امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گـفـتگوی آزاد نسخه 280 «

(08-12-2015، 21:58)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2015، 21:55)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2015، 21:52)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2015، 21:50)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشم میاد این دنات تو داستانام د--ثه :۷

فرید خیلی اسگله تو داستان :V
خیلی :|
حالا جدی من چرا دارم میرم قطب ؟ :/

(08-12-2015، 21:53)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البته خودمم معمولا ترم تابستوني داشتم:|

خرخون خاک بر سر :|

داری میری تعطیلات بگذرونی .. بعد اونجا ی اتفاقاتی میوفته دیگه
+
باس ذوق کنی ارش :V
بیشتر ذوق کن

من يه خَر ذوق شو حرفه ايم اهورا:٧٧٧٧
ژان ژان ژان.
ميرم تو داستان:٧٧٧٧٧٧٧٧٧
:٧٧٧٧٧

(08-12-2015، 21:59)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2015، 21:56)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2015، 21:53)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2015، 21:49)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2015، 21:47)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رمان نی باو :|
فی البداهه هست ..

بالاخره هر چی که هس خوبه...اهورا فردا روز دیداره......خخخخ..ذوق مرگم....بعد دو هفته حسینو میبینم

ب سلامتی :/
من ک دیگه خنثی شدم .. نسبت ب این چیزا حسی ندارم
ی اصطلاح شمالی هس ک میگه *خااااااا دوند گاله ره... ای ترم ویمبی...*
اگه نفهمیدی ترجمش کنم

من ميدونم كاملا متوجه شده نيس اهورا مترجم زبان مازنيه:|

ولی در عوض تو استعداد داری
[/quote]

اقا من معني يه جملرو حدس زدم نصفشم غلط بوداااا:|
 سپاس شده توسط هلی ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Silver Sun
آگهی
اهورا یه کاری کن من یکی از دخی آی اسکیمو رو شکست عشقی بدم :|
» گـفـتگوی آزاد نسخه 280 « 205
 سپاس شده توسط هلی ، Silver Sun
(08-12-2015، 21:58)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2015، 21:55)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2015، 21:53)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2015، 21:49)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2015، 21:47)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رمان نی باو :|
فی البداهه هست ..

بالاخره هر چی که هس خوبه...اهورا فردا روز دیداره......خخخخ..ذوق مرگم....بعد دو هفته حسینو میبینم

اگه نفهمیدی ترجمش کنم
مسلما نفهمیدم :|
خااااااا ب معنی لال بمیر اما با شدت بیشتر...
دوند گاله ره ک تیکه کلام خودمه و ینی دهنتو ببند....
ای ترم ویمبی ینی تو رو هم خواهیم دید.......
البته ببخشید ک انقد توهین توش بود....
شوخی کردم ب جان خودم...نزن مارو محروم نکن جان بچت
[/quote]

اهورا كي بچه دار شدي؟:٧٧٧٧٧
دختره يا پسر؟:٧٧٧٧٧٧
چن وقته؟:٧٧٧٧
خبر ندادي چرا؟:٧٧٧٧٧
چي كمداره ارش براش بخره؟:٧٧٧٧٧
بهش بگو به من بگه ارش:٧٧٧٧
ارش اشتباه پیش میاد....البته شمالی اصن سخت نیس......فقط ضرب المثلاش یکم مفهومیه ک من ابروم جلوی یک جمع خانوادگی ب فنا رفت ب خاطر ی ضرب المثل شمالی.....ینی تا 1 ماه از خجالت تو جمع نمیرفتم...اخه جلو همه پسرخاله هام و خاله هام گاف دادم ....اونم چی.............
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/388880-226.jpg
اخرین عکس سربازی ک میخواس بره پیش پدرش.ولی رفت پیش خدا.
روحشون شاد
 سپاس شده توسط Silver Sun
واو ببين كي اينجاست:|
 سپاس شده توسط Silver Sun
(08-12-2015، 22:05)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2015، 21:58)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2015، 21:55)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه نفهمیدی ترجمش کنم

[/quote]

اقا جان بچت تیکه کلاممه...اهورا بدبختو اذیت نکن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
روحشون شاد
 سپاس شده توسط Silver Sun
(08-12-2015، 22:06)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارش اشتباه پیش میاد....البته شمالی اصن سخت نیس......فقط ضرب المثلاش یکم مفهومیه ک من ابروم جلوی یک جمع خانوادگی ب فنا رفت ب خاطر ی ضرب المثل شمالی.....ینی تا 1 ماه از خجالت تو جمع نمیرفتم...اخه جلو همه پسرخاله هام و خاله هام گاف دادم ....اونم چی.............
من يه كلمه ي شمالي، بلد نيستم:|
اخ اخ من تو اون جمع بودم :٧٧٧٧٧
امشب شادماااا:٧٧٧٧
(08-12-2015، 22:08)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2015، 22:06)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه یکی از پسرخاله هام پرسید ک کی میتونه بگه فارسی این ضرب المثل چیه....
بعد من ی لحظه دیدم همه تو جمع لبو شدن از خجالت و چیزی نمیگن..گفتم من من من بگم.....بعد پسرخاله بیشورم گف بگو هلو....گفتم و جمعی ک رفت رو هوا از خنده....
روحشون شاد
 سپاس شده توسط Silver Sun
(08-12-2015، 22:07)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2015، 22:05)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه نفهمیدی ترجمش کنم

اقا جان بچت تیکه کلاممه...اهورا بدبختو اذیت نکن
[/quote]

مرضI have lot of
:٨٨٨٨٨

(08-12-2015، 22:10)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2015، 22:08)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه یکی از پسرخاله هام پرسید ک کی میتونه بگه فارسی این ضرب المثل چیه....
بعد من ی لحظه دیدم همه تو جمع لبو شدن از خجالت و چیزی نمیگن..گفتم من من من بگم.....بعد پسرخاله بیشورم گف بگو هلو....گفتم و جمعی ک رفت  رو هوا از خنده....

به فنا رفتي پس جلو پسرا:٧٧٧٧
ن ارش تو امشب واقعا شادی..چیزی زدی دادا؟
روحشون شاد
 سپاس شده توسط Silver Sun

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 63 مهمان