امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282

صفحه 65 وجود نداره ولی ÷ایین هست!
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، esiesi ، Medusa
آگهی
(21-12-2015، 17:49)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-12-2015، 17:45)ηιcτσρнιlια ♰ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-12-2015، 17:42)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-12-2015، 17:39)ηιcτσρнιlια ♰ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل ^-^*
غزی ._.
غز :|

بر چشم شور لعنت :| 
رفت :| 
صنمعلی -_- 

نیکو نشسته رو شونم :| 
داره با دقت ب صفه لپ تاپ نگا میکنه :| 

ایشششش -.-
غزل قبل اینکه وایف تو باشه، سیستر منه :||

ب.ت :| 
ب هر حال به قول خودت وایف منه :|

ب.ع :|

من و غـزل از یه خونـیمـ -.-
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، esiesi
(21-12-2015، 17:48)Alαɴɴα13M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-12-2015، 17:45)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-12-2015، 17:43)Alαɴɴα13M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-12-2015، 17:42)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-12-2015، 17:39)Alαɴɴα13M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باش ^_^
مامانت  الان میره کل کتاب تستاتو میاره جلو چشات:>
+
خودتی
+
آیا میدانستین چیزی به نام خرما تزیینی وجود داره؟

اون علی آکادمی چی حدس زدیم چی شد!
هزار تا علی داریم تو اکادمی
دوتا علی دیگه اضافه شن
فکرشو کن یه علی شکارچی یکیش انسان یکیش خوناشام اون یکی انسان
کدومش شکارچیه؟؟O..O
اصن این علی یه گروه باید برا خودشن داشته باشن
گفتم فکرشو بکن :|
کدومش شکارچی شه مثلا ؟؟
خوب تو بر اون جمله رفتم
سیس فور اور غزل
مثلا من صنمم
هیچی هیچی من برم روح پیدا کنم پ.خ هم بخون :|
خدافظ احسان زن ذلیل . صنم ^_^ . ارش |:
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282 65

سپاس شده توسط esiesi ، Medusa ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(21-12-2015، 17:52)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-12-2015، 17:48)Alαɴɴα13M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-12-2015، 17:45)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-12-2015، 17:43)Alαɴɴα13M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-12-2015، 17:42)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هزار تا علی داریم تو اکادمی
دوتا علی دیگه اضافه شن
فکرشو کن یه علی شکارچی یکیش انسان یکیش خوناشام اون یکی انسان
کدومش شکارچیه؟؟O..O
اصن این علی یه گروه باید برا خودشن داشته باشن
گفتم فکرشو بکن :|
کدومش شکارچی شه مثلا ؟؟
خوب تو بر اون جمله رفتم
سیس فور اور غزل
مثلا من صنمم
من که ÷.خ هارو ج دادم×_×
باشه برو/(._.*)
آرشم پایین بود؟B:
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Medusa
(21-12-2015، 17:52)Alαɴɴα13M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره 
نسخه مشکل داره یکم 
ولی چیز خاصی نیس 
(21-12-2015، 17:52)ηιcτσρнιlια ♰ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-12-2015، 17:49)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-12-2015، 17:45)ηιcτσρнιlια ♰ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-12-2015، 17:42)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-12-2015، 17:39)ηιcτσρнιlια ♰ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل ^-^*
غزی ._.
غز :|

صنمعلی -_- 

ایشششش -.-

ب.ت :7 
ت از ع قوی تره :7 
تازه یه ک داریم که پهلوون اول زورخونه س :7

ولی ب هر حال غزل وایف منه :7
خودت اینو گفتی :/ 
(21-12-2015، 17:52)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ خنگِ کورِ مامان ذلیل :||||||
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، Medusa
(21-12-2015، 17:52)Alαɴɴα13M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الآن ب وُجود اومـد :|
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(21-12-2015، 17:55)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-12-2015، 17:52)ηιcτσρнιlια ♰ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صنمعلی -_- 

ایشششش -.-

خدافظ زن ذلیل غیرتی بی ادب منحرف بدبخت :|

سپاس شده توسط esiesi ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، Medusa
(21-12-2015، 17:56)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-12-2015، 17:55)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ خنگِ کورِ مامان ذلیلِ خرخونِ بی شخصیتِ بیچاره ی بدبخت :| 
 سپاس شده توسط # αпGεʟ

آره 
نسخه مشکل داره یکم 
ولی چیز خاصی نیس 

صنمعلی -_- 

ایشششش -.-

ب.کِ بـچه ی 13 سـآلـه :V
سیس مـنـه :| خـودمـ اینو گُفتمـ :| -.-
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، esiesi
(21-12-2015، 17:57)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-12-2015، 17:56)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ خنگِ کورِ مامان ذلیلِ خرخونِ بی شخصیتِ بیچاره ی بدبخت :| 
خدافظ مرد قهرمان سمور شکارکرده زخمی شده بدبخت |:

سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، Medusa ، esiesi

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 86 مهمان