امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گفتگوی آزاد ، نسخه 281 «

(15-12-2015، 17:12)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-12-2015، 17:08)〇ᗰᓮᗪ ᙅᖇ7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-12-2015، 17:04)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

〇ᗰᓮᗪ ᙅᖇ7 نوشته است:
# αпGεʟ نوشته است:فکرکنم بتونی پسر انتخاب کنیا
نه نمیشه 

من کلا درباره اکادمی همیشه با اهورا حرف میزنم همیشه رو مخشم

طرفدار اول اکادمیم من

کسی نیس 
هیممممم ._.
میگم چطوره شادیو انتخاب کنی؟
یایه کس دیگه..
تازه اهورا اول داستان گف اتفاقایی که بین شخصیتا میفته مثل عاشق شدن اصلا توواقعیت اینطوری ممکنه نباشه
خودم میدونم که اینطوریه خو

راست میگی شادی هم تا چن وقت پیش رتبه اول ابجیام بود الان فقط شده هشتم

به تو کسی پیشنهاد نداده؟
نه ولی به اهورا گفتم اون فردی که عاشقم میشه پارتنرم شه (:
کی هس حالا؟؟

اگه بم اطمینان داری میتونی پ.خ بگی

(15-12-2015، 17:12)farnoosh1394 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قضیه آکادمـــی چیه؟؟؟!

هیچی خودتو اذیت نکن

(15-12-2015، 17:13)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.. 
درود ماهان خانم

خوبی؟
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، # αпGεʟ ، Interstellar
آگهی
(15-12-2015، 17:10)〇ᗰᓮᗪ ᙅᖇ7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-12-2015، 17:08)ηιcτσρнιlια ♰ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلآمـ .. ._.

سلام 0_0

صنم بودی دیه؟

((:

آرهـ ، اسـمـ قـشـنـگـمـ .-.
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
بگــــــــــو...!

قشنگ واضح
» گفتگوی آزاد ، نسخه 281 « 155
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(15-12-2015، 17:15)ηιcτσρнιlια ♰ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-12-2015، 17:10)〇ᗰᓮᗪ ᙅᖇ7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-12-2015، 17:08)ηιcτσρнιlια ♰ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلآمـ .. ._.

سلام 0_0

صنم بودی دیه؟

((:

آرهـ ، اسـمـ قـشـنـگـمـ .-.

سلیقه بالا بوده
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(15-12-2015، 17:13)〇ᗰᓮᗪ ᙅᖇ7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-12-2015، 17:12)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-12-2015، 17:08)〇ᗰᓮᗪ ᙅᖇ7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-12-2015، 17:04)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

〇ᗰᓮᗪ ᙅᖇ7 نوشته است:نه نمیشه 

طرفدار اول اکادمیم من

کسی نیس 
هیممممم ._.
یایه کس دیگه..
تازه اهورا اول داستان گف اتفاقایی که بین شخصیتا میفته مثل عاشق شدن اصلا توواقعیت اینطوری ممکنه نباشه

به تو کسی پیشنهاد نداده؟
کی هس حالا؟؟

(15-12-2015، 17:12)farnoosh1394 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قضیه آکادمـــی چیه؟؟؟!

هیچی خودتو اذیت نکن

(15-12-2015، 17:13)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.. 
درود ماهان خانم

خوبی؟
داداشمی بت اطمینان نداشته باشم ؟
پ.خ توبخون

جریــــان چیه؟
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(15-12-2015، 17:15)farnoosh1394 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگــــــــــو...!

قشنگ واضح

یه نگاه کاملی  به لینک های زیر بندازی متوجه میشی

البته وقت میبره 

من که از اول دنبال کننده اش بودم 

این قسمت های اخر اول یا دومین سپاسم من دادم ولی برا شما باید یه چن ساعت وقت بزاری مفهومی متوجه بشی

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=44417

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=241358
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(15-12-2015، 17:13)〇ᗰᓮᗪ ᙅᖇ7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

〇ᗰᓮᗪ ᙅᖇ7 نوشته است:نه نمیشه 

طرفدار اول اکادمیم من

کسی نیس 
هیممممم ._.
یایه کس دیگه..

به تو کسی پیشنهاد نداده؟
کی هس حالا؟؟

قضیه آکادمـــی چیه؟؟؟!

هیچی خودتو اذیت نکن

سلام.. 
درود ماهان خانم

خوبی؟
سلام ..
آره..مرسی شما خوبی؟
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(15-12-2015، 17:16)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-12-2015، 17:13)〇ᗰᓮᗪ ᙅᖇ7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیممممم ._.
یایه کس دیگه..

به تو کسی پیشنهاد نداده؟
کی هس حالا؟؟

قضیه آکادمـــی چیه؟؟؟!

هیچی خودتو اذیت نکن

سلام.. 
درود ماهان خانم

خوبی؟
داداشمی بت اطمینان نداشته باشم ؟
پ.خ توبخون
حالا من یه چی گفتم

اینی که فرستادی مطمعنی؟

واقعیت هم دوسش داری؟؟

ادامه در پ.خ
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
پارمیدا..
یه بازی پیدا کردم.. جیمز باند..
007.
اصلا عالیه..
 سپاس شده توسط omidkaqaz

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان