امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گفتگوی آزاد ، نسخه 281 «

قسمت جدید اکادمی با معرفی مهرناز :||||

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=241358&action=newpost
 سپاس شده توسط Faust
آگهی
سلــــام...!
» گفتگوی آزاد ، نسخه 281 « 130
 سپاس شده توسط Faust
(14-12-2015، 19:24)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عع .. مرسی 18 !!

من نخوندم داستانتو ..

کوشم؟ >_<
(14-12-2015، 19:26)ѕтєяη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-12-2015، 19:24)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عع .. مرسی 18 !!

من نخوندم داستانتو ..

کوشم؟ >_<

اخرش ب من دستمال کاغذی میدی ._.
 سپاس شده توسط Faust
یه احمقی تو تلگرام بهم یه چیزی گفت منم ادامش دادم تا اینکه کل گروه فقط بهم فش دادن یه دختره ام فحش میداد! خلاصه مدیرشون منو از گروه انداخت بیرون .. بعد آقا مدیره .. ._. گفت ببخشید دعوا میشد اگه میبودی منم گفتم گروه داری منو دعوت کن گفت شمارتو ندارم که گفت لینک میدم خلاصه دادو رفتیم تو یه گروه 135 نفری بعد یاد اون دختره افتادم که فحش میداد! رفتم تو پی وی  هرچی از دهنم درمیومد بهش گفتم بعد بلاکش کردم(∩_∩)
پند اخلاقی:     :|||||
(14-12-2015، 19:19)Spell † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-12-2015، 19:12)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-12-2015، 19:09)Spell † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-12-2015، 19:02)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-12-2015، 18:58)Spell † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به داداش کچلم :v 

خوبی ؟ :v

منو تو نداریم ک -.- 
خوبم نیمه گم شده :V 
راس میگی منو تو نداریم دراز بکش :V 

منم خوبم ! -.- 

احمق خجالت بکش :| لاقل بیا پی وی بخورش آخه .. :v
به اونجام خوبی .__.
بعدش میتونم فرو بنمایم ؟ ._. :V  

به تخمم های دیگران را به تخمتان بگیرید " :| "

نه هیچ کاری نمیتونی کنی .__. 

فاطی شکسپیر ._.
یادته دو بار اخر یه کاری کردم :V
 سپاس شده توسط Spell †
(14-12-2015، 19:29)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-12-2015، 19:26)ѕтєяη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عع .. مرسی 18 !!

من نخوندم داستانتو ..

کوشم؟ >_<

واهایی چه خوب pill !

دماغت خون اومده بود ؟ :|
(14-12-2015، 19:33)ѕтєяη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-12-2015، 19:29)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عع .. مرسی 18 !!

من نخوندم داستانتو ..

کوشم؟ >_<

واهایی چه خوب pill !

دماغت خون اومده بود ؟ :|
ماده سیاه ترشح کرده بود ..
بخون میفهمی (:
 سپاس شده توسط Faust
الان به این امیر بگی داستان تعریف کن.. 
در نهایت فلش فیلتر میشه با حرفاش :|
خداحافظ+
 سپاس شده توسط Mr.Robot
امیر و فاطی مراقب حرفاتون باشید الان تازه دیدم !
وگرنه اخطار میدم ..
+
مهرناز عکس ی دختر خیلی خوشگلو بده :|
 سپاس شده توسط Faust ، Spell †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان