امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282

(22-12-2015، 18:55)امیرعباس... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه خودت شروع کردی وباید پای همه چیز بمونی الان یک اخطار واسه وزات ارشاد میفرستم واسه کنترل این انجمن جواب صابرم خودت بده بای Angry

دقیقا چی میخوای بگی :|

(22-12-2015، 18:56)ѕтєяη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان نسیم با من قهره :v !

_

Sarra ♥

هی تو میگی مهری من میرم ببخشید :*

خواهش عشقم ^_^
 سپاس شده توسط esiesi ، Faust ، # αпGεʟ
آگهی
(22-12-2015، 18:55)امیرعباس... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه خودت شروع کردی وباید پای همه چیز بمونی الان یک اخطار واسه وزات ارشاد میفرستم واسه کنترل این انجمن جواب صابرم خودت بده بای Angry

اوه اوه جم کنین خودش اومد :7
 الـــــــــهـــــــــــمَّ صَــــلِّ عَــــلــــــــــی 

آقا جواب ارشاد و مرشاد و فرشاد با من :7 
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282 100
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ ، # αпGεʟ
(22-12-2015، 18:52)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 18:42)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 18:40)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاری تو کامپیوتر میخونی O______O

این امیر عباسه بم پ.خ داده هنوز نخوندم :v
با این وضع ریاضیم میرفتم ریاضی ؟
فیزیک = متنفرم. ژول مول :| نیوتن |: کار حساب شده :| و...
ریاضی = از هندسش بدم میاد -_-

من از ریاضی میخوام برم کامپپیوتر ^_^

پیام امیر عباسه :v :

سلام اخطار بدی یا ندی واسم مهم نیست چون هیچ کس دوستم نداره و وقتی صابر بیاد میگم تو باعث شدی من برم از انجمن بای

الان خودم بهش اخطار میدم :|
خودمم به صابر میگم من باعث شدم بره.

آخه چرا؟؟:|
?what the hell
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ ، esiesi ، # αпGεʟ
(22-12-2015، 18:56)ѕтєяη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان نسیم با من قهره :v !

_

Sarra ♥

هی تو میگی مهری من میرم ببخشید :*

چرا باید قهر باشم عزیزم؟
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ ، esiesi ، Faust ، # αпGεʟ
همه باهم :7

نه ارشاد
نه مرشاد 
نه فرشاد 
گور بابای هرخار 
نه گشتی
نه مشتی 
نه کشتی 
:7
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ ، Faust ، # αпGεʟ

خدافظ .
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ ، # αпGεʟ
(22-12-2015، 18:57)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 18:52)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 18:42)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2015، 18:40)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام اخطار بدی یا ندی واسم مهم نیست چون هیچ کس دوستم نداره و وقتی صابر بیاد میگم تو باعث شدی من برم از انجمن بای

الان خودم بهش اخطار میدم :|

?what the hell

بیخیال :v

طلبکارم هس |:
 سپاس شده توسط Interstellar ، # αпGεʟ

چی شده داداشی .. ؟

اروم باش!

چرا اخطار گرفتی؟
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ ، esiesi ، # αпGεʟ
(22-12-2015، 18:57)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان خودم بهش اخطار میدم  :|

?what the hell

ماشالا پهلوون ماهان ._. 
:7 

مهری تازه مدیر شده خیلی پایبند ب قواعد و پروتکل مدیریته :/ 
خوب میشه کم کم :| 
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ ، Interstellar ، Faust ، # αпGεʟ
(22-12-2015، 18:59)ѕтєяη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی شده داداشی .. ؟

اروم باش!

چرا اخطار گرفتی؟

باو به یکی از بچه ها گیر داده بود

من گفتم برم اخطار بدم اومد اینُ گف :v
 سپاس شده توسط Faust ، Interstellar

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 121 مهمان