امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گـفـتگوی آزاد نسخه 280 «

(06-12-2015، 18:35)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:33)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:31)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:27)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:24)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عنا :V سلام کمریا ._. 

سلام :v
تو برو از پشت حامله کن داش :V 
از بالای همین بوم اعلام میکنم اهورا این استعدادو داره |: !

سلام امیر...خوبی؟
سلام شتر /: ناموسن مامانت گوگیشو نمیگیره ازت ؟ /:
اووووووووووف...حالا تو انقد بگو ک بگیره....چرا نمیگیره...من امسال چون کنکور دارم از گوشی ننم استفاده می کنم...اونم وقتی ک کلاس میرم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/388880-226.jpg
اخرین عکس سربازی ک میخواس بره پیش پدرش.ولی رفت پیش خدا.
روحشون شاد
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، -Demoniac-
آگهی
(06-12-2015، 18:36)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:32)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:29)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:25)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:23)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از الان خواهر شوهر بازی ؟ :v
+
سارا جوابتو صفحه قبل دادم .. فک کنم نبینی ..

عزیزم بنده 8 ساله ک خواهرشوهرم....اخه داداشم اکتیو بود 20 سالگی عاشق شد....
ولی خداییش خواهرم ک ازم بزرگتره نمیتونه این گوش عروسمونو بکشه...ولی بنده اعتراف می کنم از اون خواهرشوهرام....خخخخخ..بهتر...اصن عروس همیشه باس ادب بشه...بعله...همه خواهرشوهرا گلن گل...مخصوصا خودم....

بیچاره اون زن داداشت ..
زن من در اینده خوشبخت میشه :|
من مامانم دختر دوسته .. ابیجمم خیلی مهربونه ..
حال میکنه زنه ._. هیچ مشکلی نخواهیم داشت :v

اخه ی دختر ک اومده داداش منو تور کرده با قد 157.....داداش من درسته کنار من کوتاه ب نظر میاد ولی هرچی باشه قد و هیکلش از زنش سره...قدش 184..اصن بهم میخورن عایا؟؟؟قد خیلی مساله مهمیه...خواهر تورو هم میبینیم....خواهرا رو داداششون خیلی حساسن

قد مهم نی باو .. مهم تفاهمه :|
مهم علاقست :|
مهم مم* هس ._. Big Grin
+
اامیر ی سوژه گرفتی :v
اینا نمیدونن داستان چیه  Big Grin
وویسش زیر دستمه :V بزارم اینجا ؟ :V یه راهه داره نزارم ._. 5 دقیقه فقط (((:
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، -Demoniac-
(06-12-2015، 18:37)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:35)bieber fan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:32)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:28)bieber fan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:24)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عنا :V سلام کمریا ._. 

امیر زنده ای ((:
امیر نجفی ._. 
چخبرا ((:

سلامتی بامرام :v
انقد نیومدی عممو شوهر دادن ._.
عمت فابریک نیست باو (((: گشاده (((:
دانشگا میری ؟ ._.
میدادیم درستش میکردن :|
می خواستم برم بابام نذاش .. گف نباید درس بخونی :>
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، -Demoniac-
(06-12-2015، 18:36)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:32)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:29)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:25)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:23)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+

ولی خداییش خواهرم ک ازم بزرگتره نمیتونه این گوش عروسمونو بکشه...ولی بنده اعتراف می کنم از اون خواهرشوهرام....خخخخخ..بهتر...اصن عروس همیشه باس ادب بشه...بعله...همه خواهرشوهرا گلن گل...مخصوصا خودم....

بیچاره اون زن داداشت ..

اخه ی دختر ک اومده داداش منو تور کرده با قد 157.....داداش من درسته کنار من کوتاه ب نظر میاد ولی هرچی باشه قد و هیکلش از زنش سره...قدش 184..اصن بهم میخورن عایا؟؟؟قد خیلی مساله مهمیه...خواهر تورو هم میبینیم....خواهرا رو داداششون خیلی حساسن

مهم مم* هس ._. Big Grin
+
اول قد دوم تفاهم....
قد خیلی مهمه...الان من عزا گرفتم...اخه حسین قدش 183 بنده 171...نمیشه دیگه....دختر و پسر حداقل 15 و حداکثر 20 سانت باس اختلاف داشته باشن....
اخه لامصب اونم ک تو میگی نداره.....خخخخ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/388880-226.jpg
اخرین عکس سربازی ک میخواس بره پیش پدرش.ولی رفت پیش خدا.
روحشون شاد
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، -Demoniac-
(06-12-2015، 18:36)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنر خره|:
اومده گفته درمورد اسلام هراسی ( حراسی ؟ :| ) یا تروریسم نقاشی بکشیم -__-
کسی طرحی چیزی نداره ؟ T_T

اینی ک میگی چی هس ؟ :|
داعش بکش :|
نمیدونم چ ربطی داره ولی بکش :|
 سپاس شده توسط Berserk ، -Demoniac-
(06-12-2015، 18:36)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنر خره|:
اومده گفته درمورد اسلام هراسی ( حراسی ؟ :| ) یا تروریسم نقاشی بکشیم -__-
کسی طرحی چیزی نداره ؟ T_T
هنر خوبه .-.
معلم شما ع*نه چه ربطی به جناب هنر داره ها؟؟:|
 سپاس شده توسط Berserk
(06-12-2015، 18:37)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:35)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:33)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:31)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:27)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :v
تو برو از پشت حامله کن داش :V 
از بالای همین بوم اعلام میکنم اهورا این استعدادو داره |: !

سلام امیر...خوبی؟
سلام شتر /: ناموسن مامانت گوگیشو نمیگیره ازت ؟ /:
اووووووووووف...حالا تو انقد بگو ک بگیره....چرا نمیگیره...من امسال چون کنکور دارم از گوشی ننم استفاده می کنم...اونم وقتی ک کلاس میرم
باشه چرا میزنی |: 
 سپاس شده توسط هلی ، -Demoniac-

+

بیچاره اون زن داداشت ..

مهم مم* هس ._. Big Grin
+

من میدونم -_-
خدا نکشتت :7
راسی کی بود دختره ؟ ,':|
 سپاس شده توسط -Demoniac-
(06-12-2015، 18:39)bieber fan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:37)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:35)bieber fan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:32)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2015، 18:28)bieber fan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر زنده ای ((:
امیر نجفی ._. 
چخبرا ((:

سلامتی بامرام :v
انقد نیومدی عممو شوهر دادن ._.
عمت فابریک نیست باو (((: گشاده (((:
دانشگا میری ؟ ._.
میدادیم درستش میکردن :|
می خواستم برم بابام نذاش .. گف نباید درس بخونی :>
پرده دوزی ؟ ((((:
اا میگم بو ترشی میاد ((:
 سپاس شده توسط -Demoniac-
(06-12-2015، 18:39)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیچاره اون زن داداشت ..

مهم مم* هس ._. Big Grin
+
اول قد دوم تفاهم....
قد خیلی مهمه...الان من عزا گرفتم...اخه حسین قدش 183 بنده 171...نمیشه دیگه....دختر و پسر حداقل 15 و حداکثر 20 سانت باس اختلاف داشته باشن....
اخه لامصب اونم ک تو میگی نداره.....خخخخ

ن باو مهم نی ..
من اگه ی کیس خوب گیر بیارم مهم نی قدش 140 باشه یا کلا 130 :|
ادم باشه کافیه ..
دقیقا داداشت عاشق چیش شده ؟
 سپاس شده توسط هلی ، -Demoniac-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 52 مهمان