امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282

خب بچه ها منم برم ...خانواده جمع شدن هرکدم دارن داد میزنن بیا شام کوف کنیم من برم کوفت کنم بعدا برم شبکه اجتماعی فردا میبینمتون ...
خدافــــــــــــــــظ قربانــــــــــــتون ستــــــــــــــاره بچینـــــــــــــــــین ....تا فردا nky
My Deam Every Day  Evry Nigth Just....Your
Just One Day If You Can Find My Black....♥♥
 سپاس شده توسط alireza_75
آگهی
(20-12-2015، 20:25)_Wanted_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2015، 20:23)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام..

امیر کانون میری ؟ :/

چ ساعتی ؟

(20-12-2015، 20:23)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2015، 20:16)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2015، 20:13)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نَ عزیزمـ سومـَـم ((:

خوشبختم ،  میتونم بپرسم رشتت چیه  [¿] 

قربونت .. :* تجرُبی ((:

ت دوس دختر مهرداد یا همون محمد نبودی؟ :/ (کایمان)

Pre3ب اینتر1ول کردم حوصلم نمیکشید خواستی قرار بزاریم بریم بیرون اخر هفته..

وخت نارم..

1 ساعت پیش لاهیجان بودم داشتم واس داییم مث گوشیم خودم میخرید خخ اس5 خریدیم:/

کی*ی 300 تومن ضرر کردم سر گوشیم -_-
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
(20-12-2015، 20:26)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2015، 20:23)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=241358&pid=3146435#pid3146435

فصل 2 !

Dokhdararo batgardondm :V

دختره اهلش نبود داش !
 سپاس شده توسط bOoOoOy
(20-12-2015، 20:25)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Re amir avas khodeshe
:V

:|||

چقَد تو چندشی آخه .. ||:

چقـد من از تو بدم میاد .. ||:

D:

(20-12-2015، 20:25)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2015، 20:14)Barana1202 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2015، 20:08)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2015، 20:01)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2015، 19:58)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر از دینی 1 بدم میومد !
یه معلم داشتیم سال اول دبیرستان بهمون 34 تا پلی کُپی دو صفحه تو هرکدوم 20 تا سئوال داده بود...وقت امتحانم یه روز نیم بود
قشنگ یادمه 34 ساعت بکوب خوندم بدون استراحت....!
برای دیفرانسیل سال اخر دبیرستان اینقدر من نخوندم که برای این خوندم
اخرش هم نمرمون با یه انگشت میانی همراه با عدد 17 تقدیم شد !
خواستم خودمو جر بدم دیدم مناسب نیست...خواستم معلمو جر بدم دیدم مناسب نیست
برای همین از مدرسش رفتم :|
از من به شما نصیحت کنکور دارین وقتتونو پای این دینی و اینا هدر ندید برید سراغ زبان و شیمی

من تو عمومـیا زبان و عربی و دین و زندگیو معمولا بالای نود میزنمـ ..

شیمی هم همیشه خوبـ میزنم .. بعد ریاضی ترازم بالاسـ بعدشم زیست :||
فکر کنم بتونی مرجع تقلید بشی !
عربی و دینی 90 !!!!
معلم راهنمات کیه؟ بگو من یه جور باهاش تصادف کنم که مشخص نشه تصادف از قصد بوده و حادثه باشه....
قشنگ هم تورو هم یه ملت و دانش اموزای بدبختو راحت میکنم !
................................................................................​.......................
شما هدفت چه رشته ای هستش اصلا؟
انسانی هستی ؟ تجربی؟ ریاضی؟

(20-12-2015، 20:07)Barana1202 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما اونقده بدبختیم کنکور نمیدیم که یه باره بشه ...
همه سال باید درس بخونیم...
اخه چــــــــرا؟؟؟
من الان می خوام تجربی بخونم معدلم باید 19باشه که هس ولی باید خیلی درس بخونم تا نیاد پایین فردا واسه حرفه فن برم دارن...ابروم میره...

حرفه فن چشه مگه؟
از تجربی بازار کارش بهتره عزیز من !
می دونم خودمم دوسش دارم  ولی از اطرافم میبینم که همه میکن حرفه فن؟؟اون که چیزی نیس اگه جرات داش ریاضی یا تجربی درمیومد اونکه عین اب خوردنه...
خوب منم نمیخوام اینا رو بهم بگن...
این مردم هرروز تورا جور دیگری میخواهند
اون شکلک پیرمرد و پیرزن و بچه هه با یه الاغ رو دیدی؟
مردم اون طوری فکر میکنند
به حرف مردم نیست....اگر نظرت اینه میشی مثل چند صد هزار مهندس با مدرک فوق و phd که بیکارن و دارن مسافر کشی میکنن

(20-12-2015، 20:13)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2015، 20:09)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوا جان دوم دبیرستانی ؟! 

نَ عزیزمـ سومـَـم ((:

پس هنوز جا داری....!!!

آرهـ .. اگه پیش بودم که اصن نت نمیومدمـ ..

شامـ :|| بای ((:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282 40
 سپاس شده توسط alireza_75
(20-12-2015، 20:30)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2015، 20:25)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Re amir avas khodeshe

:|||

چقَد تو چندشی آخه .. ||:

چقـد من از تو بدم میاد .. ||:

D:

(20-12-2015، 20:25)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2015، 20:14)Barana1202 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2015، 20:08)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2015، 20:01)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تو عمومـیا زبان و عربی و دین و زندگیو معمولا بالای نود میزنمـ ..

شیمی هم همیشه خوبـ میزنم .. بعد ریاضی ترازم بالاسـ بعدشم زیست :||
فکر کنم بتونی مرجع تقلید بشی !
عربی و دینی 90 !!!!
معلم راهنمات کیه؟ بگو من یه جور باهاش تصادف کنم که مشخص نشه تصادف از قصد بوده و حادثه باشه....
قشنگ هم تورو هم یه ملت و دانش اموزای بدبختو راحت میکنم !
................................................................................​.......................
شما هدفت چه رشته ای هستش اصلا؟
انسانی هستی ؟ تجربی؟ ریاضی؟

(20-12-2015، 20:07)Barana1202 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما اونقده بدبختیم کنکور نمیدیم که یه باره بشه ...
همه سال باید درس بخونیم...
اخه چــــــــرا؟؟؟
من الان می خوام تجربی بخونم معدلم باید 19باشه که هس ولی باید خیلی درس بخونم تا نیاد پایین فردا واسه حرفه فن برم دارن...ابروم میره...

حرفه فن چشه مگه؟
از تجربی بازار کارش بهتره عزیز من !
می دونم خودمم دوسش دارم  ولی از اطرافم میبینم که همه میکن حرفه فن؟؟اون که چیزی نیس اگه جرات داش ریاضی یا تجربی درمیومد اونکه عین اب خوردنه...
خوب منم نمیخوام اینا رو بهم بگن...
این مردم هرروز تورا جور دیگری میخواهند
اون شکلک پیرمرد و پیرزن و بچه هه با یه الاغ رو دیدی؟
مردم اون طوری فکر میکنند
به حرف مردم نیست....اگر نظرت اینه میشی مثل چند صد هزار مهندس با مدرک فوق و phd که بیکارن و دارن مسافر کشی میکنن

(20-12-2015، 20:09)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوا جان دوم دبیرستانی ؟! 

نَ عزیزمـ سومـَـم ((:

پس هنوز جا داری....!!!

آرهـ .. اگه پیش بودم که اصن نت نمیومدمـ ..

شامـ :|| بای ((:
ای که دستت میرسید کاری بکن D: 
شبت خوش  Wink
قصه رفاقت،قصه سنگ های کناره ساحله-یکی یکی اونارو جمع می کنی...بعدش یکی یکی پرتشون می کنی توی دریا..
اما بعضی وقتا سنگای قیمتی گیرت میاد که هیچ وقت نمیتونی پرتشون کنی و برای خودت همیشه نگهش میداری!!
بای =))))))

(20-12-2015، 20:22)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2015، 20:21)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2015، 20:19)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2015، 20:19)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی ؟!! ؟! ؟؟!  امکان نداره کات کرده باشین (:
بیا پ خ  جریانو بگو ببینم !! 

راس میگه |:
To - ngo -_-

amtam ras mige -_-

خب راس میگه |:

(20-12-2015، 20:20)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعلا .
فلا ._.
Da*s
Parondish -_-
+

Re amir avas khodeshe

دسم درد نکنه ._.
(20-12-2015، 20:26)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2015، 20:22)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2015، 20:21)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2015، 20:12)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2015، 20:09)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوا جان دوم دبیرستانی ؟! 

Tinas :| jon jon in ch moadam shode :V

+avii :| qosl vajeb shodm

خاکـ بر سر دیوثتــ D: چندش ..

Bachehamo didm :V

گوهـ نخور .. D: کصافد :V

Jon Big Grin

+
Ahora vli khob boda :|

+
Sara daram brat :|
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ
های ((: 
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ
(20-12-2015، 20:52)Spell † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

های ((: 
Slm khoshglm :|
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 108 مهمان