امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گفتگوی آزاد ، نسخه 281 «

(13-12-2015، 16:05)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-12-2015، 16:03)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-12-2015، 16:00)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-12-2015، 15:58)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-12-2015، 15:56)ᴇᴍᴘᴛʏ ʜᴇᴀᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای دلتون بسوزه من 60%اخطار دارم:|
اگه اخطار افتخار باشه كه نيست من ٧٠تا دارم ٢بارم تعليق شدم بد دوباره در اومدم اخطارمو ١٠٠شده بد لغو شده:|
بد علي از همون پر افتخار تره اگه اخطار افتخار باشه:|
ولي نيس كه:|

Taze ye dalile mahromiytm

Eatefade az acc modiriyat

Yni jm kon :V

(13-12-2015، 15:59)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-12-2015، 15:58)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| inm bd ni :|||

Mnm das b mahrom shodnm bhtar az ekhyare (:

+
Sara bsoz mn 85% darm

:|

:V
اگه ادامه بدی افتخار بن کردنت نصیب خودم میشه !
B chi edame bdm

:V

:|

چرت و پرتات !
Fk konm nga nkrdi :| avl y nga bbin ki chrt gofde bd ekh bde :||| ma k khodmon modurim in chizaro mididim ekh nmidadi

mgr inke halmon kharab bashe dar jarayni k

bye (:
مسلما اخطار نمیدادی چون خودت سردسته این مسائل هستی ! مطمن باش اگه من حالم خوب نباشه فلش نمیام !
بای بای ((:
 سپاس شده توسط мoвιɴα т
آگهی
سلام :7

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
» گفتگوی آزاد ، نسخه 281 « 115

سپاس شده توسط мoвιɴα т ، ραяα∂ιѕє-
(13-12-2015، 16:06)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-12-2015، 16:03)мoвιɴα т نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-12-2015، 16:00)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-12-2015، 15:58)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-12-2015، 15:56)ᴇᴍᴘᴛʏ ʜᴇᴀᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای دلتون بسوزه من 60%اخطار دارم:|
اگه اخطار افتخار باشه كه نيست من ٧٠تا دارم ٢بارم تعليق شدم بد دوباره در اومدم اخطارمو ١٠٠شده بد لغو شده:|
بد علي از همون پر افتخار تره اگه اخطار افتخار باشه:|
ولي نيس كه:|

Taze ye dalile mahromiytm

Eatefade az acc modiriyat

Yni jm kon :V

الان افتـخار میکنی ؟ به جای اینکـهـ  این موضوع رو کمرنگـ تر کنی ؟

دخالت نمیکنم اصلا به من مربوط نی ولی جا تاسف داره :{
shoma bbkhsh He :|

(13-12-2015، 16:05)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محرومیت و اخطار افتخار نیست !
در واقع یه نوع توهینه .. معنیش یعنی تو اینقد شعور و شخصیت پایینی داری که باس یه کاربر دیگه بت گوشزد کنه !
پ بجای اینکه از محرومیتا و اخطارات حرف بزنی سعی کن خودتو اصلاح کنی ..

:||| mn avz nmishm
عوض نمیشی رونده که میشی :V
همیشه یه راه حل دومی هست 
 سپاس شده توسط мoвιɴα т ، ραяα∂ιѕє-
(13-12-2015، 16:08)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام خوبی ؟
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ
خب !
سلام ..
 سپاس شده توسط мoвιɴα т
الان دقیقن آخر این بحث چی میشه ؟میشه بیخیال شید.-.

میشه آشنا شیم؟اصل بدین همتون اسمه بعضیاتونو نمیدونم
|:my nfc

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، мoвιɴα т ، ḲℑℳℐÅ
(13-12-2015، 16:09)ᴇᴍᴘᴛʏ ʜᴇᴀᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو ميشناسي؟:|

(13-12-2015، 16:09)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب !
سلام ..

هوم
سلام
كم پيدا بودي اينجا(:
خوبي؟
 سپاس شده توسط ραяα∂ιѕє- ، мoвιɴα т
(13-12-2015، 16:09)мoвιɴα т نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-12-2015، 16:08)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام خوبی ؟
ممنون ~_-
شما خوبی؟ ^.^

سپاس شده توسط мoвιɴα т
(13-12-2015، 16:09)ᴇᴍᴘᴛʏ ʜᴇᴀᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گاهی وقتا نیازه یه سری مسائل گوشزد بشه ! 
اهورا !
19 ..
از تهران 
 سپاس شده توسط мoвιɴα т

اسمه بعضیاتونو نمیدونم

مُبینـا :| (: و شمـا ؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان