امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

قتل داماد با شليك عروس!

تازه عروس وقتي متوجه شد شوهر معتادش حاضر به طلاق وي نيست، او را با شليك دو گلوله به قتل رساند و در یکی از هتل‌‌های اصفهان پنهان شد.

15 آذرماه بود كه مدير يكي از هتل‌هاي اصفهان مأموران پليس را از ماجراي مرموزي باخبر كرد. او گفت از يك هفته قبل زن جواني به تنهايي در اين هتل اقامت دارد. رفتار او مرموز است و احتمال مي‌دهم كه به خاطر ارتكاب جرم در اين محل پنهان شده باشد. پس از مطرح شدن درخواست مدير هتل، مأموران پليس از زن جوان تحقيق كردند. او در اولين تحقيقات اقرار كرد كه شوهرش را به قتل رسانده و در اين هتل پنهان شده است.

زن 20 ساله توضيح داد: من اهل شهرستان زازران از توابع شهرستان فلاورجان هستم. دو ماه قبل وقتي راهي خانه بخت شدم متوجه شدم كه شوهرم به مصرف مواد اعتياد دارد.

او اين موضوع را از من پنهان كرده بود. وقتي ماجرا را براي خانواده‌ام توضيح دادم، تصميم گرفتم از او جدا شوم. درخواستم را با شوهرم مطرح كردم، اما او و خانواده‌اش مخالفت كردند. اين موضوع سبب اختلاف و مشاجره شد.

بعد هم راهي دادگاه خانواده شدم و درخواست طلاق دادم.
بعد از آن بود كه شوهرم و خانواده‌اش مرا تحت فشار قرار دادند تا از درخواست طلاق منصرف شوم. آنجا بود كه تصميم گرفتم شوهرم را با گلوله به قتل برسانم.

متهم ادامه داد: براي تهيه اسلحه از مردي آشنا درخواست كمك كردم. او هم اسلحه كمري با سه گلوله در اختيارم گذاشت. سحرگاه نهم آذر ماه بود كه اسلحه را مسلح كرده و شوهرم را در خواب با شلیک دو گلوله به قتل رساندم. بعد هم وسايلم را برداشتم و راهي يكي از هتل‌هاي اصفهان شدم.

با اقرار زن جوان بود كه مأموران پليس آگاهي راهي خانه متهم شدند و جسد فاسد شده شوهرش را كشف و به پزشكي قانوني منتقل كردند. سرهنگ ستار خسروي، رئيس پليس آگاهي استان اصفهان گفت: تحقيقات بيشتر از متهم در جريان است.

پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  مراسم عقد با شوخی بدموقع عروس بهم خورد
  عروس شدن یک دختر کم سن و سال(عکس)
  كتك‌كاري‌ خواهر عروس با داماد در شب جهازبرون
  چاقترین زن دنیا عروس میشود !!+ عکس
  عروس با سر کچل شده در مراسم عروسی اش شرکت کرد ( عکس )
  شرط عجیب عروس برای ازدواج با نامزدش
  سفر عجیب این عروس به دور دنیا با لباس عروسش
  مرگ عجیب تازه عروس در آرایشگاه شمال تهران
  آتش گرفتن عروس جلوی دوربین عکاسی + فیلم
  گرانترین لباس عروس که دوختنش 700 ساعت طول کشید (عکس)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان