13-12-2015، 16:07
(13-12-2015، 16:05)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مسلما اخطار نمیدادی چون خودت سردسته این مسائل هستی ! مطمن باش اگه من حالم خوب نباشه فلش نمیام !
(13-12-2015، 16:03)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.Fk konm nga nkrdi :| avl y nga bbin ki chrt gofde bd ekh bde :||| ma k khodmon modurim in chizaro mididim ekh nmidadi
(13-12-2015، 16:00)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-12-2015، 15:58)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-12-2015، 15:56)ᴇᴍᴘᴛʏ ʜᴇᴀᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه اخطار افتخار باشه كه نيست من ٧٠تا دارم ٢بارم تعليق شدم بد دوباره در اومدم اخطارمو ١٠٠شده بد لغو شده:|
وای دلتون بسوزه من 60%اخطار دارم:|
بد علي از همون پر افتخار تره اگه اخطار افتخار باشه:|
ولي نيس كه:|
:٨
Taze ye dalile mahromiytm
Eatefade az acc modiriyat
Yni jm kon :V
(13-12-2015، 15:59)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.B chi edame bdm
(13-12-2015، 15:58)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه ادامه بدی افتخار بن کردنت نصیب خودم میشه !
:| inm bd ni :|||
Mnm das b mahrom shodnm bhtar az ekhyare (:
+
Sara bsoz mn 85% darm
:|
:V
:V
:|
چرت و پرتات !
mgr inke halmon kharab bashe dar jarayni k
bye (:
بای بای ((: