(15-12-2015، 17:12)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کی هس حالا؟؟
(15-12-2015، 17:08)〇ᗰᓮᗪ ᙅᖇ7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه ولی به اهورا گفتم اون فردی که عاشقم میشه پارتنرم شه (:
(15-12-2015، 17:04)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خودم میدونم که اینطوریه خو
〇ᗰᓮᗪ ᙅᖇ7 نوشته است:هیممممم ._.# αпGεʟ نوشته است:فکرکنم بتونی پسر انتخاب کنیانه نمیشه
من کلا درباره اکادمی همیشه با اهورا حرف میزنم همیشه رو مخشم
طرفدار اول اکادمیم من
کسی نیس
میگم چطوره شادیو انتخاب کنی؟
یایه کس دیگه..
تازه اهورا اول داستان گف اتفاقایی که بین شخصیتا میفته مثل عاشق شدن اصلا توواقعیت اینطوری ممکنه نباشه
راست میگی شادی هم تا چن وقت پیش رتبه اول ابجیام بود الان فقط شده هشتم
به تو کسی پیشنهاد نداده؟
اگه بم اطمینان داری میتونی پ.خ بگی
(15-12-2015، 17:12)farnoosh1394 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قضیه آکادمـــی چیه؟؟؟!
هیچی خودتو اذیت نکن
(15-12-2015، 17:13)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.درود ماهان خانم
سلام..
خوبی؟