(08-12-2015، 21:58)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-12-2015، 21:55)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-12-2015، 21:52)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خیلی :|
(08-12-2015، 21:50)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوشم میاد این دنات تو داستانام د--ثه :۷
فرید خیلی اسگله تو داستان :V
حالا جدی من چرا دارم میرم قطب ؟ :/
(08-12-2015، 21:53)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
البته خودمم معمولا ترم تابستوني داشتم:|
خرخون خاک بر سر :|
داری میری تعطیلات بگذرونی .. بعد اونجا ی اتفاقاتی میوفته دیگه
+
باس ذوق کنی ارش :V
بیشتر ذوق کن
من يه خَر ذوق شو حرفه ايم اهورا:٧٧٧٧
ژان ژان ژان.
ميرم تو داستان:٧٧٧٧٧٧٧٧٧
:٧٧٧٧٧
(08-12-2015، 21:59)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-12-2015، 21:56)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-12-2015، 21:53)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ی اصطلاح شمالی هس ک میگه *خااااااا دوند گاله ره... ای ترم ویمبی...*
(08-12-2015، 21:49)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-12-2015، 21:47)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رمان نی باو :|
فی البداهه هست ..
بالاخره هر چی که هس خوبه...اهورا فردا روز دیداره......خخخخ..ذوق مرگم....بعد دو هفته حسینو میبینم
ب سلامتی :/
من ک دیگه خنثی شدم .. نسبت ب این چیزا حسی ندارم
اگه نفهمیدی ترجمش کنم
من ميدونم كاملا متوجه شده نيس اهورا مترجم زبان مازنيه:|
ولی در عوض تو استعداد داری
[/quote]
اقا من معني يه جملرو حدس زدم نصفشم غلط بوداااا:|