06-12-2015، 18:47
(06-12-2015، 18:44)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اها...خو این مسائل بی ادبی ب من ربطی نداره..پس اصن دخالت نمیکنم
(06-12-2015، 18:41)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خواست تو چالش شرکت کنه بره به مامانش بگه که من مثلا یکیو حامله کردم دوتاشو نداشت رفت به دختر خالش گفت :V
(06-12-2015، 18:39)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-12-2015، 18:37)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باشه چرا میزنی |:
(06-12-2015، 18:35)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اووووووووووف...حالا تو انقد بگو ک بگیره....چرا نمیگیره...من امسال چون کنکور دارم از گوشی ننم استفاده می کنم...اونم وقتی ک کلاس میرم
سلام شتر /: ناموسن مامانت گوگیشو نمیگیره ازت ؟ /:
اخه شونصد بار گفتی تا حالا.....راسی قضیه سوژه چیه داداش؟؟؟؟
گفت دختره رو حامله کردم اونم گفت به اونجام |: ! بعد گفت از پشت حاملش کردم |: !
(06-12-2015، 18:43)bieber fan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دی ان ای خودت تو خونمه مامی (((:
خاک سیستان تو سرت امیر :| بی ادب ..