امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گـفـتگوی آزاد نسخه 280 «

فوضولی نباشه ملیکا کیه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
» گـفـتگوی آزاد نسخه 280 « 114
آگهی
(04-12-2015، 15:17)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2015، 15:15)〇ᗰᓮᗪ ᙅᖇ7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2015، 15:10)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2015، 15:07)〇ᗰᓮᗪ ᙅᖇ7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[b]@دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
αρнσтιc
[/b] 

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ηιcτσρнιlια ♰

درود بر همه 

کسانی که بالا تگ شدن ناموسا اصل بدن

ناموسا اصل نمیدیم|:
ناموسا اوناییم ک میدونن خفه باشن چیزی نگن :|
اِ ملیکا تویی

اون یکی ام که صنمه 

ناموسا محل رو ترک کنین دیه

عه ملیکا و صنم ((=

این دوتا اسم کنار هم منو یاد ی شخص خاصی میندازه D:

ت ک میدونی چرا میپرس ی ناموسا؟:|
ناموسا الان فهمیدم

رفتم تغییر نام کاربری دنبال اسمتون گشتم پیدا کردم خو
 سپاس شده توسط √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ .
(04-12-2015، 15:18)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای خـدا !

||||=

واع

چی شد /:
in my dream, life is enjoyable (: but...
 سپاس شده توسط *VENUS*
منم که اینجا بوقم
کسی تحویل نمیگیره
خدافظ-_-
 سپاس شده توسط √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ . ، omidkaqaz
(04-12-2015، 15:21)Silver Sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم که اینجا بوقم
کسی تحویل نمیگیره
خدافظ-_-

عه کجا؟؟  

بیا بیا =)
 سپاس شده توسط Silver Sun
ای خدا ..!
(04-12-2015، 15:12)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2015، 15:10)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2015، 15:05)MELODY*** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیز اصلا خاک بر سر من که به شما اطلاعات میدم
عزیز اصلا ‌پاچید :|
(04-12-2015، 15:05)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واي خدا چقد خنديدم به اين دو موجود:٧٧٧٧٧
احسان خوبه اون وسط 25r30
به توام پاچید :۷
۱۰
(04-12-2015، 15:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2015، 15:04)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2015، 15:01)MELODY*** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعدم این که میگفت مامانم اومد این اصلا مامان نداره که......

14سالست همجنسگرام هس
ژوووووون چهارمین بار پاچید :۷
(04-12-2015، 15:02)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و شما ؟

پاچییییید

ا اشتباه شد :/
ولی ب هر حال پاچید تو چشم آرمینا :۷
احسان به جان تو دلم برات تنگ شده بود !
وظیفته انگل :>
بیا جلو میخوام بپاچم :۷
وظیفمه دلم برا عنتر سبز تنگ شه؟ :|
چ غلطـا :>
عنتر سبز نداریم ولی وظیفته دلت برا احسان تنگ شه :۷
نمیای جلو ؟
نشونه گیری ...
پاچیییییید :۷
(04-12-2015، 15:13)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای خدا
ژوووون پاچید
(04-12-2015، 15:14)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان خشكسالي شد بسه:٧
ژووووووووووون پاچیییید
(04-12-2015، 15:17)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای خدا :|
ژوووووووووووون پاچید :۷
(04-12-2015، 15:18)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای خـدا !

ژوووووووووووووووون پاچیییییییییییید :۷۷۷۷۷
 سپاس شده توسط *VENUS* ، √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ .
(04-12-2015، 15:19)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2015، 15:16)MELODY*** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2015، 15:12)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2015، 15:09)MELODY*** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه دوره باهاش بودم که میدونم

دخدرا چار ساله با پسرا 16ساله والا

ببین گلم زود جمع کن برو پیش رفیقت
گندش دراومد 
هیچی نمیگم دیگه خودتون جمعش کنید (:
خب ؟ واقعا داره ب شعورم توهین میشه با این حرفا
ب ما ربطی نداره این خانوم چیکارس و تمایل جنسیش چیه پس ادامه نده ..

تو منظور منو نمی دونی چرا حرف میزنی
منظور من اصلا گیون نبود

لحنتو درست کن (:
تا منم منظورتو بد متوجه نشم
دقیقا منظورت گیون بود !

عزیزم من دبی رفتم رابط ارتباطی شون اینطوری بود

یه دوره تو دبی بودم که میگم
خوب شد عزیزم
این همه آدم اینجا تِلِپ شدن :|

ولی دریغ از کلمه حرفی :|
(04-12-2015، 15:18)〇ᗰᓮᗪ ᙅᖇ7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا ...صنم ...ملیکا...احسان ...ارش ..ارمینا..ملی..لاله

الان مث که خیلی شلوغه 

خدافس

فظ=)

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 63 مهمان