امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گفتگوی آزاد ، نسخه 281 «

(11-12-2015، 22:45)Spell † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2015، 22:37)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2015، 22:35)Spell † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2015، 22:33)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2015، 22:31)Spell † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام سلام ._. 

سلام گلم (:

بوو ^.^ 

خوبی ؟ (: 

مرسی عزیزم^_^
تو خوبی ؟

نمیدونم .. بد نیستم (: 

چه خبر؟(:
راستی چند سالته؟
 سپاس شده توسط Spell †
آگهی
(11-12-2015، 22:46)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2015، 22:45)Spell † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2015، 22:37)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2015، 22:35)Spell † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2015، 22:33)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام گلم (:

بوو ^.^ 

خوبی ؟ (: 

مرسی عزیزم^_^
تو خوبی ؟

نمیدونم .. بد نیستم (: 

چه خبر؟(:
راستی چند سالته؟

سلامتیت ! .. 

16 ، تُ چی ؟ 
 سپاس شده توسط sober
(11-12-2015، 22:48)Spell † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2015، 22:46)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بوو ^.^ 

خوبی ؟ (: 

مرسی عزیزم^_^
تو خوبی ؟

نمیدونم .. بد نیستم (: 

چه خبر؟(:
راستی چند سالته؟

سلامتیت ! .. 

16 ، تُ چی ؟ 

فدا مدا(:
19

سلام مُری(:
 سپاس شده توسط Spell † ، هلی ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
سلام....
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/388880-226.jpg
اخرین عکس سربازی ک میخواس بره پیش پدرش.ولی رفت پیش خدا.
روحشون شاد
 سپاس شده توسط Spell † ، sober
(11-12-2015، 22:49)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2015، 22:48)Spell † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی عزیزم^_^
تو خوبی ؟

نمیدونم .. بد نیستم (: 

چه خبر؟(:
راستی چند سالته؟

سلامتیت ! .. 

16 ، تُ چی ؟ 

فدا مدا(:
19

سلام مُری(:

چآخلصیم ((: 

خوشبختم .. 

ایشون خوابیدن پا سیستم مث اینکه ! (: .. 
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، sober
خیلی دلم تنگ شده ها
خیلی دلم گرفته ها
همش تو خوابه من میای
خیلی دلم گرفته ها ×!×
خوب، ولی اشتباه...
اینجام
یه عادت داریم اینکه برم از جایی که نبودم تا اینجا بخونم(:
خوبین؟ فاطیما و فاطمه(((:

(11-12-2015، 22:53)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی دلم تنگ شده ها
خیلی دلم گرفته ها
همش تو خوابه من بیای
خیلی دلم گرفته ها ×!×

سلام شادیکس(:
گیتاریست فلش :|
 سپاس شده توسط sober ، Apathetic ، Spell †
(11-12-2015، 22:53)Alαɴɴα13M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجام
یه عادت داریم اینکه برم از جایی که نبودم  تا اینجا بخونم(:

(11-12-2015، 22:53)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی دلم تنگ شده ها
خیلی دلم گرفته ها
همش تو خوابه من بیای
خیلی دلم گرفته ها ×!×

سلام شادیکس(:

تو از کجا می دونی گیتار می زنه؟:|

+
سلام هلی(:
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(11-12-2015، 22:56)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2015، 22:53)Alαɴɴα13M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجام

خیلی دلم تنگ شده ها
خیلی دلم گرفته ها
همش تو خوابه من بیای
خیلی دلم گرفته ها ×!×

سلام شادیکس(:

تو از کجا می دونی گیتار می زنه؟:|

+
سلام هلی(:
خوب تو عکس از خودتان گذاشت عکس گیتارشو
و چجوری موهاتون اینقدر بلنده:|؟
 سپاس شده توسط sober

اینجام

خیلی دلم تنگ شده ها
خیلی دلم گرفته ها
همش تو خوابه من بیای
خیلی دلم گرفته ها ×!×

سلام شادیکس(:

سلام !
گیتاریست D:
گیتار رو فعلا بیخیال .. با این اهنگه خیلی انس گرفتم ♡
نشونه ها از سعید حسین (:
خوب، ولی اشتباه...

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان