

اصلا تازه وارد یا قدیمی نداره.. یا مدیر و کاربر ساده..

همه کاربر انجمن..

چشماتو وا کن باورت میشه !  :183:

کلا هممون ! من نمیگم من خوبم شماها همه بدید ..

یا محل نمیدیم یا گیر میدیم ! 

درسته ، قبول دارم اکثرا بی محلیه اما مورد دومم هست ..

کم هست ، امآ هست !

گیر نه اون گیر .. با در واقع نوعی خورد کردنشون میشه گفت

من همچین جسارتی هرگز نمیکنم عزیزم (:

الان صفحات رو نمیدونم شات گرفتم میدم خدمتتون ..

بله صد درصد همینطور هستش ..

پست و مقام مجازی شخصیت نمیاره که بخوان برابر نباشن

معلومه که یک مدیرو کاربرعادی برابرن !

از نظر من و اکثریت هم همینه 

اما خیلیا هم میشه گفت که نیست 
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Tɪɢʜᴛ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان