امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282

(20-12-2015، 20:06)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهان اینم بگم ارزوهاتونو دست بالا بگیرین Smile)))) به امید قبول شدن فقط تو دولتی نرین
ما که به امید کیک ساندیس رفتیم که بهمون اب معدنی دادن جاش...که بزرگترین شکست زندگیمو خوردم
همین باعث شد تو کنکور گند بزنم
از قبل امادگی داشته باشین اگه کیک بهتون ندادن ناراحت نشید....
پول مردم خوردن نداره....سی تومن پول میگیرن یه ساندیس کیک نمیدن :| 
فقط جوری تست بزنین که مجبور نشید وقتی رتبتونو با *141* گرفتین شارژ 50 هزاری گوشیتو شارژ کنه
یه جوری بزنین شارژ 100 هزاری شارژ کنه قشنگ تا سال بعد که برای کنکور دوباره میخونین نت داشته باشید...چون خانواده مودم و نت و سیم دیال اپ با کابل اترنت و موبایل و تبلتو همرو با زاویه تانژانت تتا 45 درجه از مدار استوا با انرژی وارده 300 ژول به صورتی عرضی میکنن تو حلقتون !
خواهشا هم جوری تست نزنین که اگه رفتید قلمچی یا کاغذ چی یا مداد چی یا نخود چی...یا هر زهرمار دکون بقالی...که اینا باز کردن پول بگیرن 
وقتی نتایج اومد بگن 3 تومن میدیم بگو اینجا تست نمیزدی
با تچکر!!
روابط عمومی بابا تِرقی D:

دین دین پایان مشاوره کنکوری برای دانش اموزان...
ممنون
My Deam Every Day  Evry Nigth Just....Your
Just One Day If You Can Find My Black....♥♥
آگهی
Hi
S2a#
:|
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Thyme
(20-12-2015، 20:10)Barana1202 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2015، 20:06)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهان اینم بگم ارزوهاتونو دست بالا بگیرین Smile)))) به امید قبول شدن فقط تو دولتی نرین
ما که به امید کیک ساندیس رفتیم که بهمون اب معدنی دادن جاش...که بزرگترین شکست زندگیمو خوردم
همین باعث شد تو کنکور گند بزنم
از قبل امادگی داشته باشین اگه کیک بهتون ندادن ناراحت نشید....
پول مردم خوردن نداره....سی تومن پول میگیرن یه ساندیس کیک نمیدن :| 
فقط جوری تست بزنین که مجبور نشید وقتی رتبتونو با *141* گرفتین شارژ 50 هزاری گوشیتو شارژ کنه
یه جوری بزنین شارژ 100 هزاری شارژ کنه قشنگ تا سال بعد که برای کنکور دوباره میخونین نت داشته باشید...چون خانواده مودم و نت و سیم دیال اپ با کابل اترنت و موبایل و تبلتو همرو با زاویه تانژانت تتا 45 درجه از مدار استوا با انرژی وارده 300 ژول به صورتی عرضی میکنن تو حلقتون !
خواهشا هم جوری تست نزنین که اگه رفتید قلمچی یا کاغذ چی یا مداد چی یا نخود چی...یا هر زهرمار دکون بقالی...که اینا باز کردن پول بگیرن 
وقتی نتایج اومد بگن 3 تومن میدیم بگو اینجا تست نمیزدی
با تچکر!!
روابط عمومی بابا تِرقی D:

دین دین پایان مشاوره کنکوری برای دانش اموزان...
ممنون
خداوکیلی اینارو پول میگیرن بهتون میگن اونم ساعتی
اونوقت من بدون هیچ چشم داشتی دارم در اختیارتون قرار میدم
خیلی دستو دلبازم من D: 
^_^
قصه رفاقت،قصه سنگ های کناره ساحله-یکی یکی اونارو جمع می کنی...بعدش یکی یکی پرتشون می کنی توی دریا..
اما بعضی وقتا سنگای قیمتی گیرت میاد که هیچ وقت نمیتونی پرتشون کنی و برای خودت همیشه نگهش میداری!!
(20-12-2015، 20:08)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2015، 20:01)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2015، 19:58)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر از دینی 1 بدم میومد !
یه معلم داشتیم سال اول دبیرستان بهمون 34 تا پلی کُپی دو صفحه تو هرکدوم 20 تا سئوال داده بود...وقت امتحانم یه روز نیم بود
قشنگ یادمه 34 ساعت بکوب خوندم بدون استراحت....!
برای دیفرانسیل سال اخر دبیرستان اینقدر من نخوندم که برای این خوندم
اخرش هم نمرمون با یه انگشت میانی همراه با عدد 17 تقدیم شد !
خواستم خودمو جر بدم دیدم مناسب نیست...خواستم معلمو جر بدم دیدم مناسب نیست
برای همین از مدرسش رفتم :|
از من به شما نصیحت کنکور دارین وقتتونو پای این دینی و اینا هدر ندید برید سراغ زبان و شیمی

من تو عمومـیا زبان و عربی و دین و زندگیو معمولا بالای نود میزنمـ ..

شیمی هم همیشه خوبـ میزنم .. بعد ریاضی ترازم بالاسـ بعدشم زیست :||
فکر کنم بتونی مرجع تقلید بشی !
عربی و دینی 90 !!!!
معلم راهنمات کیه؟ بگو من یه جور باهاش تصادف کنم که مشخص نشه تصادف از قصد بوده و حادثه باشه....
قشنگ هم تورو هم یه ملت و دانش اموزای بدبختو راحت میکنم !
................................................................................​.......................
شما هدفت چه رشته ای هستش اصلا؟
انسانی هستی ؟ تجربی؟ ریاضی؟

مسلما ریاضیا زیست ندارَن :||

انسانیا همـ شیمی ندارن :|| پس تجربی ــَم *_*

^_^* آخه خوبـ تخصصیا که هرچی بخونی بالای نود زدن سخته .. من عمومیا و شیمیو سعی میکنم بالای نود بزنم که برسم دیگه ..

دندون یا دارو .. ((=
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282 37
(20-12-2015، 20:09)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوا جان دوم دبیرستانی ؟! 

Tinas :| jon jon in ch moadam shode :V

+avii :| qosl vajeb shodm

:V
 سپاس شده توسط Thyme ، Dead Silence
(20-12-2015، 20:10)_Wanted_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Hi
S2a#
:|

S2a  :| 
یادش گرامی !! 
سلام ،  چطوری؟.-. 
این سارا کجاست ؟ :| 
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(20-12-2015، 20:09)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوا جان دوم دبیرستانی ؟! 

نَ عزیزمـ سومـَـم ((:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282 37
 سپاس شده توسط Dead Silence
(20-12-2015، 20:08)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2015، 20:01)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2015، 19:58)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر از دینی 1 بدم میومد !
یه معلم داشتیم سال اول دبیرستان بهمون 34 تا پلی کُپی دو صفحه تو هرکدوم 20 تا سئوال داده بود...وقت امتحانم یه روز نیم بود
قشنگ یادمه 34 ساعت بکوب خوندم بدون استراحت....!
برای دیفرانسیل سال اخر دبیرستان اینقدر من نخوندم که برای این خوندم
اخرش هم نمرمون با یه انگشت میانی همراه با عدد 17 تقدیم شد !
خواستم خودمو جر بدم دیدم مناسب نیست...خواستم معلمو جر بدم دیدم مناسب نیست
برای همین از مدرسش رفتم :|
از من به شما نصیحت کنکور دارین وقتتونو پای این دینی و اینا هدر ندید برید سراغ زبان و شیمی

من تو عمومـیا زبان و عربی و دین و زندگیو معمولا بالای نود میزنمـ ..

شیمی هم همیشه خوبـ میزنم .. بعد ریاضی ترازم بالاسـ بعدشم زیست :||
فکر کنم بتونی مرجع تقلید بشی !
عربی و دینی 90 !!!!
معلم راهنمات کیه؟ بگو من یه جور باهاش تصادف کنم که مشخص نشه تصادف از قصد بوده و حادثه باشه....
قشنگ هم تورو هم یه ملت و دانش اموزای بدبختو راحت میکنم !
................................................................................​.......................
شما هدفت چه رشته ای هستش اصلا؟
انسانی هستی ؟ تجربی؟ ریاضی؟

(20-12-2015، 20:07)Barana1202 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما اونقده بدبختیم کنکور نمیدیم که یه باره بشه ...
همه سال باید درس بخونیم...
اخه چــــــــرا؟؟؟
من الان می خوام تجربی بخونم معدلم باید 19باشه که هس ولی باید خیلی درس بخونم تا نیاد پایین فردا واسه حرفه فن برم دارن...ابروم میره...

حرفه فن چشه مگه؟
از تجربی بازار کارش بهتره عزیز من !
می دونم خودمم دوسش دارم ولی از اطرافم میبینم که همه میکن حرفه فن؟؟اون که چیزی نیس اگه جرات داش ریاضی یا تجربی درمیومد اونکه عین اب خوردنه...
خوب منم نمیخوام اینا رو بهم بگن...
My Deam Every Day  Evry Nigth Just....Your
Just One Day If You Can Find My Black....♥♥
(20-12-2015، 20:12)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2015، 20:09)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوا جان دوم دبیرستانی ؟! 

Tinas :| jon jon in ch moadam shode :V

+avii :| qosl vajeb shodm

:V

الخخخخ  :¦ چقد نمک داریم تو فروم ._. ! 
تو اینستا تویی هِی رک میدی  /: ؟ 
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط bOoOoOy
Mn sevom riyziym :|| haji in jabr khyli sakhte ba fiziko hesaban :|| 

Madare adamo mikeshone ta madrese :|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان